Şimdi Ara

Team Fortress 2 [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

Bende 1 hafta önce başladım, ilk başlarda çok sıkıcıydı ama sonra doğru düzgün item lar düşmeye başladı bende bir şeyler craftlamaya çalışınca mükemmel bir hava yakaladım. Seviye 30 silah craftledim daha az önce, soldier için. Sonra direk bi maça girdim Pyro için bi silah düştü. Her şey iyi gidiyor. Achievment'lerinde %20'si bitirdim.

Oyun yeni şeyler çıktıkça daha da zevkli oluyor.Ben 100 saati aşkın oynamıştım fakat hesabıma erişemiyorum yeni bir hesap açtım oradan devam ediyorum.Şuan sırf yeni silah çıksın diye oynuyorum. Ha birde benim çok yaptığım bir hataydı bu sizde yapmayın : Gelen itemleri kullanmıyorsanız silmeyin işleyip daha iyi şeyler üretin.

Aynen bende işliyorum hep işe yaramayanları hurda yapıyoruz mecburen. Benimde 40 saat olmuş oyun sürem.

• açıklayıcı bir rehber teşekkürler
  • Gerçekten güzel bir rehber hazırlamışsın.Emeğine sağlık
  • Bir kaç saat oynadıktan sonra oyunda itemlar gelemeye başlıyor.Başarım kasmak istiyorsanız Achievement serverları var.
  • Bir şey sormak istiyorum.Bu steamı yükleyince hiç korsan oyun yüklenmeyip,oynanmıyormuş ve ek olarak bu steamı silmek çok zormuş bu doğrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sert1914

Bir şey sormak istiyorum.Bu steamı yükleyince hiç korsan oyun yüklenmeyip,oynanmıyormuş ve ek olarak bu steamı silmek çok zormuş bu doğrumu ?

Steam yüklü ve 20 tanede korsan oyun var bi problem yok yani. Silmeside basit zaten niye zor olsun program ekle/kaldırdan 2 saniyeye siliniyor.

Ya bu arada haftalık item kısıtlaması çok kötü ya, itemleri alınca ve bir daha item çıkmayacağını bilince oyunun hiç zevki kalmıyor. Hiç oynası gelmiyor insanın. Haftayı beklicem mecburen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sert1914

Bir şey sormak istiyorum.Bu steamı yükleyince hiç korsan oyun yüklenmeyip,oynanmıyormuş ve ek olarak bu steamı silmek çok zormuş bu doğrumu ?

Steam yüklü ve 20 tanede korsan oyun var bi problem yok yani. Silmeside basit zaten niye zor olsun program ekle/kaldırdan 2 saniyeye siliniyor.

Ya bu arada haftalık item kısıtlaması çok kötü ya, itemleri alınca ve bir daha item çıkmayacağını bilince oyunun hiç zevki kalmıyor. Hiç oynası gelmiyor insanın. Haftayı beklicem mecburen.

teşekkürler

• Ahhh, ahhh. TF2, Free to Play forum sayfalarına düşecek oyunmuydu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 26 Ocak 2012; 19:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ErseL_

Ahhh, ahhh. TF2, Free to Play forum sayfalarına düşecek oyunmuydu...

Evet kardeş
  • Eskiden gayet güzeldi f2p oldu ayda yılda bir girer oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Eskiden gayet güzeldi f2p oldu ayda yılda bir girer oldum

Benimde durum aynı. Çoğu premium oyuncu içinde öyle galiba.

F2P olmadan önce her gün girer en kötü 1 saat oynardım. Şimdi ayda 1 saat oynuyorum oynamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 28 Ocak 2012; 10:36:09 >
  • quote:

quote:

F2P olmadan önce her gün girer en kötü 1 saat oynardım. Şimdi ayda 1 saat oynuyorum oynamıyorum...

Sebep?
  • Paylaşım için teşekkürler . Çok özen gösterdiğin belli .

oyuna gelecek olursak . Oyunu beğendim oynamayı planlıyorumda bir sorum var . steam zorunlumu ?
  • quote:

quote:

quote:

Sebep?

Muhtemelen kendini bilmez konuşmalar sergileyen F2P oyuncu kitlesi. %80'inin mikrofonsuz olması, olanınında saçma sapan konuşması...
    Herkes böyle demiyorum ancak oyun paralı iken bin kişide bir kişi denk gelirken şuan on kişide bir kişi böyle...
    Satın alıp oynadığımız zamanlarda seviyeli bir kitle vardı, şuan bunu bulamıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ByYilmaz95

Paylaşım için teşekkürler . Çok özen gösterdiğin belli .

oyuna gelecek olursak . Oyunu beğendim oynamayı planlıyorumda bir sorum var . steam zorunlumu ?

Evet steam zorunlu. Steam harici girenler oluyor ancak serverların çoğu otomatik olarak atıyor onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 29 Ocak 2012; 9:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyrotechnist

F2P olduktan sonra soğuduğum oyun.

Aynen.
  • Emek verdiğin çok belli yeni başlayanlara güzel bi başlangıç rehberi olmuş.
  •  Team Fortress 2 [ANA KONU]

Heyecan yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrotechnist

Team Fortress 2 [ANA KONU]

Heyecan yaptım

Aynen guzel bir update yapilicak sanirim... arkadaslar bu oyuna ozel sapka yapip steame gonderecegim eger destek cikmak veya gorus vermek isterseniz bana mesaj atin... not: bu konuyu canli tutalim
  • Oyun çok çok güzel ama her F2P oyununda olduğu gibi insanlara ağzını açmicaksın sadece oyununu oynicaksın. Kaybediyoruz "Ah be" tarzında birşey diyorum direk küfürler başlıyor. Oyuncuların isimleri desenir abuk subuk şeyler. Buna rağmen oynatıyor. Bazen insanlardan sıkılıp botlarla oynuyorum.
    Arada bi aramızda takım kurup maçlar yapsak fena olmaz. DH deki gibi
  • Oyundaki updateler oyunu bozuyor son olarak trade ozellgi oyun uzerinden yapilmiyor steam uzerinden yapiliyor berbat bir yonteme donustu bu!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.