Şimdi Ara

Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
5.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• UHS-1'e takıntı yapmayın arkadaşlar. Gören de elinizdeki bütün cihazlar UHS-1 hızını destekliyor zannedecek..

Destekleyen nadir cihazların çoğu bile kartın üst seviye hızlarını göremiyor. Bildiğim kadarıyla Galaxy S3 bile desteklemiyor UHS-1'i..

4K video çekimi yapmayacaksanız çok da gerekli değil zaten o kadar hız..

Hatta elinde UHS-1 Micro SD kartı ve Android Telefon olan bir arkadaş SD Tools kurup hızlarına baksın bakalım telefon UHS-1 in vaad ettiği hızlara ulaşıyor mu...

Kullanamayacağınız teknolojiye ekstra para vermenin anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Class 10 kartların devri çoktan bitti.
    Gerçekten hızlı bir kart düşünüyorsanız UHS-1 standardı olmalı.
    Kartın üzerinde U1 yazar, Class10 lar hikayeden başka bir şey değil...

http://www.teknobiyotik.com/depolama/flash-kart/team-32gb-micro-sdhc-uhs-i-40mb-sn-500-iops-class10-flash-hafiza-karti-sd-donusturuculu.html
    bu senin dediğine uygunmudur hocam alıabilirmi?

Aynen öyle. UHS-1 standardı varmış bunun.
    Ama verdiğin linkte resimde SDXC yazıyor, üstte ürün açıklamasında ve linkte SDHC yazıyor. İkisi ayrı kategori ama UHS-1 desteği var. Gerçekten hız sizin için önemliyse UHS-1'li kartlara yönelin derim.

Özellikle benim gibi DSLR fotoğraf makineniz varsa veya cep telefonunuzdan video vs. çekip hızlıca izlemek istiyorsanız UHS-1 alın derim. Ama markaya göre de hız değişebilir. Ben Sandisk kullanıyorum, internette testlerini bulursanız daha doğru sonuç alırsınız.

Her telefon uhs 1 teknolojisini desteklemiyor diye biliyorum dolayisiyla max. Okuma yazma hizlarina ulasilamayip daha cok paraya normal class 10 kart performansi alinabilir iyi arastirmak lazim

Gm discovery destekler mi acaba bilginiz var mı?

• Yazma hızı olarak değil de okuma hızı olarak yüksek değerlere sahip bir kart almayı düşünüyorum çünkü android telefonda uygulamaları büyük boyutlu oyunları falan bu karta kuracağım çünkü. O yüzden uhs 1 özellikli kart almayı düşünüyorum. Telefon destekliyor sanırım(gm discovery). Uhs1 kartların biraz düşmesini bekleyeceğim şu an pahalı biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U1 ile uhs-1 arasındaki fark nedir bilen varmı. öğrenmek güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Class 10 kartların devri çoktan bitti.
    Gerçekten hızlı bir kart düşünüyorsanız UHS-1 standardı olmalı.
    Kartın üzerinde U1 yazar, Class10 lar hikayeden başka bir şey değil...

http://www.teknobiyotik.com/depolama/flash-kart/team-32gb-micro-sdhc-uhs-i-40mb-sn-500-iops-class10-flash-hafiza-karti-sd-donusturuculu.html
    bu senin dediğine uygunmudur hocam alıabilirmi?

Aynen öyle. UHS-1 standardı varmış bunun.
    Ama verdiğin linkte resimde SDXC yazıyor, üstte ürün açıklamasında ve linkte SDHC yazıyor. İkisi ayrı kategori ama UHS-1 desteği var. Gerçekten hız sizin için önemliyse UHS-1'li kartlara yönelin derim.

Özellikle benim gibi DSLR fotoğraf makineniz varsa veya cep telefonunuzdan video vs. çekip hızlıca izlemek istiyorsanız UHS-1 alın derim. Ama markaya göre de hız değişebilir. Ben Sandisk kullanıyorum, internette testlerini bulursanız daha doğru sonuç alırsınız.

Her telefon uhs 1 teknolojisini desteklemiyor diye biliyorum dolayisiyla max. Okuma yazma hizlarina ulasilamayip daha cok paraya normal class 10 kart performansi alinabilir iyi arastirmak lazim

Telefonun SDHC ve SDXC kart desteği varsa sorun olmaz.

• TEAM 32GB Micro Sd CrystalDiskMark, 50MB-100MB-500MB testleri gördüğünüz gibi arkadaşlar.

Test'i, Win7 32bit Labtopumun kart okuyucu vasıtasıyla yaptım.

Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    GM Discovery için forumda eklediğim testleri bulunan TEAM 32 GB class 10 Micro Sd kartı kullanıyorum. Uygulamalarda bir sıkıntı göremedim. Telefonumda herhangi bir kasılma göremiyorum. Yine de şu vermiş olduğum değerlere göre yorumlarınızı rica edebilir miyim? Teşekkür ederim.
     Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL

• LEXAR 16GB Class 10 Micro Sd CrystalDiskMark 50MB
     Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL
  • vay anasını be

7 yıl önce 4gb o fiyata idi

• quote:

Orijinalden alıntı: volkansim

Merhaba,
    GM Discovery için forumda eklediğim testleri bulunan TEAM 32 GB class 10 Micro Sd kartı kullanıyorum. Uygulamalarda bir sıkıntı göremedim. Telefonumda herhangi bir kasılma göremiyorum. Yine de şu vermiş olduğum değerlere göre yorumlarınızı rica edebilir miyim? Teşekkür ederim.

Merhaba,

Class 10 için hızlar alt sınır değerlerinde görünüyor. Ben Team ile iyi anılara sahip olmadığım için ve kalitesine güvenmediğim için şahsen önermiyorum.

Sandisk F/P olarak ideal ve hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Sandisk Ultra'nın sadece 1 kez sorunlu serisi mevcuttu ve ondan sonra iade alıp sorunu düzelttiler. Şu an 2 cihazımda 32 GB Sandisk Ultra kullanıyorum ve gayet memnunum.

• Transcend Premium 32GB microSDHC Class10 UHS-I CrystalDiskMark test sonuçları... Fiyat performans olarak çok iyi buldum.

nedense resimleri ekleyemiyorum.
  • volkansim V kullanıcısına yanıt
    hiç olmazsa elle yazsaydın, iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 mg okuma 10 mg yazma gm discovery de

• Abi kullanıcısına yanıt
    team de 23 mb okuma 17 mb yazma gm discovery deki test sonucu transcard 33 mb okuma 10 yazma hizlari bu her iki kartinda bendeki.

• sandisk ler 30 mg okumayi hic görmuyor yazmasina bakma

• Software Developer kullanıcısına yanıt
    http://www.teknobiyotik.com/depolama/flash-kart.html

bu kartin en önemli özelliği yazma hizi uhs1 lerden bile hizli olmasi 17 mg hizi yazma sandisk ve diğerleri 10 mg ın üstüne zor cikiyor.

• Software Developer kullanıcısına yanıt
    eğer yazma hizi önemli değil diosan benim için siparisini iptal et bunu al.40 mg okuma hizi var

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

eğer yazma hizi önemli değil diosan benim için siparisini iptal et bunu al.40 mg okuma hizi var

Hocam benim için muzikleri sorunsuz oynatsin,arada resim video çekerim, 1 2 tanede oyun o kadar. 16 gb yeterde artar diye dusunuyorum. 32 GB için butcem yok zaten 40 liram vardi. :)) yinede tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.