Cüzdan yüklemeleri neye göre 3D çekiyor veya çekmiyor acaba? Mesela Parafly kart ile işlem yaptığımda direk çekiyor. 3D falan olmuyor ama hep saydı kampanyalara. |
TEB Yeni Yılda 100 TL Bonus (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oup59Cüzdan yüklemeleri neye göre 3D çekiyor veya çekmiyor acaba? Mesela Parafly kart ile işlem yaptığımda direk çekiyor. 3D falan olmuyor ama hep saydı kampanyalara.
TEB bonus da olmuyor o
-
Tahminimce, ilk kez kart kullanildiginda 3D isteniyor, sonraki seferlerde yukleme yapildiginda ise istemiyor.
-
TEB için işler karışık galiba. Çünkü bonus kart ile işlem yapıldığında bonus posundan geçerken TEB ile işlem yapıldığında bir ara ya Bonus ya PAram posundan geçiyordu. Sonra direk param posundan geçmeye başladı. Şimdi kampanya sayılanlar ve sayılmayanlar olduğuna göre yine bazen Bonus ve bazen PAram posundan geçiyor sanırım. Maximum konusunda da benzer durumlardan bahsedenler var.
Sırf o yüzden mesela sayaç olmayan kampanyada Trendyol cüzdan işlemi yapmıyorum.
@TH3ROCK Belki de öyledir hocam. Çünkü Parafly kartım ile yükleme yaptığımdan daha önceden 3D kodu geldiğini hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 16 Aralık 2020; 14:6:42 > -
dün 23:50gibi trendyoldan ykb kartımla alışveriş yaptım 3d sormadı
-
tyc cüzdan yükleme limitim dolduğundan farklı bir hesabıma yükleme yapmaya başladım. Onda alışveriş yapmadan önce de sonrada aynı kart olsa da olmasa da 3d soruyor. Sürekli kullandığım hesapla aralarındaki fark birinin elite üye olmaması bir de çok fazla alışveriş yapmış olmam. Sonuç olarak 3d sorduğu halde denizbank ve tebte param gelmeye devam ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X