Şimdi Ara

TEB [Çiçek ve Kuyum Alışverişinizin 14'ü Bizden] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
18
Favori
21.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hay gözünü seveyim. Ne anlaşılmaz hale geldi bu konu. Hemen alıp satacaklar için puan çok daha iyi. Her seferinde al gönder hedaba girdi mi girmedi mi eyvah düştü az aldım çok sattım derdi olmaz. Ama millet aldığı 0.6 gramdan kâr yapma peşinde. Bu kadar altın bekletilse kârı ne olur Allah için?

Ben hem teb hem de halk kampanyasında 600 puan aldım. Ne altın fiyatına baktım ne bir şeye. Altungold üzerinden bu yoğunluk geçsin anında bu puanlarla gram alıp hesaba geçer geçmez bozacağım. Zaten bedavadan gelmiş para. 1-2 liranın da hesabını yapsam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetlerini arasak kampanya şartlarına uygun şekilde 3 kere harcama yapıp yapmadığımızı öğrenebiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delpo41

Hay gözünü seveyim. Ne anlaşılmaz hale geldi bu konu. Hemen alıp satacaklar için puan çok daha iyi. Her seferinde al gönder hedaba girdi mi girmedi mi eyvah düştü az aldım çok sattım derdi olmaz. Ama millet aldığı 0.6 gramdan kâr yapma peşinde. Bu kadar altın bekletilse kârı ne olur Allah için?

Ben hem teb hem de halk kampanyasında 600 puan aldım. Ne altın fiyatına baktım ne bir şeye. Altungold üzerinden bu yoğunluk geçsin anında bu puanlarla gram alıp hesaba geçer geçmez bozacağım. Zaten bedavadan gelmiş para. 1-2 liranın da hesabını yapsam...

Aynen hocam...kesinlikle o kadar puanı sırf 3-5 tl için bekletmemek lazım...insanımız çok unutkan maalesef...h.al sitesinde yaşananlar cabuk unutulmuş belli ki...Geçen sistemsel bir yoğunluk oldu a.goldda veryansınlar,konulara yazmalar gırla...

• O kadar tartışıyorsunuz öyle iyi böyle iyi diye, sonuç herkes yine kendi bildiği gibi yapıyor.O zaman niye gereksiz yere tartışıyorsunuz anlamıyorum

• internetten altın hesabı olmadan alabileceğim bir yer var mı normal kuyumcu fiyatında olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemileteyze

internetten altın hesabı olmadan alabileceğim bir yer var mı normal kuyumcu fiyatında olan?

Teb konusu diye belirtiyorum. Teb altın hesabını 2 dakka açabilirsiniz. Bozdurup diğer bankalara ücretsiz transfer edebilirsiniz.

Bu işlemler içinde 5 kuruş ödemezsiniz.

Sorunuza gelince evet, hepsi gönderiyor.

• bugun altun golddan aldım

başka hangi siteden alabiliriz acaba arkadaşlar

altun puan gibi birikitirip sonra altına çevirip tek altın hesbına gönderen site varmı acaba

son işlem kaldı da
  • Müdür42 kullanıcısına yanıt
    Etuğrul.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 15 Şubat 2018; 19:00:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    hocam oraya bakıyordum bende ama burada bütçenize göre diye bir yerde altın transferi var

puan biriktirme olayı varmı bu sitede
  • E tugrulda TEB yok sanırım. Ziraat halkbankası ve garanti diyor :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben altını hep dışarıda kuyumcudan alıyorum, bu şekilde internetten kredi kartıyla almak daaha mı avantajlı oluyor? İnternette altın fiyatları sanki daha yüksek gibi kuyumculara göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

hocam oraya bakıyordum bende ama burada bütçenize göre diye bir yerde altın transferi var

puan biriktirme olayı varmı bu sitede

Etuğrul da direk havale yaptım.Puan konusunda bilgim yok hocam

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Gram gram alıyordum puanla alma fikrini gördüm öyle yapmaya başladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teb banka kartıyla katılabilir miyim?

• Modu Chanyu kullanıcısına yanıt
    gramaltın da var
  • Tuna4242 T kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • 3 parca altun golddan aldim bugun 295 e bozdum 6 tl zarar 42-6=36 bereket versin..tabi teb oyunu bozmassa...

• yarın hesap extresine düşerek yansıyacak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 18 Şubat 2018; 16:30:5 >
  • Etuğrul olması iyi oldu rekabet iyidir. Birde puan kullandırma olsaydı altungold ve gramaltina rakip olur

• yansıyan var mı indirim?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.