Ben wake on lan ile pc mi uzak dan uyandırmak istiyorum ama uzun zamandır denememe rağmen henüz başaramadım . Pc yi wifi dan uyandırmak hiç problem değil kolay bir şekilde uyandırılabiliyor ama
hücresel veri söz konusu olduğunda herhangi bir elektriklenme pc de olmuyor. Anakartım gigabyte h110m-s2v modeli ve bu anakart da power kısmında wake on lan hakkin da açmam gereken bir ayar
bulamadım buna benzer bazı seçenekler var ama hangisi de olduğunu açıkçası bilmiyorum. Aynı zamanda daha önce anakart ile bir kaç kere uğraştığımda ayarı açıp hücresel veriden pc yi
başlatmayı başardım , ama sonrasında anakart sanırsam kilitlendi ve pc açma butonuna tıkladığımda sürekli açıp kapanmaya başladı bios bile açılmıyordu garantiye yolladım yazılım sıfırlayıp geri
gönderdiler ve düzeldi tekrar kilitlenmemesi açısından bilen biri bu konuda detaylı bilgi aktara bilir mi ? ne kadar uğraştıysam olmadı.
Not : Bios dan istediğiniz görseli de atabilirim .
İyi günler. The Cousin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme