%25'e gelmiş bulunmaktayız! |
TDPA: House of Ashes Türkçe Yama Yayımlandı(Güncel) (2. sayfa)
-
-
Eyvallah hocam
-
Kolay gelsin tamamlanmasını bekliyorum iyi çalışmalar
-
Kolay gelsin hocam resmi projelerde de indie bile olsa çalışmalarınızı bekliyoruz başarılar
-
-
Süpersiniz :)
-
-
Little Hope sizin yamanızla henüz bugün bitirdim. Ve sayenizde kıymetli vakit geçirmiş oldum. Çok teşekkür ederim. Yeni projenizi de sabırsızlıkla bekliyorum tabii ki. Umarım büyüyerek devam edersiniz.
-
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Bizlerde büyüyerek sizler için en iyisini yapmaya çalışacağız.
%55'e Gelmiş bulunmaktayız.!
-
merakla bekliyoruz şimdiden elinize sağlık
-
2 gün önce little hope oyununu sizin yamanızla bitirdim sadece 1 yerde İngilizce vardı onun haricinde çok iyi bir çeviri olmuş emeğiniz için ekibinize teşekkür ederim bu yamanızıda takipteyim bunu da oynayacağım sayenizde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel yorumunuz için bizler teşekkür ederiz. Yaptığımız yamayı beğenmeniz bizim için zaten başta mutluluk kaynağıdır. Hatalı olan yeri bizlere iletirseniz orayı da düzeltmek isteriz. Teşekkür ederiz <3
-
hocam gelir mi 2 haftaya ?
-
Maalesef zor gibi. Elimizden geldiğince hızlı ilerlediğimize emin olabilirsiniz.
-
%71'e Gelmiş bulunmaktayız!
-
Aylar önce başından biraz oynayıp bırakmıştım, belki türkçe yaması çıkar diye.
Harikasınız, çok mutlu oldum üzerinde çalışmanıza. Başarılar diliyorum, kolay gelsin😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%85'e Gelmiş bulunmaktayız!
-
Son düzlüğe girmiş bulunmaktayız :D %98
-
İlerleyen zamanlarda başka oyunlara da türkçe yama çıkarmayı düşünüyor musunuz yoksa sadece bu oyun için miydi
Ayrıca çeviri için çok teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X