Şimdi Ara

Team T-Force Vulcan TUF 3200MHZ (8GB*2) UYUMLULUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar, haftalar önce şu ramlari (https://www.incehesap.com/team-t-force-vulcan-tuf-gaming-alliance-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-45301/ )gaming gecesinden almıştım. Şuanda da anakart almayı düşünüyorum ama karar veremedim bu ramlar ile uyumlu çalışacak anakrt bakıyorum aklımdakiler;

MSI b450 Gaming plus max

MSI b450 Tomahawk max

MSI b450 A plus max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbidis -- 17 Haziran 2020; 23:4:13 >

• *şuanda gamıng plus ve a pro daha mantıklı geliyor tomahawk ile arasında 200 tl ye yakın fark var
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o 3 anakartın malzeme kalitesi aynı sayılırlar.tomahawkın sogutması az daha iyidi galiba.ayrıca çalışacaktır ramler.forumda kullanan arkadaşlar var.içim rahat olsun dersen asus tuf pro gamingde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 18 Haziran 2020; 0:29:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

o 3 anakartın malzeme kalitesi aynı sayılırlar.tomahawkın sogutması az daha iyidi galiba.ayrıca çalışacaktır ramler.forumda kullanan arkadaşlar var.içim rahat olsun dersen asus tuf pro gamingde olabilir
    ryzen 5... desteği gelmeyeceği için fazlada yatırım yapmak istemiyorum o yuzden a pro max ile gaming plus max arasında kaldım. Vrm leri aynı farkne onu çözmeye çalısıyorum çünkü arasında 100-125tl fark var
  • ahmetbidis A kullanıcısına yanıt
    msi b450m-a pro vdh max sıkıntısız calıstırdım.xmp profiyle tek sefer de 3200 mhz cıktı.b450 pro max al gec hocam guzel karttır.asagı yukarı hepsinin vrm kalitesi aynı.
  • ahmetbidis A kullanıcısına yanıt
    VRM sogutma blogunda farkliliklar var, gorsel olarak farkliliklar var, sertifikasyon acisindan falan farkliliklar var. Dise dokunur bir fark yok ozetle. MSI B450 A Pro MAX alabilirsiniz. dikkat edin B450m degil ATX modeli almalisiniz. VRM'leri de asagi yukari benzer degil birebir aynidir bu 3 modelin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah beyler yarın gaming gecesinde bu kartlardan birisi olursa satın alacağım olmaz ise hepsiburada da da (bu nasıl kelime mk) indirim var a pro max 780tl ye düşmüş oradan almayı düşünüyorum. Satın alırsam yazarım buraya
    www.hepsiburada.com
    MSI B450-A Pro Max AMD B450 3466MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-b450-a-pro-max-amd-b450-3466mhz-ddr4-soket-am4-atx-anakart-p-HBV00000NIJ77

www.hepsiburada.com
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-b450-gaming-plus-max-amd-b450-4133mhz-ddr4-soket-am4-atx-anakart-p-HBV00000MZ8EM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbidis -- 18 Haziran 2020; 17:19:29 >

• a pro max ı satın almıştım yazmayı unuttum cuma günü siparis etmiştim bugün elime ulaştı bır sıkıntı gözükmüyor işlemciyi de yakında alacaıgm inşallah (780 tl ye almıştım 900 küsür olmuş :D)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.