Şimdi Ara

Teb Kredi Kartı İptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün boş bi anıma denk geldi ve teb kredi kartı başvurusu yaptım kızdan. Kız iptal ettirirsin, sadece kotamı doldurmak istiyorum, lütfen yardımcı ol dedi falan. Kartım kuryeye verilmiş hala gelmedi. Ama gelmeden iptal ettirmek istiyorum. Lütfen yardım edin bana ne yapmam gerekiyor. Artık çok mu geç ? Kartı alırsam kuryeye ne kadar ödemem gerekecek ? Ben istemiyorum kredi kartı filan. Kuryeye istemiyorum desem geri gider mi ? ? Acil cevap....

• Kartı al hic kullanma. Kuryeye felan tek kurusu para vermeyeceksin. 1. Sınıftayken bizi de çok keklerlerdi yok kota yok limit bir sürü ağlarlardı. Şuan yalvarsalar umrumda değil milletin para kazanması için kredi notumuz düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panter20 -- 1 Eylül 2015; 23:50:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Kartı al hic kullanma. Kuryeye felan tek kurusu para vermeyeceksin. 1. Sınıftayken bizi de çok keklerlerdi yok kota yok limit bir sürü ağlarlardı. Şuan yalvarsalar umrumda değil milletin para kazanması için kredi notumuz düşüyor.

Sağolasın, teşekür ettim bilgilendirme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mali003

quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Kartı al hic kullanma. Kuryeye felan tek kurusu para vermeyeceksin. 1. Sınıftayken bizi de çok keklerlerdi yok kota yok limit bir sürü ağlarlardı. Şuan yalvarsalar umrumda değil milletin para kazanması için kredi notumuz düşüyor.

Sağolasın, teşekür ettim bilgilendirme için.

Rica ederim bende 3 4 tane öyle kart var hic açılmamış paket içinde duran. Kart gelince müşteri hizmetlerini arayıp şifre almazsan kart aktif olmuyor. Herhangi bir aidat veya borçlanma durumu yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.