Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Raspberry Pİ, Raspberry Pi 2, Ardunio Mega & Ardunio Due Satın Al 15 Ocak 2024 19:47 1 1 Raspberry Pİ, Raspberry Pi 2, Ardunio Mega & Ardunio Due 1 x Ardunio DUE1 x Ardunio MEGA1 X Raspberry Pi2 x Raspberry Pi Model B+ V1.2 3 X Raspberry Pi 2 Model B V1.1Hepsi çalışır durumda. Toplu satmayı planlıyorum. Hepsi için Toplamda 3000 TL istiyorum. Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü civarı elden teslim edebilirim. Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde yapabilirim. Kargo firmalarının çalışma şeklinden dolayı kargoda oluşan hasar, kayıp vs ile ilgili sorumluluk kabul etmiyorum. Paket konusunda endişelenmeyin. Lakin ilk tercihim elden teslim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Patriot Viper Steel RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz RAM [SATILDI] MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI AM4 ANAKART GARANTİLİ [SATILDI] Intel Compute Stick - Mini Bilgisayar [SATILDI] Raspberry Pİ, Raspberry Pi 2, Ardunio Mega & Ardunio Due