Şimdi Ara

teamforttes benzeri oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • team fortress 2 benzeri bir oyun arıyorum 12gb olunca oyundan soğudum

konuyu yanlış yerde açtıysam şimdiden özür diliyorum

• team fortress bilim kurgu gerçekçi bi oyun arıyosan counter strike gibi sana önericeğim 2 tane güzel oyun var
    *point blank
    *Arctic Combat
    bu iki oyun mükkemmel point blank ta eyer hile kulanmayan birileri denk gelirse çok zevk alırsın biz clan olarak oyunun ilk çıktığından beri takipçisi olduğumuz
    için hile yapanlardanda çok sıkıldığımız için clandakilerle aramızda yapıyoruz bide raidcall kurduk her saniye iletişim halindeyiz çok iyi oluyor
    Arctic Combat:bu oyunda henüz hile yaygınlaşmadı çünkü server ler avrupa server leri hileyi hemen tespit edip kapatıyolar
    point öyle değil türkiye server leri olduğu için kimsenin umrunda değil o yüzden point blank ta hile ile oynayan çok fazla
    point blank : peqer
    Arctic Combat: AGRpeqer ----steam dan indirebilrsin
    oyundaki kullanıcı ismim bu gelirsen klana alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: peqer88

team fortress bilim kurgu gerçekçi bi oyun arıyosan counter strike gibi sana önericeğim 2 tane güzel oyun var
    *point blank
    *Arctic Combat
    bu iki oyun mükkemmel point blank ta eyer hile kulanmayan birileri denk gelirse çok zevk alırsın biz clan olarak oyunun ilk çıktığından beri takipçisi olduğumuz
    için hile yapanlardanda çok sıkıldığımız için clandakilerle aramızda yapıyoruz bide raidcall kurduk her saniye iletişim halindeyiz çok iyi oluyor
    Arctic Combat:bu oyunda henüz hile yaygınlaşmadı çünkü server ler avrupa server leri hileyi hemen tespit edip kapatıyolar
    point öyle değil türkiye server leri olduğu için kimsenin umrunda değil o yüzden point blank ta hile ile oynayan çok fazla
    point blank : peqer
    Arctic Combat: AGRpeqer ----steam dan indirebilrsin
    oyundaki kullanıcı ismim bu gelirsen klana alırım

@peqer88 yine teşekkür ederim fikir vermişsin ama ben senin yazdığın oyunları bende biliyorum ben team forttes oynanışına yakın bir oyun arıyorum ama olsun yinede o kadar yazmışsın teşekkürler....

• başka fikri olan yok mu
  • adam sırf bu mesajı yazmak için üye olmuş :DDD
  • peki bunu nerden çıkardın ? -_- @prokillertr856

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorumanyağı -- 13 Eylül 2013; 14:40:14 >
  • sadece 1 mesajı var da ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Loadout var yeni çıktı daha
  • sorumanyağı kullanıcısına yanıt
    sorumanyağı istersen gel beraber portal 2 co-op oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick_bulamayan_adam

Loadout var yeni çıktı daha

biliyorum indirdim ama ramim yetmedi (1gb)
    Şuan bilgisayarda var kendime yeni ram alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlcan34

sorumanyağı istersen gel beraber portal 2 co-op oynayalım

Ne yazıkki olmaz ama teklifin için teşekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.