Şimdi Ara

TEB BONUS/CEPTETEB BONUS İLE BKM EXPRES İLE 30 TL ALIŞVERİŞE TOPLAM 50 TL BONUS VE İADE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
2.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sıcak fırsatları takip edipte, bu kombodan yararlanacak kişi sayısı nerdeyse yok gibi. Kaldı ki bu kombo daha önce açılmış olan konularda da yazılmıştır. Kampanyayla ilgili 3 tane konu açılmışken "onlar kombo değil bu kombo" diye konu açmak neyin kafasıdır. Forum sayfaları sade olacağı yerde konu kirliliğinden geçilmiyor.

Bundan sonra hazır market sepetleri de yayınlayın da insanlar markete giderken boş yere liste yapmasınlar.

İllaki kombonun başlıkta yazılması gerekmiyor, konu içlerinde tartışılıyor zaten. Aksini düşünmek sıcak fırsatçıların aklıyla alay etmek olur.

Eğer yeni bir fırsat varsa konu açalım ama mevcut konular varken konu açmak, kullanıcıların vaktini almaktan başka bir şey değildir.

Buyrun arkadaşım daha önceden açılan konuların linkleri:

http://forum.donanimhaber.com/m_112030764/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_111565937/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_112609041/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 13 Aralık 2015; 16:39:56 >

• bence de gereksiz, konu kirliliği...
  • Sanal kart olusturarak bkm ye tanimlayip alosveris yaptim bakalim gelecek mi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceptetebe başvursak kaç güne sonuçlanır acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0637

Ceptetebe başvursak kaç güne sonuçlanır acaba?

bir hafta/10 gün sürer

• yukardaki resimde ** bkm ile ilk kez alışveriş yapacaklar ** diyor ama.
  • serbulent2910 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için.

O zaman hic bulaşmayım boş yere...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamda teb var bide bkm hesabı açarım 30 tl bedavaya gelir konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

Babamda teb var bide bkm hesabı açarım 30 tl bedavaya gelir konuyu açan arkadaşa teşekkürler

20 TL de iade gelir. Eder 50 TL. ✨💫🎊🎉

• bugun bonus yukleme gunuydu ama vadedilen 30 değilde 10 lira bonus geldi. size de oyle mi?

• Evet bazılarına 30 bazılarına 10 tl yatmış banada 10 tl yattı

• şimdi tekrar aradım 3 kere değiştirdik dedi puan miktarını kasımda 10 tl kasım aralıkın 21 ıne kadar 30 tl 22 31 arası 10 tl dedi.resmen mıçtınız dedim bende bu konuda.benim alışveriş aralık 11 dedim neden 30 değil dedim o da daha önce bkm express kullandıysanız ondan olabilir ilk defa kullanmanız lazım dedi bende zaten ilk defa kullanmasam 10 lirayı da yüklemezdiniz dedim kayıdı tekrar açtırdım malesef çok acemi Teb puan konusunda kıza dedım kı 20 lırasında değiliz ama adamı kandırıyorsunuz dedim güzel bir akşam diledi sinir oldum.

• 1 Ay için de 10 + 30 + 10 TL şeklinde bölmüşler,

Ben de bugün TEB MH ,lerini aradım ve verilen bilgi bu. Ben 20 kasımda harcama yaptım ve dün 10 TL bonus yattı. ( 30 TL yatması gerekli . Kayıt oluşturdu mecburen )

teb total bonus kkartı nın TOTAL kampanyasına katılamaması ve Ceptetep kkartının dahil olup/olunmadığının bilinmemesi gibi ,

17 Ocakta bitecek Hopi kampanyası da bu gidişle ellerinde patlacak sanırım.

• 30 puan alabilen oldu mu banada 10 puan yatmış.
  • Bankalar birliği hakem heyetine başvurdum, hiç olmazsa daha açık ve anlaşılır kampanya yapmayı öğrenirler
  • bana da hiç yatmamıştı.şikayetvara yazdım.30 yatmış
  • amisos55 kullanıcısına yanıt
    Daha oncesinde bkmde hic islem yapmismiydiniz peki? 30tl bonus verdiklerine gore bkm yi ilk defa kullanmis olmaniz lazim? Eger daha once bkm kullanmaniza ragmen 30 yattiysa bizde hakkimizi arayalim. O kadar sikayet olusturdum ama gecistiriyorlar

• yapmıştım evet.
  • Daha önce bkm ile işlem yapmama rağmen 10 tl yatmıştı ve yoğun itirazlarım sonucunda bugün 20 tl daha ilave bonus yattı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.