Şimdi Ara

TeaM DoblO.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lokosit o modül aracın performans karakterini oldukça degiştiriyor normalde 1.6 arabalarla oynarken 1.8 t yada 2.0 arabalarla oynar hale geliyor aracın tüketimi konusunda bilgim yok ama aracın garantideyse yaptırma garantide degilse gönül rahatlıgıyla yaptır çünki çok iyi bence 125-130 hp civarı bişeyler oluyor ve gidişi inanılmaz güzelleşiyor ben kullanmadım daha ama kullananlardan aldıgım görüşler bunlar
  • Belki alakasız ama şu konuya da bakarsanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_4569241/tm.htm
  • alooooooo team doblo nerde ya yok mu kimsecikler evet arkadaşlar yeni doblolar caddelerde gezmeye basladılar ne düşünüyosunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiboost

lokosit o modül aracın performans karakterini oldukça degiştiriyor normalde 1.6 arabalarla oynarken 1.8 t yada 2.0 arabalarla oynar hale geliyor aracın tüketimi konusunda bilgim yok ama aracın garantideyse yaptırma garantide degilse gönül rahatlıgıyla yaptır çünki çok iyi bence 125-130 hp civarı bişeyler oluyor ve gidişi inanılmaz güzelleşiyor ben kullanmadım daha ama kullananlardan aldıgım görüşler bunlar

teşekkürler
    aracın garantisinin bitmesine daha 3,5 yıl var
    ama servisle konuştum idare ederiz dediler galiba powersystem i taktıracam
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: maxiboost

lokosit o modül aracın performans karakterini oldukça degiştiriyor normalde 1.6 arabalarla oynarken 1.8 t yada 2.0 arabalarla oynar hale geliyor aracın tüketimi konusunda bilgim yok ama aracın garantideyse yaptırma garantide degilse gönül rahatlıgıyla yaptır çünki çok iyi bence 125-130 hp civarı bişeyler oluyor ve gidişi inanılmaz güzelleşiyor ben kullanmadım daha ama kullananlardan aldıgım görüşler bunlar

teşekkürler
    aracın garantisinin bitmesine daha 3,5 yıl var
    ama servisle konuştum idare ederiz dediler galiba powersystem i taktıracam

hadi bakalım insallah iyi olur...

• hadi millet yokmu daha team doblo...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.