Şimdi Ara

:::TDU mp3 Ekleme:::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Test Drive Unlimited a mp3 nasıl ekliyorduk bilen var mı? Uğraştım bir türlü beceremedim. Oyunun kurulu olduğu dizindeki radyolardan birini boşaltıyorum listeyi koyuyorum olmuyor. Yeni radyo klasörü açıyorum olmuyor. Belgelerimde de TDU dosyası var ama mp3 yada radyoyla ilgili bir klasör yok. Aradım taradım bi yolunu bulamadım.

• belgelerimdeki tdu dosyasının içindeki nickinin içine radio isimli bir klasör oluştur onun içine at mp3 leri...(yanlış hatırlamıyorsam böyleydi)
  • Onu denedim olmadı...
  • şimdi baktımda bende şu şekilde Belgelerim\Test Drive Unlimited\savegame\oyundaki nickin\Radio\ Radyo İsmi(örnek xcx) şeklinde bu arada radio klasörünü sen oluşturuyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

şimdi baktımda bende şu şekilde Belgelerim\Test Drive Unlimited\savegame\oyundaki nickin\Radio\ Radyo İsmi(örnek xcx) şeklinde bu arada radio klasörünü sen oluşturuyorsun

Bu şekilde oldu. Çok sağol yardımcı olduğun için.
  • önemli değil.gerçi motor sesinden hiçbir şey anlamıyorsun ama neyse
  • bende olmuyor nasıl yapcam ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

şimdi baktımda bende şu şekilde Belgelerim\Test Drive Unlimited\savegame\oyundaki nickin\Radio\ Radyo İsmi(örnek xcx) şeklinde bu arada radio klasörünü sen oluşturuyorsun

Teşekkürler...  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.