Şimdi Ara

Teb kredi kartı mobil temassız ödeme 25/5 toplamda 50 tl bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
9
Favori
5.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFC telefonu olmayan biz fakirleri ilgilendirmiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 15 Ocak 2021; 16:50:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

Cepteteb kredi kartını kabul etmiyor. Katil butonuna basınca uygun kart yoktur vs gibi hata veriyor

Ben şimdi denedim kampanyaya katılmınız alındı dedi.

• bence kampanya %5 bonus şeklinde çünkü sayacta alt limit 1 TL var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tel lg g6 nfc var. Ödemeyi nasıl yapıyoruz. Kasiyer ödemeyi gönderiyor. Temassız kartı okutuyoruz tel ile nasıl yapıyoruz.

• dekonline kullanıcısına yanıt
    Benim kartı kapatmışlar veya süresi bitmiş.
    Yeni kart ise aidatı gözüküyor

O yüzden katilamiyor musum
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

Kart yerine pos cihazına telefonunuzu tutuyorsunuz tabi önce ayarlarını yapmış olmanız lazım

• adige73 A kullanıcısına yanıt
    Cepteteb uygulamasını varsayılan olarak tanımladım. Cihazda nfc açık olduğunu düşünürsek kasada banka uygulaması açmaya gerek var mı yoksa nfc açıp posa tuttuğumuzda işlem tamam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Tel lg g6 nfc var. Ödemeyi nasıl yapıyoruz. Kasiyer ödemeyi gönderiyor. Temassız kartı okutuyoruz tel ile nasıl yapıyoruz.
    Pos cihazında sorun yoksa,

Siz kredi kartınızı ilgili uygulamadan gerekli ayarlamaları yapmışsanız NFC yi aktif edip-açıp pos makinesine yaklaştırın yeterli.

Kkartını pos makinesine dokunmak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Cepteteb uygulamasını varsayılan olarak tanımladım. Cihazda nfc açık olduğunu düşünürsek kasada banka uygulaması açmaya gerek var mı yoksa nfc açıp posa tuttuğumuzda işlem tamam mı?
    Evet , aynen dediginiz gibi.

Eğer telefonda cok fazla banka uygulaması yüklü ise ve ödeme hangisine öncelik verilmisse o uygulamanın kartına bağlı hesaptan ödeme çekilip-onaylanacaktır.

Ben de 4 kredi kartı ve 2 vadesiz hesap kartı tanımlı. Hangisi ile islem yapacaksam önce den onunla ödemeyi seçip bırakıyorum. ( eskisini silip - önceligi iptal ediyorum )

Tereddütte kalanlar ( aynı gün aynı isyeri ilk alış veriş diyenler icin dikkat ) 1 TL test için deneyebilir.

Bazen pos makinesi garanti yazıp TEMASSIZ islemini banka bir banka dan da cekebiliyor. Örnegin : kkartını bonus : pos cihazı ortak ve slip ziraat bankası çıkıyor.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Teb mobil uygulamada nfc yi seçtim. Benim telefon lg g6 da nfc de başka bir ayar yok. Sadece aç kapa ayarı var. İlk fırsatta deneyeceğim. Bakalım olacak mı?

• Benim alcatel 5 de bile var nfc. Niye bütün telefonlara koymazlar ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Teb mobil uygulamada nfc yi seçtim. Benim telefon lg g6 da nfc de başka bir ayar yok. Sadece aç kapa ayarı var. İlk fırsatta deneyeceğim. Bakalım olacak mı?
    Telefonda baska bir kredi kartı uygulaması yüklü degilse zaten sorun olmayacaktık ( teb temassız özelligi tanımlı ) . tanımlama yapın ve alış veriş sırasında NFC yi aktif edin.

Hata varsa veya veriyorsa uygulama & pos cihazı kaynaklı olacaktır.
  • simdi her market alisverisinde nfc ile odesek her alisverise %5 verecekmi 50 bonus dolana kadar yok alt limit vs varmi alisveris icin.

• Şuraya bak alt tarafı %5 bonus için 3 sayfa yorum yazılmış. Yazıktır, çöp.

• Bugün hata verdi bende başka bankanın mobil uygulamasından çektim.

hata alan var mı

• Kampanya güncellenmiş. 25 altlimit kaldırılmış. Tüm harcamaların %5 i olmuş 👍
  • normal temassız olmazmı yani

• Kampanyayı değiştirmişler yüzde 5 e dönüşmüş
    Nasıl iş anlamadim

• Teb kredi kartıyla 250 TL üstü mobil temassız alışveriş yapabilen oldu mu? Sürekli red veriyor şifreyi de doğru girmeme rağmen

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt

temassız ödeme limitini arttırmayı denediniz mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.