Şimdi Ara

Team Force (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
1
Favori
14.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar jet'çiler arasında bir turnuva düzenlemeyi düşünüyoruz. ilk üçe girenlere hediyelerimiz var

1.lik hediyesi
    Logitech Attack 3 Joystick

2.lik hediyesi
    A4 Tech XL747H Anti-Vibrate Örümcek Desenli Oyuncu Mouse

3.lük hediyesi
    battlefield 3 t shirt

kurallar esl deki ile benzer, kapışmalar 7 maç üzerinden 7 maçın dördünü alan galip sayılacak ve tur atlayacaktır maçlar F/A-18E SUPER HORNET ile yapılacaktır

kayıtlar 30 mart tarihine kadar devam edecektir(haftaya cuma) cuma günü akşam saat 7'de kayıtlar son bulacak, sonrasında kuralar çekilecek ve eleminasyon sistemi ile karşılaşmalar başlayacaktır.

katılmak isteyen arkadaşların buradan mesaj atmaları ve oyun nick leri ile isimlerini de yazmaları rica olunur.

amacımız hem kendi çapımızda mini bir turnuva düzenlemek, hem jet'çilerimizin maharetlerini canlı canlı izlemek hemde bir nevi tanışıp kaynaşmaktır.

TRGN Clan olarak bütün katılımcılara şimdiden başarılar dileriz.

Dipnot:

Bu turnuvaya katılan jet'çilerden iyi derece yapanlar dilerse TRGN clan'a katılabileceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 23 Mart 2012; 22:21:02 >

• Hayırlı uğurlu olsun clanınız.Başarılar dileriz.TAF CLAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: robspid

Hayırlı uğurlu olsun clanınız.Başarılar dileriz.TAF CLAN

Teşekkür ederim, sizede başarılar.
  • Arkadaşlar merakımdan soruyorum.Kendinize bir web sayfası açmayı düşünmüyormusunuz?Gelecek maçların tarihlerini öğrenmek,oynanan maçlarîn sonucunu öğrenmek,clan başvurularını almak vs. için gerekli diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serverları ekliyorum gavurların egosundan bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mactotherack -- 2 Nisan 2012; 22:45:51 >
  • quote:

Arkadaşlar merakımdan soruyorum.Kendinize bir web sayfası açmayı düşünmüyormusunuz?Gelecek maçların tarihlerini öğrenmek,oynanan maçlarîn sonucunu öğrenmek,clan başvurularını almak vs. için gerekli diye düşünüyorum.

Evet ilerde düşünüyoruz ama şu an için biraz erken hocam herşey zamanla yavaş yavaş oturacak inşallah, şimdilik forum ve face den kapalı grub açtık o şekilde idare ediyoruz
    ama bir sitemiz olsa hakikaten iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Arkadaşlar merakımdan soruyorum.Kendinize bir web sayfası açmayı düşünmüyormusunuz?Gelecek maçların tarihlerini öğrenmek,oynanan maçlarîn sonucunu öğrenmek,clan başvurularını almak vs. için gerekli diye düşünüyorum.

Evet ilerde düşünüyoruz ama şu an için biraz erken hocam herşey zamanla yavaş yavaş oturacak inşallah, şimdilik forum ve face den kapalı grub açtık o şekilde idare ediyoruz
    ama bir sitemiz olsa hakikaten iyi olurdu.

Anladım hocam teşekkürler.
  • Arkadaşlar, daha önce battlelogdan Şafak (D-Z0NE) arkadaşla görüşmüştük.Esl kuraları ile bir dostluk maçı yapalım diye.Şafak sanırım size bildirmiş bu durumu Ahmet hocam.Bende kendi clanımdaki arkadaşlarımla konuştum.Bu cumartesi yapalım diyoruz uygunmu herkes için?
    Maç zamanı:7 Nisan Cumartesi saat 21:00
    Oyun modu:(8V8)2 round normal rush, 2 round squadrush toplam 4 round
    Harita:Grand Baazar
    Maç Serverı:Sizin clanın serveri mümkünse
    Kurallar:ESL kuralları (isterseniz m320 serbest olabilir fark etmez.)
    Ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robspid -- 3 Nisan 2012; 12:59:13 >
  • Tamamdır hocam sq rush uygundur bizim icin. Aynı esl deki gibi m320,shotgun, mav, radıo becon ve flashligt yasak olsun. Ayrıca sanırım esl de normal rush pek yapılmıyor isterseniz onun yerine 2 round 8v8 cq caspian yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 3 Nisan 2012; 13:53:00 >
  • quote:

