Az önce bir servera girdim hack inde bu kadarı adam usasla tank vuruyor 4 kere vurdu beni :)
quote:
Orijinalden alıntı: NECROCYBER
Az önce bir servera girdim hack inde bu kadarı adam usasla tank vuruyor 4 kere vurdu beni :)
tank a c4 koyup usas la mı vurdu yoksa direk usas la mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet-79
quote:
tank a c4 koyup usas la mı vurdu yoksa direk usas la mı?
kanka siz demin oynadığınız seerverda yaptı adam ben tankda c4 görmedim sanmıyorum yoksa belli olurdu
Zaten onu görecek kadar vaktin de olmaz ki adam c4'ü koyup direk usasla patlatıyor, çok var öyle arıza
quote:
Orijinalden alıntı: AbadonV
Arkadaşlar bu arada bizde kendi clanımız için kendi serverimizde bi ara tanıtım filmi çekebilirmiyiz? Bunun için video kesebilecek biri varmı? yapalım diyorsanız bir de senarito lazım
guzel fıkır :D yapalım ya :) 2600K li sli lı arkadaslar var videoları edıtleyecek :P
quote:
Orijinalden alıntı: nerostone
quote:
Arkadaşlar bu arada bizde kendi clanımız için kendi serverimizde bi ara tanıtım filmi çekebilirmiyiz? Bunun için video kesebilecek biri varmı? yapalım diyorsanız bir de senarito lazım
guzel fıkır :D yapalım ya :) 2600K li sli lı arkadaslar var videoları edıtleyecek :P
sli video editte faydası yoktu...gönüllü yoksa ben hallederim videoyu sistemimde yeterli kanımca
quote:
quote:
Hiç bana bakma
quote:
quote:
acep benden mi bahsediliyor yapalım abi ayıpsın ::)))
quote:
Orijinalden alıntı: y.C.g
quote:
quote:
sli video editte faydası yoktu...gönüllü yoksa ben hallederim videoyu sistemimde yeterli kanımca
edıt ıcın degıl zaten render+compress ıcın :) yapalım vıdeou da gerısını hallederız ..:D
eheeh ben daha güzelini yaptım bi facebookta paylaşmayı deniyi. bir jeep e önüne av arkasına c4 yükleyip bi tankın arkasına yolladım sonra jeepin arkasına yerleştirdiğim c4 ü usasla patlatım. usas kill olarak geçti.ehehehe
ne yazıkkı facebookta bu videoyu yükleyemiyorum popup blockerden bahsediyor fakat bir türlü facebook blockunu kaldıramadım
Arkadaşlar akşam Türk Clan ile bir antreman maçı yapıyoruz o yüzden mümkünse bütün takım akşam 7:30 en geç 8 de hazır olsun. harita değişim talebini peset'e ilettim ancak buna takım liderlerinin karar verdiğini onunla ts den görüşmemi söyledi olmassa hem caspian hemde pazar yaparız dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet-79
Arkadaşlar akşam Türk Clan ile bir antreman maçı yapıyoruz o yüzden mümkünse bütün takım akşam 7:30 en geç 8 de hazır olsun. harita değişim talebini peset'e ilettim ancak buna takım liderlerinin karar verdiğini onunla ts den görüşmemi söyledi olmassa hem caspian hemde pazar yaparız dedi.
8vs8 yapcaz heralde takimi nasi ayarlicaz abi ?
Evet 8vs8 olacak. geri kalan detayları akşam kararlaştırırız gerci 8-10 kisi aklımda var ama yinede tam detaylı kadroyu akşam açıklarız + bir iki de yedek olur.
bu maçta en azından tecrübe olacak umarım yetişirim sizleri yalnız bırakmamaya calışacağım.... moral bozukluğu yapmayalım sakin olalım ucunda ölüm yok sonucta sizler benim gözümde en iyisiniz
bu arada belirtmeden gecemeyeceğim kesinlikle ve kesinlikle rush macı yapılırsa birçok takımı duman edebileceğimiz düşünüyorum ben kendime ve clanıma rush macı yapılırsa bu konuda kendimden takımımdan eminim biraz megolamanlık olabilir takımım adına böyle düşünmem ama nedense cok fazla inanıyor ve guveniyorum
quote:
bu arada belirtmeden gecemeyeceğim kesinlikle ve kesinlikle rush macı yapılırsa birçok takımı duman edebileceğimiz düşünüyorum ben kendime ve clanıma rush macı yapılırsa bu konuda kendimden takımımdan eminim biraz megolamanlık olabilir takımım adına böyle düşünmem ama nedense cok fazla inanıyor ve guveniyorum