Bildirim
tebligat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emresk91
elime 5 dk önce tebligat geldi hız cezası kesmişler 343 tl fotoğraf fln olması gerekiyo mu ?
bana fotoğrafsız gelmişti.ama suçumdan eminim 2012 de olmuştu hyundai getzle hız denemesi yapıyordum.radar olduğunu bile bile bastım ve ceza geldi.şimdi gti var kafam rahat. -
iitiraz edebilirmiyiz peki ? ben emin değilim genelde 70 le giderim blki birisi sıkıştırmışsa tır kamyon solluyosam 90 a çıkmışımdır da 90 la giderken çevreyolunda ceza -
radar cezasında fotoğraf oluyor mu ki? kaç km hızla yakalandığınız yazar.
kesen birim ne yazıyor? -
Trafik kuralı ihlali video kameralı radar ekibi tarafından tespit edilmiştir bu yazıyor
valla bilmiyorum ki ilk defa ceza yedik cezayı ödememek için bir yol var mı itiraz vs ? -
sulh ceza mahkemeleri foto gibi delil olmadığı için cezayı bozuyor(muş!), ama geçen aylarda bir kaç kişi bu şekilde açtığı davalardan da sonuç alamadığını, cezayı paşa paşa ödediğini yazmıştı.
%99,99999 o ceza ödenecek, %25 indirim fırsatını kaçırırsan kötü olur ona göre ayarla kendini, sanırım 15 gün içinde ödenmesi lazım. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X