Tamamdır hocam sq rush uygundur bizim icin. Aynı esl deki gibi m320,shotgun, mav, radıo becon ve flashligt yasak olsun. Ayrıca sanırım esl de normal rush pek yapılmıyor isterseniz onun yerine 2 round 8v8 cq caspian yapalım.

Hocam clanımızda sağlam bir jet pilotu olmadığından dolayı, uçaklı haritalara çok sicak bakmıyoruz.İsterseniz metro conquest olabilir.

• ahmet abi caspianda bi macta biz yapalim.

Taf clan
    hocam bizimlede mac yaparmisiniz. Metro yada grandbazarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

ahmet abi caspianda bi macta biz yapalim.

Taf clan
    hocam bizimlede mac yaparmisiniz. Metro yada grandbazarda.

Yaparız hocam önce TRGN ile yapalım sonrada sizle yaparız.
  • quote:

quote:

Tamamdır hocam sq rush uygundur bizim icin. Aynı esl deki gibi m320,shotgun, mav, radıo becon ve flashligt yasak olsun. Ayrıca sanırım esl de normal rush pek yapılmıyor isterseniz onun yerine 2 round 8v8 cq caspian yapalım.

Hocam clanımızda sağlam bir jet pilotu olmadığından dolayı, uçaklı haritalara çok sicak bakmıyoruz.İsterseniz metro conquest olabilir.

Hocam saglam jet pılotu bizdede yok ama saglam pılotu olan takımlara karsı ayakta kalabılmek ıcın caspıan a alısmamız lazım o nedenle özelikle caspıan istıyoruz.

Tamam Buğra cıgım yaparız bi ara ts den görüsürüz gün ve saati.

• quote:

quote:

quote:

Hocam saglam jet pılotu bizdede yok ama saglam pılotu olan takımlara karsı ayakta kalabılmek ıcın caspıan a alısmamız lazım o nedenle özelikle caspıan istıyoruz.

Tamam Buğra cıgım yaparız bi ara ts den görüsürüz gün ve saati.

Hocam sizde var örneğin Lecno, D-Z0NE bu iki arkadaş yeter zaten

• Hocam bız ılj macımızı caspıanda Turk clanla yapmıstık bızı 4-0 paketleyıp tesekkur edıp gönderdıler:-) yanı o kadar cekınmeyın bızden.
  • Hocam Turk clan dünyadaki en iyi clanlardan biri.Sizi yenmeleri çok normal.Bizide zamanında çok yendiler.Aslında bana kalsa varım derim ama clan liderimiz uçaklı harita istemiyor.Kusura bakmayın.Yani emir büyük yerden :)

• @taf
    senden haber bekliyorum battlelogtan ekle beni TRBaroni

@ahmet abi
    tamam abi gelirim konusuruz.
  • quote:

Hocam Turk clan dünyadaki en iyi clanlardan biri.Sizi yenmeleri çok normal.Bizide zamanında çok yendiler.Aslında bana kalsa varım derim ama clan liderimiz uçaklı harita istemiyor.Kusura bakmayın.Yani emir büyük yerden :)

Pekı hocam o zaman dedıgınız gıbı 2 round sq rush 2 round da rush yaparız pazarda

• quote:

quote:

Hocam Turk clan dünyadaki en iyi clanlardan biri.Sizi yenmeleri çok normal.Bizide zamanında çok yendiler.Aslında bana kalsa varım derim ama clan liderimiz uçaklı harita istemiyor.Kusura bakmayın.Yani emir büyük yerden :)

Pekı hocam o zaman dedıgınız gıbı 2 round sq rush 2 round da rush yaparız pazarda

Anlayışınız için teşekkür ederim hocam

• Hafta sonu eglence var :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.