Şimdi Ara

Team Force (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
1
Favori
14.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahmet abi eslye katildinizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

selam dostlar nasilsnz.
    Ahmet abi eslye katildinizmi?

Aleyküm Selam Buğra. Yok henüz katılmadık biraz daha antreman yapıp ondan sonra katılalım diyoruz ama sanırım en iyi antreman esl de maç yapmak, ilk başta biraz haşat ederler ama ona da katlanacaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

harita üzerinde taktik veren kesın Alaaddin hoca
  • akşam detaylı conquest antremanları yapalım umarım bu sefer kişi sayımız fazla olur.tsde farklı kanallara girelim öyle ufak maclarda yaparız hem 2 farklı takım kurarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

akşam detaylı conquest antremanları yapalım umarım bu sefer kişi sayımız fazla olur.tsde farklı kanallara girelim öyle ufak maclarda yaparız hem 2 farklı takım kurarız

bu akşam ben de varım inş. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

akşam detaylı conquest antremanları yapalım umarım bu sefer kişi sayımız fazla olur.tsde farklı kanallara girelim öyle ufak maclarda yaparız hem 2 farklı takım kurarız

siene atarız artık

• Merhabalar
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/elnes5/stats/357225422/
    kabul ederseniz takımın bir parçası olmak,kendimi geliştirmek istiyorum(oyunda yeniyim)
    iyi günler
  • s.a ahmet abi mac yapalim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an biraz beklemedeyiz buğracım biraz taktik oturtmamız lazm..sen genede Ahmet ile görüşebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 16 Mart 2012; 15:19:30 >
  • quote:

s.a ahmet abi mac yapalim mi?

A.s Buğra cıgım.
    Mac yaparız ancak bu sefer bir air map cq, birde rush istiyoruz detayları ts den görüşelim. cumartesi yada pazar olabilir.

Rockelnes

Akşam ts den görüşürüz hocam.

• quote:

quote:

s.a ahmet abi mac yapalim mi?

A.s Buğra cıgım.
    Mac yaparız ancak bu sefer bir air map cq, birde rush istiyoruz detayları ts den görüşelim. cumartesi yada pazar olabilir.

Rockelnes

Akşam ts den görüşürüz hocam.

tamam abi air olsunda rush'i normal degilde 4on4 spuad rush seklinde yapalimki eslye uygun olsun.
  • quote:

quote:

quote:

siene atarız artık

Ya gelecem dedim ama gelemedim,akşam yemeği yedikten sonra bi ağırlık çöktü 7-8 gibi salonda uyuya kalmışım. Gece 3te kendime geldim

• quote:

quote:

quote:

quote:

siene atarız artık

Ya gelecem dedim ama gelemedim,akşam yemeği yedikten sonra bi ağırlık çöktü 7-8 gibi salonda uyuya kalmışım. Gece 3te kendime geldim

bizimde belli bir saatten sonra ben dahil herkesin üzerine bir agirlik coktu bizde yorulduk bir süre sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 17 Mart 2012; 14:44:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

siene atarız artık

bizimde belli bir saatten sonra ben dahil herkesin üzerine bir agirlik coktu bizde yorulduk bir süre sonra

caspian daki iyiydi ama seine deki antreman herkesin uykusunu getirdi

• Hayırlı Olsun Klanınız yaza sistemi değiştirince bende sizlerle takılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmaca489

Hayırlı Olsun Klanınız yaza sistemi değiştirince bende sizlerle takılırım.

Teşekkür ederiz.
  • Hayırlı uğurlu olsun klanınız arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Hayırlı uğurlu olsun klanınız arkadaşlar...

Teşekkür ederim hocam, ilerde biraz daha tecrübe kazanınca sizinlede maç yapmak isteriz. maç sonucu muhtemelen şimdiden belli ama yinde sizin ki gibi büyük bir clan la maç yapmak bile bizim için yeterlidir, varsın kazanmayalım mühim değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Hayırlı uğurlu olsun klanınız arkadaşlar...

Teşekkür ederim hocam, ilerde biraz daha tecrübe kazanınca sizinlede maç yapmak isteriz. maç sonucu muhtemelen şimdiden belli ama yinde sizin ki gibi büyük bir clan la maç yapmak bile bizim için yeterlidir, varsın kazanmayalım mühim değil

Estağfurullah dostum , güzel sözlerin için teşekkür ederim .Azimle ve disiplinle çalışırsanız yenemeyeceğiniz takım olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 17 Mart 2012; 23:25:32 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.