Şimdi Ara

Teb banka kartı toplam 50 tl indirim (AGUSTOS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
10
Favori
12.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yattı, mersi TEB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 4 Eylül 2019; 1:20:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmadı
  • 2 karta da yattı

• Peh bana da yatmadı
  • Yatmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam saatlerinde 50 lira iade geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yatmayanlar kampanyaya uygulamadan mi katildiniz?
    Az once musteri hizmetlerini aradim sms ile katiliminiz yok diyor.
    Uygulamadan katilim yok muydu bu ay simdi baktim katildiniz yazisini mail atacaktim ancak katildiniz yazisi yok uygulamadan katildim diye hatirliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoRaMa

Yatmayanlar kampanyaya uygulamadan mi katildiniz?
    Az once musteri hizmetlerini aradim sms ile katiliminiz yok diyor.
    Uygulamadan katilim yok muydu bu ay simdi baktim katildiniz yazisini mail atacaktim ancak katildiniz yazisi yok uygulamadan katildim diye hatirliyordum
    Kredi kartı varsa uygulamanızdan katılırsın. Babamda var uygulamadan katıldım iade gelmedi . Kendi kartimla SMS ile katıldım iade geldi .
    Muhtemelen uygulama katılımından sıkıntı var

• izzet43 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam musteri hizmetleride uygulamada kampanya gorunuyordur katiliminiz yazar onu teb once musteri memnuniyetine mail atin dediler katildiniz yazisi yazmiyor

• iki aydır böyle uygulamadan katılanlarınkini yatırmıyorlar ancak müşteri hizmetlerini arar veya mesaj atıp uygulamadan katıldığınızı belirtirseniz yatırıyorlar
  • adige73 A kullanıcısına yanıt
    tüm kampanyalarda uygulamadan katıldım. son iki kampanyada da sıkıntısız yatmıştı para. ancak bu kampanyada yatmadı. itiraz ettim incelemede yazıyor şuan.
  • adige73 A kullanıcısına yanıt
    Mesaj atma zorunluluhu var hocam katilim cepteteb de yokkk.ayni gun ayni is yerinden alisverisin ilkini sayiyorlar dikkat edin kampanya katilim sartlarinda yokkk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aradım bir kayıt oluşturacaktım 50 tl iadem yatmadı dedim adam direk bu kampanyayı söyledi bazı müşterilerimizde sıkıntı olmuş yatmamış yarın yatacak dedi sizde o müşterimizden olduğunuzu görüyorum şartları sağlamışsınız dedi yarın yatacak diye bildirim aldık dedi yarın yatmaz ise ertesi gün mutlaka arayın dedi.
  • sabah sms mesajı geldi 6 sına kadar yatıracaklarmış...

bir daha asla cepteteb uygulamadan katılmam kampanyalara, oğlanın kartına ayın 3'ü sabahı yüklendi sms ile katılmıştı
  • Halen yatmadi

• Şikayetvar'a yazmıştım, para yatmış bu sabah.
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Keşke şikayet vara yazmadan önce bankaya yazsaydınız, zaten öyle 2 gün içinde yatırıyorlar. Ben TEB'in bunu bilinçli yaptığını düşünmüyorum, sistemlerinde sorun var bence.
  • Eylülde de davam etseydi keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Keşke şikayet vara yazmadan önce bankaya yazsaydınız, zaten öyle 2 gün içinde yatırıyorlar. Ben TEB'in bunu bilinçli yaptığını düşünmüyorum, sistemlerinde sorun var bence.
    Sistemlerindeki sorun da şikayet gerektiren bir şey bence. Belki bu sayede sistemlerindeki sorunu çözerler, şikayet sitelerinde isimleri görünmemesi için. 2 ay önce de aynı sorun olmuştu çünkü, çözmeleri lazım artık. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.