Arkadaşlar merhabalar daha önceden bulunduğum muhitte kendi altyapısı olması sebebiyle Türknet Gigafiber kullanıyordum. Taşınma sebebi ile aboneliğimi sonlandıracağım. Taşındığım adres için Turknet sitesinden yaptıgım sorgulamaya göre TTNet altyapısı kullanarak en fazla 75 mbps ye desteklediği görünüyor. Elimde eskiden kalma Türk Telekom'un verdiği TD-W9970v3 model bir modem var. Turknet bu paket için modem sağlamayacağını belirtti. Abonelik için başvuru yapsam aşağıda resmini koyduğum bu modem uygun olur mu ? Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 18 Kasım 2024; 22:35:5 > |
TD-W9970v3 Modem 75 mbps VDSL için uygun mudur ?
-
-
bu modemin tipini gördüm göreli hiç içim ısınmadı. köşelerin kavisli değil, keskin olmasını yeğlerim. gerçi bu modemin köşelerini keskinleştirsek bile tipinde yine hayır yok yani. top gibi diyesim geldi. yalnız özellikleri, işlemcisi ve ram'i iyi görünüyor. ama tipinden kaybediyor. rahat rahat kullanırsın.
-
Hocam geçici bir süreç için 3-4 aylığına kullanacağım. 75 mbps hız için uygundur o halde bu modem değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teoride öyle görünüyor ama pratikte son kullanıcı şikayetlerine bakmak lazım. bu modemde 5ghz yok. kablosuz performansında stabil olmama durumları var görünüyor. bir de bu modeme çok kullanıcı bağlanır ise kullanım mesafesi ile birlikte performansı düşebilir. bunda sadece mimo var. tercihin mumimo'lu olsa iyi olurdu. tek kullanıcı sen isen hadi olsun iki kullanıcı bence olur. ama wifi performansı için bir şey demiyorum. etkileyecek bir sürü faktör var çünkü. çevre ve yapacağın ayarlar önemli. başka bak istersen. sıfır felan alacaksan hiç alma tabi. ikinci el bul bir şey kullan işte.
-
Anladım hocam bir deneyeyim, olmazsa artık daha işe yarar bir şey bulurum. Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X