Şimdi Ara

Team Force (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
1
Favori
14.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nerostone

teamspeak kanalımız arkadaslar :)
    85.236.105.19:11687
    buyrunuz acılmıstır.. facebook sayfasında sıfre mevcut :)

Harikasın Yaşar hocam, eline koluna sağlık. Doğan hocam maç 8 e 8 olacağından bir çok arkadaşımız maça katılamayacak belki ama ben akşam hepimizin orada olup destek olmasını istiyorum. zaten 1-2 kişide yedek lazım. ts den 2 party yaparız biri maç diğerinde ise yedek ve geri kalan arkadaşlarımız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçı public yapmaasılıkları varmı aceba. maçta oynayamayanlar için en azından izleme fırsatı olur
  • takımımız genelde çok iyi olduğunu bende düşünüyorum ve bencede rush da da çok iyi bir perfomans çıkarabiliriz. en azından bayrak koruma derdi olmaz, ve takımı 4 e - 5 e bölmemiş oluruz
  • ts denmi konuscaz macta? once bi deneseydik cortlamayalim sonra?

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

ts denmi konuscaz macta? once bi deneseydik cortlamayalim sonra?

arkadaslar serverı actık musaıt olan arkadaslar deneme yapabılırler. ses kalıtesı vs nasıl deneyebılırsenız durumu bızede soyleyın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbadonV

maçı public yapmaasılıkları varmı aceba. maçta oynayamayanlar için en azından izleme fırsatı olur

server puplic bizim de onların serverde mı olur mac acaba! şifre koymaya calıstıgımda verdıgı mesaj su oldu... Ranked servers can't be passworded (Removing)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Harikasın Yaşar hocam, eline koluna sağlık. Doğan hocam maç 8 e 8 olacağından bir çok arkadaşımız maça katılamayacak belki ama ben akşam hepimizin orada olup destek olmasını istiyorum. zaten 1-2 kişide yedek lazım. ts den 2 party yaparız biri maç diğerinde ise yedek ve geri kalan arkadaşlarımız olur.

Hacı inş. bana ihtiyaç olmaz.. Yoksa çok pis dalarım.. Yemin ederim kafa - göz girerim elemanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

quote:

Hacı inş. bana ihtiyaç olmaz.. Yoksa çok pis dalarım.. Yemin ederim kafa - göz girerim elemanlara

kanki bu ara beni cok mıhlıyorsun blade ile:P
    BLADE MASTER..

• maç yaptınız mı skypedeydim sürekli ama ses soluk çıkmadı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

maç yaptınız mı skypedeydim sürekli ama ses soluk çıkmadı hiç

evet yaptık

ts3 aldık oaradaydık, görmedin sanırım konuya filan yazmıştım ts aldık diye ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 7 Mart 2012; 22:24:21 >
  • Güzel maçtı.Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Güzel maçtı.Teşekkürler arkadaşlar.

Biz teşekkür ederiz, Jet'çimizin gelememesi ve son pazar bölümünde Alaadddin hocamızın oyundan düşmesi planlarımızı biraz bossada yinede güzel maçtı. En azından iyi bir tecrübe oldu bizim için.
    Bütün clan üyelerinizede selamlar.
  • quote:

quote:

Biz teşekkür ederiz, Jet'çimizin gelememesi ve son pazar bölümünde Alaadddin hocamızın oyundan düşmesi planlarımızı biraz bossada yinede güzel maçtı. En azından iyi bir tecrübe oldu bizim için.

Her şey zamanla.

Aynı şekil de bizlerden de herkese selamlar.
  • Maç sonucu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLperenDepp

Maç sonucu ?

Tabii ki Türk klan yendi, ama bazı oyuncuları alanında dünya siralamasinda ilk 10da olan ve avrupaya kök söktüren bu güzel klanin bizi bade e hapsetmeyi basaramamasi bizim için moral oldu.

Sonuçta bu resmi bir maç değildi,antremandi. Ilk defa çok pro bi takımla oynadik

• quote:

quote:

Maç sonucu ?

Tabii ki Türk klan yendi, ama bazı oyuncuları alanında dünya siralamasinda ilk 10da olan ve avrupaya kök söktüren bu güzel klanin bizi bade e hapsetmeyi basaramamasi bizim için moral oldu.

Sonuçta bu resmi bir maç değildi,antremandi. Ilk defa çok pro bi takımla oynadik

kadroda kimler vardı sen oynadın mı doğan zamanla oturacak takımımız

• quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

quote:

quote:

Maç sonucu ?

kadroda kimler vardı sen oynadın mı doğan zamanla oturacak takımımız

Ben yedekte bekledim

Ahmed
    Yaşar
    Şafak
    Bora
    Deniz
    Mike
    Haluk
    Alaaddin

Sanırım böyleydi.

• quote:

quote:

Antreman Şart ... :D
    İyi bir takıma karsı oynamak bızım ıcınde ıyı oldu :D :D, tsk ederız .. ınsallah yakında daha dişli olarak cıkacaz karsılarına..

• akşam oturup detaylı konuşalım maplari alma noktalarını iyice ezberlemek lazım... hem ben birşey deneyeceğim 4 kişi olalım en az
  • hayirli olsun claniniz. Basarilar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.