Orijinalden alıntı: apollonx Bende de i7 3610qm işlemcili monster var üstelik ssd olarak ocz vertex 4 takılı fakat öyle 14 saniyede açıldığı yok, tam anlamıyla açılışı 35 saniye sürüyor. Sizinki nasıl 14 saniyede açılıyor merak ettim.
sevgili apollonx,
2 saniye fazla söylemişim. 12 saniyede açılıyormuş :
quote:
Orijinalden alıntı: serin_su842
quote:
Orijinalden alıntı: apollonx
quote:
Orijinalden alıntı: iski
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
notebook özellikleri nedir acaba ve SSD taktıktan sonra gözle görebileceğiniz gerçekten kayda değer bir hızlanma oldumu sistemin genel çalışma hızında? yani hızlanmadan kasıt nedir,dosya gönderirkenmi hızlı yoksa sistem genelinde bir hızlanmamı...?
soruyu şöylede sorabilirim.
laptoptaki 4 gb rami,8 gb'a çıkarmakmı yoksa bir ssd disk takmakmı daha hızlandırır?
20 yıllık bilgisayar yaşantımda,
bilgisayarda gözle görülür böyle bir performans artışı ilk defa yaşıyorum !
inanılmaz birşey !
notebook'um sony i7 işlemcili 6gb ram.
14 saniyede açılıyor; 5 saniyede kapanıyor
Bende de i7 3610qm işlemcili monster var üstelik ssd olarak ocz vertex 4 takılı fakat öyle 14 saniyede açıldığı yok, tam anlamıyla açılışı 35 saniye sürüyor. Sizinki nasıl 14 saniyede açılıyor merak ettim.
i3 2330m işlemcili msı notebookum var içinde 240 gb sandisk extreme takılı 12 saniyenin altında açılış süresi var ssd ince ayarları yaparsanız 10 saniyenin bile altına inebilirsiniz o donanımla
Neymiş o ince ayarlar? Power tuşuna bastıktan sonra starting windows yazısına kadar zaten bios falan derken 10 saniye sürüyor, geriside 2 saniye öylemi? 12 saniyede açılan pc'ler için power tuşuna basma ile başlayarak windowsun tamamının açılışına kadar video koyabilirmisiniz?
Allah aşkına şu başlığı bitti diye değiştirin. Her görüşümde giriyorum, fiyat sürekli aynı
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iski
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
notebook özellikleri nedir acaba ve SSD taktıktan sonra gözle görebileceğiniz gerçekten kayda değer bir hızlanma oldumu sistemin genel çalışma hızında? yani hızlanmadan kasıt nedir,dosya gönderirkenmi hızlı yoksa sistem genelinde bir hızlanmamı...?
soruyu şöylede sorabilirim.
laptoptaki 4 gb rami,8 gb'a çıkarmakmı yoksa bir ssd disk takmakmı daha hızlandırır?
20 yıllık bilgisayar yaşantımda,
bilgisayarda gözle görülür böyle bir performans artışı ilk defa yaşıyorum !
inanılmaz birşey !
notebook'um sony i7 işlemcili 6gb ram.
14 saniyede açılıyor; 5 saniyede kapanıyor
Bende de i7 3610qm işlemcili monster var üstelik ssd olarak ocz vertex 4 takılı fakat öyle 14 saniyede açıldığı yok, tam anlamıyla açılışı 35 saniye sürüyor. Sizinki nasıl 14 saniyede açılıyor merak ettim.
i3 2330m işlemcili msı notebookum var içinde 240 gb sandisk extreme takılı 12 saniyenin altında açılış süresi var ssd ince ayarları yaparsanız 10 saniyenin bile altına inebilirsiniz o donanımla
Neymiş o ince ayarlar? Power tuşuna bastıktan sonra starting windows yazısına kadar zaten bios falan derken 10 saniye sürüyor, geriside 2 saniye öylemi? 12 saniyede açılan pc'ler için power tuşuna basma ile başlayarak windowsun tamamının açılışına kadar video koyabilirmisiniz?
Önyargılı bir şekilde dalga geçer gibi sorduğunuz için size yardımcı olmayacağım sadece şunu sölim bütün cihazların bios ekranı açılışı vs.aynı değildir forumda ssd ince ayarlar diye bir konu var arayın bulun uygulayın ve sonucu görün 35 saniye süre hdd li bir cihazdan farkı kalmamış video falan koyamam konuyu size söledim hala daha inanmayan arkadaşlar varsa her zaman her mesajımda sölediğim gibi gelir forumistanbula canlı canlı bir güzel izletirim sölediğim sözler senedimdir
Dalga falan geçmiyorum yanlış anlamayın ama 12 saniye bana inandırıcı gelmiyor.
@serin_su842
- Laptop bios'larında pek oynama yapılamıyor, AHCI ayarı zaten var. - Regedit'i kurcalamadım - Msconfig'de açılıştan herşeyi kaldırırsak bir anlamı yok, bende laptopun tüm driverları ile gelen yazılımlar açılışta var. - Disk yönetiminin ayarlarını oynamak ne derece sağlıklıdır araştırmak gerek.
Bu ayarlardan önce kaç saniyede açılıyordu pc ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme