Şimdi Ara

TEB’de Otomatik Fatura Ödemelerinize her ay 15 TL toplamda 120 TL geri ödeme! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
16
Favori
7.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ay dahil olursa toplam 8 ay oluyor. Bu şekilde hesaplamışlardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur2280

Bu ay dahil olursa toplam 8 ay oluyor. Bu şekilde hesaplamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur2280

Verdiğiniz talimatların kampanya bitiş tarihi olan 30 Hazirana kadar en az bir kere ödenmiş olması gerekiyor diye anladım.
    Uygulamada sorun olduğu için bildirim gelmiyor ve haliyle mesajınızı anca gördüm.

Teşekkür ediyorum bilgi için ancak dün katıl butonuna basınca bekledi bekledi durdu. Uygulamayı kapatmak zorunda kaldım.
  • "Müşterilerimizin kampanyadan yararlanabilmesi için bankamızda KVKK ve pazarlama izninin alınmış olması gerekmektedir."

Bu madde için ayrıca bir şey yapmamız gerekiyor mu acaba?
  • Ayın 25ine kadar aktif olmak ne demek anlamadım. Benim Bir faturam 21i diğer faturam 27sinde ödenecek bu ay iade alacakmıyım merak ediyorum. Fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam bu ay alamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Ayın 25ine kadar aktif olmak ne demek anlamadım. Benim Bir faturam 21i diğer faturam 27sinde ödenecek bu ay iade alacakmıyım merak ediyorum. Fikri olan var mı?
    bu ay iade alamazsın, senin için bu kampanya diğer aya başlar
  • Vadesiz hesap olarak cebteteb hesabı da oluyor mu? Yoksa faizsiz bir hesap mı olmak zorunda...?
    Bilgisi olan?
  • Ödeme tarihi geçen faturalara otomatik ödeme talimatı verilir mi?

Verilirse, ödenmemiş faturanın ödemesini otomatik alır mı yoksa ilk önce ödenmemiş faturayı manuel olarak mı ödemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 14 Mayıs 2020; 23:32:1 >
  • 3 talimat verdim bugün, faturanın birinin son ödeme tarihi bugünmüş. Bakalım ödeyecek mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    Verilir, geçmiş borcu ödemez,
    Geçmiş borcu siz Manuel ödeyin.

• funky soul kullanıcısına yanıt
    Hocam konu dışı ama merak ettim. adsl ve mobil hangi tarifeleri kullanıyorsun. Benim internet anlaşmam bitecek bir haftaya kadar. Faturalı hattımıda beğenmiyorum tarifesini ve kasımda tarihi dolunca değiştireceğim.
  • Konu sahibine teşekkür ediyorum fakat kredi kartı olmadığı için bu durum benim için çöp
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam.

• fenolog kullanıcısına yanıt
    Mobil : TT Yıldız :35 tl Net: HİPERNET 35 GB : 65 tl
  • Arkadaşlar birde 5 ay önce otomatik ödeme talimatı verip 1 defa ödedikten sonra sildiğim bir fatura var şartlarda ay belirtilmemiş ama bu faturayı tekrar girsem kabul olur mu?

• Son ödemesi 20si olan 70ve 54 liralık iki fatura ve 27si olan 99 liralık fatura var bu ay banada iade yok anlaşılan şartlar çok ince düşünülerek yazılmış bence 8 ay diyor ama 1 ay gitti çöpe

• chessmania kullanıcısına yanıt
    hocam bu ay içinde ödeniyor neden,, bu ay geçerli olmuyor ki,,, benim 18 i ve 30 u ödenecek iki fatura elektrik ve Vodafonenet

• quote:

Orijinalden alıntı: NellieLovett

"Müşterilerimizin kampanyadan yararlanabilmesi için bankamızda KVKK ve pazarlama izninin alınmış olması gerekmektedir."

Bu madde için ayrıca bir şey yapmamız gerekiyor mu acaba?
    Daha önce yapılan kampanyada ben de dahil birçok kişi bu izinlerin olmaması nedeniyle faydalanamamıştı. Kontrol etmekte fayda var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.