Şimdi Ara

Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
5.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M4CH3T3

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

okuma yazması düşük çeşit çeşit class10 çıktı exceria serisi haricindekiler çakma class10 bence

Hocam alınası yok mu bunun telefon için düşünüyordum ben de clas 10'u görünce hemen damladım :)

32 zaten fazla hocam 16lık al exceria al derim bulursan bu fiyatlara. ben telefonda kullanıyorum sıfır sıkıntı, foto makinesinde sıfır sıkıntı. 95 okuma 30 yazma hızı var. bu üründe 20 okuma 16 yazma var.

Hacım zaten tüm hartlarda bu değerler MAX değerler.Benim için okuma hızı daha önemli çünkü telefonda kullanıyorum ve galerim müziklerim yani telefon içerikleri öngörüntüsü vs hemen önüme geliyor.Yazma hızı düşük olması kartı hafıza kartı ile ps'de kullanırsan veya benzeri şekilde tabi yavaş gelir.Ama telde tablette fotoraf maknesinde saniyelik videolar veya resimler, saniye paylaşım hızından küçük oluyo o yüzden hiç sıkıntı çekmezsin.

Novadan memnun kalmıştım ama sadece birkez alışveriş yaptım.Referanslarına bakarak yapmıştım size kalmış.

Hocam team aldım 1 adet bu da dediğiniz gibiyse iş görür.

İkiside seni yarıyolda bırakmaz.Eğer akıllı telefon kullanıyor ve kartı hiç çıkarmayı düşünmüyorsan ultra tercihin iyidir tabi benim kullanımıma göre.
    Konudaki üründe herşeyde işini hayli hayli görür utandırmaz.
    Sen nasıl kullanıcaksn o yönde seç kardeşim.Aksiyon kamera markalarından gopro'nunda önerdiği bir kart ultra olan.
    Biraz bak kart yormlarına ve kendi kullanımına göre tercihini yap.

Telefonda kullanacağım daha çok müzik için depolama alanı lazım fazla video ve foto çeken biri değilim telefonla.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Daha geçen 41 liraya transcent 16gb 45mb/s aldım. Fiyat iyimiş ama okuma hızı kötüyse fazla bişey kaçırmamışım demektir

İnternetten aldıysan 7 gün içinde iade edebilirsin

1 haftayı geçmiştir kullanıyorum şuan içi full dolu. Artık çok sağlam bi kampanya falan denk gelirse 32gb alırım hani şöyle 30-35 liraya falan.

• TOSHIBA exceria lar16gb 70 80 tl yazıyor
    2katından fazla ,birazdaha hızlı olsun diye bukadar para verilrmi
  • quote:

Bence bunu yerine alttaki kartı almak daha mantıklı
    http://www.novabazar.com/32GB-MICRO-SD-ADP-C10-ULTRA-ANDROID-SANDISK-SDSDQUA-032G-U46A_236860.html#0

Yazma hızı 30mb/s 32 gb 54.85tl

DSLR makinede de kullanılabilir mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

TOSHIBA exceria lar16gb 70 80 tl yazıyor
    2katından fazla ,birazdaha hızlı olsun diye bukadar para verilrmi

yok 32 gb olanı 90 lira kargo ücretsiz. sandisk'te kargo ile 60 liraya gelir. bence sandisk iş görür....

edit:
    sandisk iş görür diyecektim ama özellikle 32 ve 64gb olanlar da problem çıkabiliyormuş. bu konuya denk geldim. eleman daha 1 ay içinde kart bozuldu diyor. sonrasında da arena ile problem yaşamış... ben de şu an team'in 8gb class 10 kartı var. uzun zamandır kullanıyorum, çok şükür sorun yaşamadım. okuma hızı , sandisk'e göre biraz düşük gibi ama yazma hızı daha iyi 16mb-sn. bu kart yetmezse 32'lik sandisk ultra almayı düşünüyordum, bu konuyu gördüğüm iyi oldu...

http://forum.donanimhaber.com/m_60853896/mpage_9/tm.htm

• Şuan kullandığım transcent. Piyasadaki birçok c10 kartdan daha hızlı. Sandiskten bile.

Team 32GB Micro SDHC Class 10 Teknobiyotik'te 49,90 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Şuan kullandığım transcent. Piyasadaki birçok c10 kartdan daha hızlı. Sandiskten bile.

tam modeli nedir? link verebilir misiniz
  • bendeki ürün bu 16gb lık olan. 32gb olanlarıda var.

http://www.bimeks.com.tr/urun/126985/transcend-premium-16gb-microsdhc-class10-uhs-i-sd-adaptorlu.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 29 Ağustos 2013; 0:19:50 >
  • nasil kacirdik ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel fiyat, yakalamak lazım böyle bir tane.
  • bende transcend 64gb kullanıyorum .. sd testerda 15mb yazma / 60mb okuma ölçüyor..
  • İlgilenen arkadaşlar şirketi yeni kurduk ve hafıza kartlarında kampanya yaptık adınıza faturalı satılmaktadır. Ürünler orjinaldir Türkiye distribütör çıkışlı ve garantili olup seri numarasından sorgulama yapabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_80307767/f_//tm.htm#80307767

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlik -- 1 Eylül 2013; 15:28:51 >

• Daha devam ediyor aynı fiyattan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Daha devam ediyor aynı fiyattan.

tesekkurler dosttum az once kaptim bir tane

• Almak istiyen varsa 20 adet şu an stokta görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Almak istiyen varsa 20 adet şu an stokta görünüyor.

Hep yalan dolan dünde yaptılar aynısını
  • Aldım birtane haydi hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Almak istiyen varsa 20 adet şu an stokta görünüyor.

Hep yalan dolan dünde yaptılar aynısını

yalan dolan orasını bilemem ama dolar kuru bu seviyedeyken bence çok iyi bir fiyat
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.