Şimdi Ara

Tebrikler Minton (Reklam Değildir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 3 yıldır falan kullandığım bir mintom 1304 dvd playerim var. Geçenlerde yeni yazılım yüklemek isterken aleti çöktürdüm. Sadece "hello" yazısı çıkıyor, başka da bir şey yapmıyordu. Tabi mecburen mintonun destek hattını aradım, derdimi anlattım. Benimle konuşan bayan, bilgilerimi aldıktan sonra cihazın kargo tarafından adresimden alınacağını söyledi. Ben fiyat sorduğumda ise "alma ve göndermede sizden kargo parası almıyoruz" dedi. Ben memnun olmakla beraber biraz kıllanmadım değil. Garantisi bitmiş cihaz olduğundan kargo parasını tamir masrafının içine sokarlar diye düşündüm. ama çaresiz cihazı gönderdim. Ve arkadaşlar dün, cihaz kago tarafından bana teslim edildi, cihaza yeni yazılım yüklenmiş ve mükkemmel olmuş, en güzel tarafı da benden gerçekten de ne kargo nede tamir parası aldılar. Dünya devi yabancı markalar en ufak bir arızada deli servis ücretleri geçirirken, bir Türk markası olan minton un bu hizmeti gerçekten çok hoşuma gitti ve sizinle paylaşmak istedim. Teşekkürler minton.

• Minton Türk markasımıydı ya
  • minton bölge satış sorumlusundan inciler
  • deneme
  • mintondan şaşmam
  • Wow iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

minton bölge satış sorumlusundan inciler

Böyle söyleyen olacağını tahmin ettiğim için rekla değildir dedim. inanın mintonla bi alakam yok, bilgi işlemciyim ben arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.