Şimdi Ara

Team Rank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam team rank atmayı baya seviyorum ve bu işte baya kafa yorup yukarılara çıkmak istiyorum..Benim gibi bu işi ciddi düşünen arkadaşlar varsa takım kurup 0 dan gittiği yere kadar oynayalım diyorum..Tercihen plat ve üstü mümkünse +20 yoksa +18 arkadaşları beklerim..Nicklerini bırakırsanız eklerim..

Nick: SUP Supportacus

( top-mid-sup oynayabilirim )

• güncel..
  • güncel beyler yokmu bu işe kafa yoracak çerçeve için kasalım sağlam ekiple 3 kişi kaldı
  • ben katılmak istiyorum adc veya mid oynayabilirim şampiyon havuzum geniştir özellikle bir takımın içinde adc olarak oynamayı istiyorum açıkçası :) duruma göre farklı hesaplarla gelebilirim plat 5 veya plat 3 hesaplarla pm atarsın ya da buradan yazarsan yazarım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acceptance

ben katılmak istiyorum adc veya mid oynayabilirim şampiyon havuzum geniştir özellikle bir takımın içinde adc olarak oynamayı istiyorum açıkçası :) duruma göre farklı hesaplarla gelebilirim plat 5 veya plat 3 hesaplarla pm atarsın ya da buradan yazarsan yazarım hocam

hocam eklersen SUP supportacus veya nickini bırakırsan ekleyim tabi pek talep görmedi sende dahil olursan 3 olucaz lakin arkadaşın veya forumdan 5lersek takımı başlarız anında saygılar
  • günceldir
  • Kardes beni de eklede su an icin soz veremem ama firsat buldukca oynariz

Nick: Hunharca

Main doldur:) saka bi supta iyiyim ancak adc solo jung fena dgl gectgim pane gore gelistrrm kendimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum beni e ekleyebilirsin main Jungle-shaco ve zac- ama dediğin gibi kendimi geliştirmek istiyorum hata bu yuzden bronz bir hesap alip 5 kisi nereye kadar diye dusunmedim degil yalniz ben eylul ayina kadar yokum.Malum yaz ve Köy isleri 😆 nick:erkenbrand lig plat 5- su an düşmüş olabilir yas 24 -
    Dipnot : sifirdan baslanacaksa mid veye top gecebilirim istege gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elphir -- 8 Ağustos 2016; 18:38:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekiklikek23

quote:

Orijinalden alıntı: Acceptance

ben katılmak istiyorum adc veya mid oynayabilirim şampiyon havuzum geniştir özellikle bir takımın içinde adc olarak oynamayı istiyorum açıkçası :) duruma göre farklı hesaplarla gelebilirim plat 5 veya plat 3 hesaplarla pm atarsın ya da buradan yazarsan yazarım hocam

hocam eklersen SUP supportacus veya nickini bırakırsan ekleyim tabi pek talep görmedi sende dahil olursan 3 olucaz lakin arkadaşın veya forumdan 5lersek takımı başlarız anında saygılar

Hocam benim Lindbergh hesabımda eklisin şu an bana istediğin zaman mesaj atabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.