Şimdi Ara

Tebrikler!!! TOYOTA TÜRKIYE Ailesi (Detaylar içerde..) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu firmalar güzel dalga geçiyor Türkiye ile.

3.000.000TL gibi bir parayı boşa tatile vs... harcayana kadar, kota koysan 5000 arabayı %25 ucuza satıcam desen ve satsan, ölür müsün?

80.000TL istediğin uyduruk Corolla'yı mesela 64.000TL'ye, 53.000TL istediğin Corolla'yı 42.000TL'ye versen de azıcık iş yapmaya çalışsan diyeceğim de, zaten hacı hoca takımı sizi tutuyor, nerede 4 tane kara çarşaflı kadınla evli adam varsa Corolla'ya biniyor.

Toyota'yı ağır dinciler neden seviyor araştırmak lazım.

Lösemili çocuğa yapılan yardıma bile göz diker olmuşuz , ne hale gelmiş millet. Daha ucuza arabaya binelim de lösemiliye yardım yapılmasın! He yavrum he.

Okuduğunu anlamamak ve işsizlik veya boşluktan laf çarpıtma sanatına güzel örnek olmuşsun.

Adamlar ilk başta 3 milyonu tatil için ayırmışlar.

Bende diyorum ki, 3 milyon tatil parası ayırana kadar, ilk etapta 3 milyonluk indirim yap araçlarına. Yoksa lösemiye bağışlamasına laf eden yok, keşke 30 milyon bağışlasa.

Sizin bu konudan anlamanız gereken, bayilerin araç başı 300-500TL kâr yaptığına artık inanmamak. Ben size illa belge mi sunayım? Bir araç başına bir bayi en kötü 3000-4000TL kâr yapıyor.

Ben dedigini anladim gayet mantikli . Hadi bu yil 3 milyon bagis yaptilar ya oncelerde ??

Bu adamlar zaten normal maasini almiyor mu ? Bir de tatile para ayiriyorlar

Ama yoook halk hep ezilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: more34

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Konusu acilmisti ama yine de yazayim

Bu ulkenin firmasi olup 1 civi dahi cakmayanlar var neyse isim vermiyorum Bas harfi Dogus sirketi

Toyota ya helal olsun

sağ elin verdiğini sol el görmesin,, sen doğuşun kar ortağımısında çıkan eden paraları takip ediyomuş gibi konuşuyosun

Adam 3 aylik arabanin vites topuzu soyulunca bile degistirmiyor ne iyiligi yapacak ?

Bos bos savunma yapmayin

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    2012 de şirket aracı 1.6 pasatta direksiyonda yıpranma var diye değiştimek istedik 2 sün sonraya generale getirin değiştirelim dediler garantiden karşılandı, boşmu dolumu sen düşün,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 14 Nisan 2016; 17:34:34 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    kaldıki kimseyi savunduğum filan yok, yardım yapması yada yapmaması kimseyi ilgilendirmez, ama siz BORDO KLAVYELİLER maşallah sırf esirsiniz
  • Konuyu; ince bir düşünce olduğu için açmıştım, bu kadar tartışmaya ve başka yerlere çekmeye gerek yok bence.

Bu olaya marka olarak bakmak yerine, bu bayilerin duyarlılığına bakmak gerekir.

3 milyon az bir para değil, güzel bir tatile gitmek yerine ihtiyaç sahiplerine yardımı tercih etmişler.

Yardım alan kuruluşlardan bir tanesi; Tek seferde aldığımız en büyük yardım tutarı diye açıklama yapmıştı.

Ince bir davranış olarak hepsini tebrik ediyorum

• helal olsun ne diyeyim
  • Turkiyeye yatirim yapan her firma tebrik edilmelidir.fiat ford mercedes hyundai toyota helal hepsine

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.