Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Patriot Viper Steel RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz RAM Satın Al 7 Ağustos 2024 14:37 1 1 Patriot Viper Steel RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz RAM Bu sene başında aldım. 07.01.2024 Amazon Türkiye üzerinden aldım. Yurtdışından geldiği için garanti durumunda göndermeniz gerekebilir. AM5 DDR5 sisteme geçtiğim için satılık. Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt civarı elden teslim edebilirim. Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde yapabilirim. Kargo firmalarının çalışma şeklinden dolayı kargoda oluşan hasar, kayıp vs ile ilgili sorumluluk kabul etmiyorum. Paket konusunda endişelenmeyin. Lakin ilk tercihim elden teslim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Arduino Geliştirme Kartı & Aksesuarları Mega Paket [SATILDI] Patriot Viper Steel RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz RAM [SATILDI] MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI AM4 ANAKART GARANTİLİ [SATILDI] Intel Compute Stick - Mini Bilgisayar