Şimdi Ara

Teamfight ortasında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aptal aptal kamera kaydırıyorum.Mesela kha oynuyosam adamın üstüne zıplayacağıma saçma bi yere zıplıyorum,ne bileyim karateri şaşırıyorum.İşin sıkıntılı tarafı 3 senedir oynuyorum ve gram değişmedi durum.Bunun için alışma amaçlı yapılacak bişey var mı beyler?

(Kasayı yan yatırmayı denedim,etrafında döndüm,ekrana kafa attım falan.Yok yani.)

• Space basılı tut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasayı yan yatırırsan tabi kaydırırsın ne insanlar var post kasma amaçlı konu açıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fararith

kasayı yan yatırırsan tabi kaydırırsın ne insanlar var post kasma amaçlı konu açıyorlar

Ciddiye mi aldın,yoksa bu vesileyle sende mi post kasıyorsun süper zeka?
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Okullar kapandı ya seviye yerlerde anasını satayım. Kıt mısın kardeş adam bir soru sormuş biliyorsan cevapla bilmiyorsan parazit yapma. Lan artık sizi şikayet etmekten şikayetlerim ciddiye alınmıyor her gün 500 kişi şikayet ediyorum bir bitmediniz bir bitemediniz bir terk edemediniz şu forumu
  • Oyun içinden mouse kayma hızını düşürebilirsin. Daha az kayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basshunter HD

Oyun içinden mouse kayma hızını düşürebilirsin. Daha az kayar.

Deneyeceğim sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasayi duz tutmayi dene

• Oyuna odaklanamıyorsun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Arada space e basarak sorunu çözebilirsin.Yada kısa yoldan alt+f4 yap geç

Ben direk kasadaki düğmeye basıyorum daha etkili alt f4 ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

Oyuna odaklanamıyorsun sanırım

Pek öyle sayılmaz hocam.Panik yapıyorum desem daha doğru ama koridor safhasında ezildiğim çok çok nadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NP Krizalit

quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

Oyuna odaklanamıyorsun sanırım

Pek öyle sayılmaz hocam.Panik yapıyorum desem daha doğru ama koridor safhasında ezildiğim çok çok nadir.

Yenmelisin o zaman oyun alt tarafı sonuçta gidecek olan bir miktar puan.Panik yaparsan düzgün düşünemezsin doğal olarak oynadığın rolün tf deki görevini yerine getiremezsin.
  • ben hep space'e basılı tutuyorum oyun içinde , alışkanlık oldu. Sende alışmaya çalış hiç bi sıkıntın kalmaz
  • Kamera sabitle tf de ben oyle yapiyorum

• Herkesın yorumları ıcın tesekkur ederım degerlendırecegım arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklisin bu konuda tamamen destekliyorum sebi

• "Y"
  • Oyunu renk koru moduna almayi deneyebilirsin barin sari olmasi bi nebze ise yariyor

• tam olarak senin yaşadığın sorunu yaşamasamda benzer sorunu yaşıyorum. mesela draven oynarken adama vururken bir yandan baltayı kontrol etmek zorundayım ama tf sırasında işler karışıyor adama vur balta tut derken. birkaç gündür tf sırasında tamamen kendime odaklanıyorum yani adama vur baltayı tut bunu düşünüyorum sende buna benzer bişey düşünürsen biraz halledebilirsin gibi. konsantrasyon önemli
  • elin qwer üzerindeyken baş parmak ister istemez space in üzerinde bekliyor zaten space ye basmaya alışırsan rahat edersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.