Şimdi Ara

TEAM S3 120 GB SATA 3 SSD HIZLIAL KAMPANYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptopumun sata 3 desteği olduğunu nasıl öğrenebilirim. lenovo g570 markası? Ona göre alayım bende.
  • Arkadaşlar ben geçenkinden almıştım hızlıal konusunda şüphesi olan arkadaşlar için söyleyeyim tam 24 saatte antalyada elimde oldu.hep kötü olunca yazıyoruz bu hızı da kutlamak lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Laptopumun sata 3 desteği olduğunu nasıl öğrenebilirim. lenovo g570 markası? Ona göre alayım bende.

Desteği var, alabilirsin.

SATA 2 olsa bile okuma-yazma hızının düşük olması haricinde bir sıkıntısı olmayacaktı zaten.
  • Arkadaşlar fiyat gene eskisine dönmüştür 244 tl

Fırsatdan faydalanan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar
  • Kaçırdık gene bir dahaki sefere inşallah.
  • Sony Vaio laptopum var. Blueray okuyucusu var sökmek istemiyorum. HDD yerine takma işlemi sağlıklı mı?

Bir de 3 yıl önce aldığımız Toshiba A300 15d var. 2tane hdd var içinde buna takılır aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında ben de bazı arkadaşlar gibi Sıcak Fırsatı gördüm mü ateşli ateşli "HızlıAl'da şu ürün şu fiyat bu ürün bu fiyat" diye konu açardım.

Belki de HızlıAl/Gold mağduru bir çok arkadaş bunu yapardı...

O konu açanlar çeşitli nedenlerle kazık yedikçe,
    müşteri hizmetlerinde süründürüldükçe,
    kusurlu/kullanılmış ürün evlerine gönderildikçe,
    siparişleri iptal edildikçe,
    ve hatta evlerine kadar teslim edilmiş siparişleri geri istenince teker teker benim gibi "HIZLIAL/GOLD " diyen kişilere dönüşüyorlar...

• VALLA ŞİMDİYE KADAR 5 BIN TL LIK ALISVERISIM OLDU HERHANGI BIR SORUNUM OLMADI GAYET MEMNUNUM :)
  • başlığa ya da konuya fiyatı da yazaydınız da kaç paraymış görydik :)
  • biraz dikkatli baktıgında 186 tl yı gorursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Laptopumun sata 3 desteği olduğunu nasıl öğrenebilirim. lenovo g570 markası? Ona göre alayım bende.

Desteği var, alabilirsin.

SATA 2 olsa bile okuma-yazma hızının düşük olması haricinde bir sıkıntısı olmayacaktı zaten.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. lenovo müşteri hizmetlerini aradım açmadılar cinsler :)

Bu arada bir aparat ile dvd sürücüsü sökülüp onun yerine takılabiliyormuş. ama 1,5 yıl ganatili pc ye kendim vida vurmak istemedim. lenovoya ulaşır ulaşmaz çözeceğim sorunu. Ve alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan123

biraz dikkatli baktıgında 186 tl yı gorursun

Konuyu açtıktan sonra fiyatına bir daha bakmadın sanırım.
  • 2-3 mesaj yukarıya bakarsan görürsün hocam
  • quote:

Teşekkür ederim bilgilendirme için. lenovo müşteri hizmetlerini aradım açmadılar cinsler :)

Bu arada bir aparat ile dvd sürücüsü sökülüp onun yerine takılabiliyormuş. ama 1,5 yıl ganatili pc ye kendim vida vurmak istemedim. lenovoya ulaşır ulaşmaz çözeceğim sorunu. Ve alacağım.

Lenovo'ya bu değişim için başvuracaksanız gerek yok bence. İşçilik ücreti adı altında dünyanın parasını alırlar.

http://www.ebay.com/itm/2nd-HDD-Hard-Drive-Caddy-Bay-For-Lenovo-B305-B310-C200-Notebook-/320982146853?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item4abc06df25

Alacağınız ürün bunun gibi olacak. Söküp çıkarması zor değil.

