Şimdi Ara

Tebrikler!!! TOYOTA TÜRKIYE Ailesi (Detaylar içerde..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 yılın da 50.000 satış barajını geçtikleri için TOYOTA TÜRKIYE tarafın dan Güney Amerika gezisi ile ödüllendirilen 58 TOYOTA Bayisini,

Bu gezi için ayrılan 3 milyon TL'lik bütçeyi, zor durumdaki çocuklara (Şehit çocuklarına,Zihinsel yetersiz çocuklara, Lösemili çocuklara) bağışladıkları için canı gönülden tebrik ediyorum,saygılarımı sunuyorum.

TEBRIKLER 58 TOYOTA BAYISI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tebrikler Sivas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

tebrikler Sivas

Tebrikler

• Gerçek ve en anlamalı reklam bu benim için, bravo, zaten satış ve satış sonrasında ilgi, nazik yaklaşım ile Toyota'yı beğeniyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Gerçek ve en anlamalı reklam bu benim için, bravo, zaten satış ve satış sonrasında ilgi, nazik yaklaşım ile Toyota'yı beğeniyordum.

Hocam bu konuda fazla reklamları yok,yapmaları da yanlış olur bence, bende gazeteden okudum haberi.

Kendim Opel kullanıcısıyım ama markadan ziyade insanımızın böyle güzel düşüncelerinin olması ve buna birlikte karar verip uygulamaları takdir edilecek bir durum.

• Konusu acilmisti ama yine de yazayim

Bu ulkenin firmasi olup 1 civi dahi cakmayanlar var neyse isim vermiyorum Bas harfi Dogus sirketi

Toyota ya helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Konusu acilmisti ama yine de yazayim

Bu ulkenin firmasi olup 1 civi dahi cakmayanlar var neyse isim vermiyorum Bas harfi Dogus sirketi

Toyota ya helal olsun

Konunun açıldığını bilmiyordum, kontrol ettim ama göremedim demek ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bravo

• tebrik edilecek bir konu...
  • Güzel şeyler de oluyormuş.

Helal olsun size

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en çok satan markası olması, sağlamlık konusunda dünyanın en önde gelen markalarından olması zaten vw grubuna veya fiat grubuna has özellikler zaten. Terör örgütleri neden acaba toyota kullanıyor? Eşşek niyetine biniyorlar bir arabaya yapılmayacak herşeyi yapıyorlar ama hala sağlam bir şekilde kullanıyorlar.

Toyota'nın USA satışlarından haberin var mı acaba? Gelmiş ortadoğu markası diyorsun. Al bak görgüsüz arap markası Lexus USA de 2015 yılında ne yapmış;

Lexus passed Mercedes-Benz, but BMW held on in December to top the luxury segment in 2015 for its fourth sales crown in five years. The race was tight until the end. BMW finished 2015 with luxury sales of 346,023, followed by Lexus with 344,601 and Mercedes with 343,088, which excludes Sprinter deliveries.

http://www.autonews.com/article/20160105/RETAIL01/160109995?template=mobile

Neymiş demekki toyota ya sadece senin tabirinle "dinciler" binmiyormus di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

Dünyanın en çok satan markası olması, sağlamlık konusunda dünyanın en önde gelen markalarından olması zaten vw grubuna veya fiat grubuna has özellikler zaten. Terör örgütleri neden acaba toyota kullanıyor? Eşşek niyetine biniyorlar bir arabaya yapılmayacak herşeyi yapıyorlar ama hala sağlam bir şekilde kullanıyorlar.

Toyota'nın USA satışlarından haberin var mı acaba? Gelmiş ortadoğu markası diyorsun. Al bak görgüsüz arap markası Lexus USA de 2015 yılında ne yapmış;

Lexus passed Mercedes-Benz, but BMW held on in December to top the luxury segment in 2015 for its fourth sales crown in five years. The race was tight until the end. BMW finished 2015 with luxury sales of 346,023, followed by Lexus with 344,601 and Mercedes with 343,088, which excludes Sprinter deliveries.

http://www.autonews.com/article/20160105/RETAIL01/160109995?template=mobile

Neymiş demekki toyota ya sadece senin tabirinle "dinciler" binmiyormus di mi?

