Şimdi Ara

TDA7492p amfi ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hobi maksatlı bir ses kutusu yapıyorum
    İnternette satılan TDA7492p çipli bir bluetooth amfi aldım (2 x 25watt olandan)
    Bunu Sony marka XS-FB1030 model max 220W / RMS 30W olan 4ohm luk hoparlörler ile kullanmak istiyorum ( 12 V - 2 amperlik bir adaptör kullanıyorum )
    Fakat hem bu hoparlörler hem de farklı hop. Denedim ve sürekli bir “sssssssssssssssssss” sesi çıkıyor kolonlardan, bunun çözümü nasıl olabilir destek olursanız memnun olurum
    Saygılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Üstünde 2 çentikli bir ses yükseltme ayarı olacaktır onlar hangi pozisyonda ? 2 amper muhtemelen bu alete yetmeyecektir yüksek seslerde.. 3 adet bozdum hepsi kalitesiz işçiliğimden ötürü, besleme konusunda biraz dikkat isteyen bir kart gibi düşünüyorum ben
  • Evet var, üst tarafta ON yazıyor altta da 1 ve 2, iki beyaz çubuk da alt tarafa daha yakın duruyor, ne işe yarıyor bunlar? Bu arada 19V - 3,95A lik bir toshiba bilgisayar adaptörü ile de demedim, ssssss devam ediyor ve 3-4 parça çalınca hallice ısınıyor kart, teşekkürler ilgilendiğin için

• O dediğin çentiklere de baktım dostum sadece sesi yükselttiler, ötme sorununu çözmedi tısslama devam ediyor

• Ayni karti bende kullaniyorum. O tıssslama sesini ne yaptiysam birtürlü gideremedim.sanırım özelliğinde var artık kabul ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardır mutlaka bir çözümü, elektronikçiler illaki bilir, d class bir kart nihayetinde temiz ses vermeli diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.