• 3-5 SSD midir stok, baslamasi ile bitmesi bir oluyor bu firsatin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolpa bence konuyu açanlarda site çalışanları kesin . sonrada stok eridi elden şukadara satarız diyorlar. 1 haftadır takip ediyorum aynı ürün günün belli saatlerinde konusu açılıyor ama bakınca sitede kampanya felan yok.

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Lenovo'ya bu değişim için başvuracaksanız gerek yok bence. İşçilik ücreti adı altında dünyanın parasını alırlar.

http://www.ebay.com/itm/2nd-HDD-Hard-Drive-Caddy-Bay-For-Lenovo-B305-B310-C200-Notebook-/320982146853?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item4abc06df25

Alacağınız ürün bunun gibi olacak. Söküp çıkarması zor değil.

Lenovoda güncelleme desteği yok hdd yada ram değiştirdiğinizde garantiniz bitiyor bilginiz olsun siz yinede arayın lenovoyu. ama onlarda kendi servislerinde bile bu desteği vermiyorlar. garanti bitmesin derseniz 2 yıl aynı donanımları kullanmanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 9 Ekim 2012; 22:57:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iski

quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

Llaptopa nasıl takılıyor acaba bu

hdd'yi söküp ssd takmak 3 dakika sürmedi.

ve inanın böyle bir hız yok !

muhteşem bişi yaaa

videoyu izleyerek kolaylıkla yapabilirsiniz :

http://www.youtube.com/watch?v=QbgQU7oZ5es

notebook özellikleri nedir acaba ve SSD taktıktan sonra gözle görebileceğiniz gerçekten kayda değer bir hızlanma oldumu sistemin genel çalışma hızında? yani hızlanmadan kasıt nedir,dosya gönderirkenmi hızlı yoksa sistem genelinde bir hızlanmamı...?

soruyu şöylede sorabilirim.

laptoptaki 4 gb rami,8 gb'a çıkarmakmı yoksa bir ssd disk takmakmı daha hızlandırır?

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

Llaptopa nasıl takılıyor acaba bu

hdd'yi söküp ssd takmak 3 dakika sürmedi.

ve inanın böyle bir hız yok !

muhteşem bişi yaaa

videoyu izleyerek kolaylıkla yapabilirsiniz :

http://www.youtube.com/watch?v=QbgQU7oZ5es

notebook özellikleri nedir acaba ve SSD taktıktan sonra gözle görebileceğiniz gerçekten kayda değer bir hızlanma oldumu sistemin genel çalışma hızında? yani hızlanmadan kasıt nedir,dosya gönderirkenmi hızlı yoksa sistem genelinde bir hızlanmamı...?

laptoptaki 4 gb rami,8 gb'a çıkarmakmı yoksa bir ssd disk takmakmı daha hızlandırır?

Kesinlikle ssd takmak daha çok hızlandırır şöyle bir kural vardır bilgisayar hızı sistemde ki en yavaş parça kadardır sistemde ki en yavaş parçada günümüzde hdd dir .

• quote:

20 yıllık bilgisayar yaşantımda,

bilgisayarda gözle görülür böyle bir performans artışı ilk defa yaşıyorum !

inanılmaz birşey !

notebook'um sony i7 işlemcili 6gb ram.

14 saniyede açılıyor; 5 saniyede kapanıyor

• quote:

quote:

20 yıllık bilgisayar yaşantımda,

bilgisayarda gözle görülür böyle bir performans artışı ilk defa yaşıyorum !

inanılmaz birşey !

notebook'um sony i7 işlemcili 6gb ram.

14 saniyede açılıyor; 5 saniyede kapanıyor

Bende de i7 3610qm işlemcili monster var üstelik ssd olarak ocz vertex 4 takılı fakat öyle 14 saniyede açıldığı yok, tam anlamıyla açılışı 35 saniye sürüyor. Sizinki nasıl 14 saniyede açılıyor merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.