Şimdi Ara

Team ICO (Trico'yu) Duyurdu - SS-Trailer İçeride (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz galiba bu türden bir fake video hazırlamak ne kadar zaman alır bir fikriniz varmı ? adam oturup kalemle çiziyor sanki İyice bakın her detayın özenle hazırlandığı belli hiç kimse fake videoda zincirin üstündeki motife kadar tasarım yapmaz kendinize gelin.
  • http://www.gametrailers.com/user-movie/team-icos-trico/317990?playlist=featured

quote:

Team Ico's TRICO trailer leaked!
    tagout
    Posted May 19, 2009 @ 9:20 pm
    A trailer that shows what might be the next game of Team Ico!
    From colossus to hybrid of a giant cat and a hawk! Is this Sony's secret weapon?

UPDATE: Apparently this trailer was shown at last year's E3 behind closed doors. A few VG journalists have already confirmed it.

(Imagine Trico with Uncharted 2's engine. *drools*)

Filmler bile sinemaya gelmeden internete düşebiliyor.. Bir video sızmış çok mu?.. 'leaked' diyor adı üstünde, sızmış işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 20 Mayıs 2009; 11:54:22 >

• Hala tereddüt edenler için

http://ps3.ign.com/articles/984/984805p1.html
  • Abooooooooooooo gerçek değil gerçek değil gerçek olamaz birisi beni tokatlasın

Sahte diyenlere de koca "" üstüne bir daha "" hadi hadi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 20 Mayıs 2009; 12:11:01 >
  • Video super yahu. Tekrar tekrar izledim. Adamlar şahane oyun yapıyor ya. Mükemmel.
  • @Far-Cry
    Kasma işte fake değil.İllaki resmi sitesinde yayınlanması mı lazım fake olmaması için..
  • Tamam arkadaşalr uzatmayın adam kapattım konuyu demiş.
  • Bana demediğini biliyorum okumam var. Hem hitab şeklin böyle, hem daha sert bi üslupta fake olmadığını savunanlara laf sokup sataşan sensin asıl...
  • Trico fena koydu çocuğu.
    Geç oldu biraz ama, geç olsun güç olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

Buna Fake diyecek zihniyet olsa olsa Xbox ci olur .

Ayrica su isi sirf milleti keklemek icin yapabilecek bir mallar toplulugu tanimiyorum, zira para versen yaptiramassin su videodaki olayi.

Ayrica team ico dan dehset grafikler beklemeyin onlarin isi devasa mekanlar yapmak, dev yaratıklar cikarmak karsiniza.

Sen ne diyorsun kardeşim.

http://teamicogamers.blogspot.com/

Buyurun resmi blog, Sony tarafından açıklanmadı hiçbirşey. Biraz adam olmayı öğrenin.

Adam olmayi senden mi ogrenicem. İlk once adam gibi konusmayi ogren, benide seviyene indirip, tartismayi uzattirma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 21 Mayıs 2009; 0:05:44 >

• Konu dağılmasın boşverin fake diyenleri siz.video yu HD olarak izleyin ssler yanıltıcı olmasın kesinlikle grafikler çok iyi ve bu video ilk video nasıl anlatsam heavenlysword un ilk hali ile son çıkan hali arasında nasıl fark vardı aynı şeyler yazılıyor bu ilk pre pre alfa beta mı ne ise işte E3te son haline yakın bir video ilzeriz
  • Bı oyunun yapımcılarında grafik beklemeyin diyen arkadaşa da katılmıyorum kusura bakmasınPS2 de ico grafikleri muhteşemdi TRICO da öyle olacak
  • Video internete sızdı. tabi resmi açıklama olmadığı için yayınlanan haberlerde Söylenti terimini kullanmak gerek. Video oyuna ait ama yeni bir video değil. Oyunun beta aşamasında geçen sene yapılan bir video olduğu söyleniyor. Bu E3 fuarında aynı video'yu bazı sahneleri değişmiş ve çok daha iyi bir şekilde görebiliriz. Ama dediğim gibi resmi açıklama olmadığı için söylenti olarak dolaşıyor. Çok yakında da resmi açıklama yayınlanır zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: MGS5

Bı oyunun yapımcılarında grafik beklemeyin diyen arkadaşa da katılmıyorum kusura bakmasınPS2 de ico grafikleri muhteşemdi TRICO da öyle olacak

Grafik beklemeyin derken, team ico nun tarzi biraz farkli, kendine ozgu bir grafik renk paleti var. Cizim gibi duran. Ondan dedim grafik fazla beklemeyin diye.
  • nerde fake biri laf atınca atlamayalım lütfen,belli ki fake değil.muhteşem bi eser bizi bekliyor
  • Haber için teşekkürler, gelişmeleri merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 20 Mayıs 2009; 14:40:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Video super yahu. Tekrar tekrar izledim. Adamlar şahane oyun yapıyor ya. Mükemmel.

bakıyorum azeriyi koymuşsun hemen avatarına

Hani nerede ?

• ps2de ilk aldığım oyun ıcı hiç unutamam o destansı hikayeyi bu onun devamı galiba yalnışsam düzeltin haber için teşekkürler beklmedeyim çıkış tarihi ne zaman acaba ?
  • 1-] Bu video FAKE degil ...

2-] TEAM ICO , TRICO'yu duyurdu gibi birsey soz konusu degil ...

3-] Bu video TEAM ICO tarafindan piyasa sunulmus degil...

4-] Bu video 1 - 1.5 sene evvel Sony studyolarinda TEAM ICO tarafindan tanitim amacli gosterilmis bir video... 1 - 1.5 sene evvel bu video ile ilgili cok detayli haberler sizmisti fakat kimse goruntuleri elde edemedigi icin inandirici olmamisti...

5-] Oyunun son hali ile bu videonun alakasi olmayacagi kesin... Grafiksel anlamda bundan farkli olacagi asikar , icerik anlaminda bu cocuk ve yaratigin olup olmayacagi ise bilinmiyor...

6-] Haziran ayindaki E3 fuarinda buyuk ihtimal oyun duyurulacak ...
  • Oyun resimleri ve özellikle video müthiş olmuş, gene mükemmel bi oyun bekliyor bizi anlaşılan. Bu ejderhamsı yaratık ile uzak mekanlara kısa sürede varabileceğiz ve bence oyunun sonlarına doğru bu yaratık büyüyecek ve ejderha olarak uçup kullanabileceğiz. umarız bu sene içnde çıkar bu oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.