Gecmez |
TEB Yeni Yılda 100 TL Bonus (2. sayfa)
-
-
Trendyol param diye geciyor olmuyor kesin mi acaba ben denedimde sayac islemedi ama -
Trendyol deneyip sayaç işleyen varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMteb bonus kullanıyorum 5-6 senedir. uzun zaman sonra ilk defa ortak kampanya gördüm. Dediğiniz olsa böyle olmaz
Alıntıları GösterYeterince iyi bakmamissiniz galiba kişiye özel kampanyalar hariç bonus üyesi işyeri şartlı kampanyaların büyük kısmı ayni yada benzer.
Dün yaptığım Amazon alışverişim için bugün sayaç işlemiş.
Ag geçer mi? Kasım ayında garanti bonus giyim kampanyasına saymıştı.. -
Provizyonda işlem kaydı "Param/Trendyol" diye gözüküyorsa geçmeyecektir hocam ama "Trendyol.com İstanbul" TR vb. gözüküyorsa sayması lazım normalde.
-
Trendyol TEB için sanırım artık böyle yapıyor. Bonus kartlar kendi posundan geçerken Bonus özellikli TEB kartlar galiba direk Param/Trendyol olarak geçiyor gibi. Bu durumda direk kampanya dışı kalır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oup59Trendyol TEB için sanırım artık böyle yapıyor. Bonus kartlar kendi posundan geçerken Bonus özellikli TEB kartlar galiba direk Param/Trendyol olarak geçiyor gibi. Bu durumda direk kampanya dışı kalır.
bu ay 20 alışveriş yaptıysam hepsi param dan çekmiş. bu kötü oldu o zaman
-
Boşuna yapmayın geçen ay giyim olarak trendyu görmedi pos param diye -
n11 geçerli oluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: oup59Trendyol TEB için sanırım artık böyle yapıyor. Bonus kartlar kendi posundan geçerken Bonus özellikli TEB kartlar galiba direk Param/Trendyol olarak geçiyor gibi. Bu durumda direk kampanya dışı kalır.
gece 02.45 sularında cüzdana 125 attım. 3d li ödemeden sonra işlemlere baktım normal postan çekmiş ve sayaca işlemiş. bu gece yine aynı saatte deniycem bakalım ne olacak :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: aceylan1922
n11 geçerli oluyor mu?hb elektronik geçiyor
-
Kasım kampanyası için söylediğiniz kesin bilgi mi? Hangi POS giyim geçmiş?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam, arkadaşlar cevap yazmış. Kasım ayında kuyum da dahildi ondan ag geçerli olmuş.. bonusflashta giyim gözüküyor ama alt sektör kuyum ag için, o yüzden aralık kampanyasına sayılmaz. -
Ben dun trendyol cuzdana para yukledim. sayacta 1/10 yaziyor bugun. Islemis gorunuyor.
-
4 gun once harcama yaptim ama trendyol sayac islemedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X