Şimdi Ara

[SATILDI] Intel Compute Stick - Mini Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Intel Compute Stick - Mini Bilgisayar

Daha önce basit projelerde kullanmıştım. Şuan içinde Windows 10 1507 yapı 32 bit kurulu. Sorunsuz çalışır durumda.

32GB EMMC Hafıza, Intel Atom x5-Z8330 işlemci mevcut. 2GB DDR3L Ram var. 5GHZ ağlara bağlanabiliyor. Bluetooh mevcut. Biri 3.0 olmak üzere toplamda 2 adet usb girişi, Micro SD kart girişi mevcut. Gücü Micro usbden alıyor ve 5 volt ile çalışıyor. 64 bit işletim sistemi de kurabilirsiniz. Cihazın kendisi dışında bir aksesuarı yoktur. Kapağı mevcut değil. Sadece cihaz verilecek. Basit otomasyon işlemleri için kullanabilir, TV nizi akıllı bir cihaza dönüştürmek için kullanabilir veya Batocera vs kurup retro oyun cihazına çevirebilirsiniz. Bu cihaz için 1000 TL istiyorum

Avcılar, Beylikdüzü civarı elden teslim edebilirim. Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde yapabilirim. Kargo firmalarının çalışma şeklinden dolayı kargoda oluşan hasar, kayıp vs ile ilgili sorumluluk kabul etmiyorum. Paket konusunda endişelenmeyin. Lakin ilk tercihim elden teslim. 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Selamlar, durmakta midir hala?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.