Şimdi Ara

Tebbankakartı alışverişlerinize 20 tl indirim(Nisan ayı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
16
Favori
10.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şaka maka iyi yatmadı he... Neyse app’leri terk etmeyin, alarmı yarına öteleyelim bakalım.

@Drbalci
    @defansagelsenizelan
    @mahmut716
  • Arkadaşlar bu gece 02/03 arası yatmış olacaktır, TEB yazdığı tarihten bir gün sonra yatırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vincent5555 V kullanıcısına yanıt

Tantanacı, safsatalar , vır vır vır , zır zır zır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daddario_tel

Şaka maka iyi yatmadı he... Neyse app’leri terk etmeyin, alarmı yarına öteleyelim bakalım.

@Drbalci
    @defansagelsenizelan
    @mahmut716
    sen niye seviniyonki bu duruma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Sevinmiyorum be hocam, benimki isyan sadece..
  • Yatmış
  • Koşullarda 12 mayıs yazıyorsa 12sinde yatıracak banka. insanlar gayet haklı sormakta. Yok muhasebeymiş yok anca geçermiş belirt kardeşim o zaman kampanya şartında, bonus piu gibi 12 sinde yatacak 13inde kullanabilirsiniz yaz. Zor değil.

Neyse yatmış bereket versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smhylmz -- 13 Mayıs 2021; 9:45:3 >
  • İyi tarafından bakalım: TEB bayram harçlığı verebilmek için bugüne erteledi :)
  • Bana yatmamış. Hem uygulamadan hem de mesajla katılmıştım. Hiç yoksa kayıt mayıt uğraş şimdi.

• Son 1 ayda ziraatten 270, akbanktan 365, bonus piudan 160, tebden 20 tl geldi ziraat ve bonus piu 2 hesap, akbank 1 hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 13 Mayıs 2021; 12:4:40 >
  • Uygulamadan katılmıştım ve yatmış. Fransadan yaptığım fastbook alışverişi kabul olmuş.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Benim pyc işlemini de saymamış ki yatmamış. Saydıran arkadaşlar nereyi kullandı ?

• Uplama ya mh ara
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.