Şimdi Ara

Tebbankakartı alışverişlerinize 20 tl indirim(Nisan ayı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
16
Favori
10.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dolayısıyla kampanyada İnternet alışverişi geçmiyorsa olmuyor.

Teşekkürler Serbek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serberk S kullanıcısına yanıt
    Bundan önceki 3 aydır yatırdılardı şimdi ne değişmiş ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş veya arkadaşlar market ve akaryakıt sektörleri için geçerli olan kampanyada gitmişler bu malum yerlere yükleme yapmışlar sonra alla alla demişler neden yatmadı. Bankaya kayıt oluşturmuşlar benim harcamalarım market ve akaryakıttı neden yatmadı demişler bankada bu arkadaşlara hayır siz market akaryakıt işlemi yapmamışsınız hatta onu bırakın harcama da yapmamışsınız para transferi yapmışsınız bu nedenle ödül yüklemesi yapılamaz demiş.

Bundan sonraki aylarda neden yatmadı diye sorduğunuzda bu konuya gelmenizi tavsiye ederimTebbankakartı alışverişlerinize 20 tl indirim(Nisan ayı) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 12 Nisan 2021; 18:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50/5 ve 500/20 ler yatmadı F ve T için, bankayı aramak da nedir bunun için.

• serberk S kullanıcısına yanıt
    Tebbankakartı alışverişlerinize 20 tl indirim(Nisan ayı)

• quote:

Orijinalden alıntı: serberk

bizimle iletisim kurdugunuz icin Turk Ekonomi Bankasi olarak tesekkur ederiz......... Nolu bildiriminize istinaden debit kart kampanyasi,para transferlerinde gecerli degildir. Banka kartinizdaan alisveris yapilmamasi nedeniyle indirim talebiniz olumlu sonuclandirilamamistir. Talebinizin devam etmesi durumunda, e-Devletten TBB Hakem Heyeti'ne basvurabilirsiniz.

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D770C5AE1 -- 13 Nisan 2021; 21:47:34 >
  • Bi kere herşeyden önce 500 e 20 tl az, üstelik nakitten ödüyorsun kredi kartıyla da değil. Tüm bu olumsuzluklarına rağmen konu sanki kredi kartıyla 500 e 50 veriyormuş gibi epey bir ilgi ve itibar görmüş.. Ölücülerin bulunduğu bir ortamda bu durum epey düşündürücü ve garipTebbankakartı alışverişlerinize 20 tl indirim(Nisan ayı) 

• CEPTETEB banka kartıyla normal banka kartı arasında fark var mı? Cepteteb’le ilgilenmiyorum normal banka kartı çıkartmak istiyorum ama temassız değil galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Bu arkadaş veya arkadaşlar market ve akaryakıt sektörleri için geçerli olan kampanyada gitmişler bu malum yerlere yükleme yapmışlar sonra alla alla demişler neden yatmadı. Bankaya kayıt oluşturmuşlar benim harcamalarım market ve akaryakıttı neden yatmadı demişler bankada bu arkadaşlara hayır siz market akaryakıt işlemi yapmamışsınız hatta onu bırakın harcama da yapmamışsınız para transferi yapmışsınız bu nedenle ödül yüklemesi yapılamaz demiş.

Bundan sonraki aylarda neden yatmadı diye sorduğunuzda bu konuya gelmenizi tavsiye ederim 

Sabote etmeye mi çalışıyorlar yoksa kafaları mı basmıyor ben anlamadım cidden. Açık açık sektörler yazıyordu orada. Bir de kayıt oluşturmuşlar. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

• sikayet vara yazarak sorunumu cozdum simdiye kadar daha once takip etmedigim yatirilmayan indirimim cok olmustu bu sefer vakit bol olunca herkoldan hakkimi aradim ve aldim artik kolay kolay tercih etmem ozellikle banka kartini takip etmesi zor gününu sartlari vs ,sini .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayı ödülleri yatmış hesaba

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt

bana yatmamış aihm e yazdım cevap bekliyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

CEPTETEB banka kartıyla normal banka kartı arasında fark var mı? Cepteteb’le ilgilenmiyorum normal banka kartı çıkartmak istiyorum ama temassız değil galiba?

int şubeden hesap aç diyorsunuz, cepteteb seçiyorsunuz bu kadar. cepteteb kartında temassız var, hem de tasarım oalrak daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

int şubeden hesap aç diyorsunuz, cepteteb seçiyorsunuz bu kadar. cepteteb kartında temassız var, hem de tasarım oalrak daha iyi

Alıntıları Göster
    Tebbankakartı alışverişlerinize 20 tl indirim(Nisan ayı)

Şu karttan mı gönderiyorlar hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Şu karttan mı gönderiyorlar hocam?

Alıntıları Göster

en son buydu

• Geleneksel “henüz bana yatmamış” şenlikleri başlasın!
  • daddario_tel kullanıcısına yanıt
    Bana Yatmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: daddario_tel

Geleneksel “henüz bana yatmamış” şenlikleri başlasın!

Bana dün yatması gereken kişiye özel her 50'ye 5 TL'den toplam 50 TL indirim bile yatmadı :(

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.