Fena kapak olmuş

• Kotayı aşmış olabilirler, ihtiyaç sahiplerine yarım da yapıyor olabilirler. Bunlar güzel şeyler, işletmeciliğin 3 altın kuralından birisi sosyal sorumluluktur lakin Corolla bana göre başarısız bir model. Sınıfının en leş otomobilinin kotasını arttıracağım, ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesine katkıda bulunacağım diye 80,000 TL'yi Corolla'ya vermezdim. Maksat yardımsa, bunu Toyota olmadan da yerine getirebiliriz zaten. Geri kalanı reklamdan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Bu firmalar güzel dalga geçiyor Türkiye ile.

3.000.000TL gibi bir parayı boşa tatile vs... harcayana kadar, kota koysan 5000 arabayı %25 ucuza satıcam desen ve satsan, ölür müsün?

80.000TL istediğin uyduruk Corolla'yı mesela 64.000TL'ye, 53.000TL istediğin Corolla'yı 42.000TL'ye versen de azıcık iş yapmaya çalışsan diyeceğim de, zaten hacı hoca takımı sizi tutuyor, nerede 4 tane kara çarşaflı kadınla evli adam varsa Corolla'ya biniyor.

Toyota'yı ağır dinciler neden seviyor araştırmak lazım.

Lösemili çocuğa yapılan yardıma bile göz diker olmuşuz , ne hale gelmiş millet. Daha ucuza arabaya binelim de lösemiliye yardım yapılmasın! He yavrum he.

Okuduğunu anlamamak ve işsizlik veya boşluktan laf çarpıtma sanatına güzel örnek olmuşsun.

Adamlar ilk başta 3 milyonu tatil için ayırmışlar.

Bende diyorum ki, 3 milyon tatil parası ayırana kadar, ilk etapta 3 milyonluk indirim yap araçlarına. Yoksa lösemiye bağışlamasına laf eden yok, keşke 30 milyon bağışlasa.

Sizin bu konudan anlamanız gereken, bayilerin araç başı 300-500TL kâr yaptığına artık inanmamak. Ben size illa belge mi sunayım? Bir araç başına bir bayi en kötü 3000-4000TL kâr yapıyor.

Bayinin çok kar ettiğini biliyoruz , ama konuyla alakası yok. Burada güzel -ince bir davranış var saygıdeğer işsiz.

Firma olarak 3 milyon TL lik tatil : belki bayiler iiçin moral motivasyon olacak , performansları artacak, Toyota daha fazla araç satacak vs . Ve Toyota bu parayı "hayır sadece tatile gidebilirsiniz" diyerek yardım yapılmasını engelleyecek ti.. Ancak ne oldu, bayiler daha faydalı bir iş için birlik oldular ve Toyota da buna engel olmadı, katılmış oldu.

Sen ne diyorsun ? O parayla indirim yapaydı eyiydi...

Memleket de eyiye gidii zaten.

• Tesekkurler vw das auto

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Konusu acilmisti ama yine de yazayim

Toyota ya helal olsun

sağ elin verdiğini sol el görmesin,, sen doğuşun kar ortağımısında çıkan eden paraları takip ediyomuş gibi konuşuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alks

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Gerçek ve en anlamalı reklam bu benim için, bravo, zaten satış ve satış sonrasında ilgi, nazik yaklaşım ile Toyota'yı beğeniyordum.

Hocam bu konuda fazla reklamları yok,yapmaları da yanlış olur bence, bende gazeteden okudum haberi.

Kendim Opel kullanıcısıyım ama markadan ziyade insanımızın böyle güzel düşüncelerinin olması ve buna birlikte karar verip uygulamaları takdir edilecek bir durum.

Bende toyota kullanmıyorum ama geçen bayiiye gittim araç incelerken, insan kendini değerli hissediyor gerçekten, Abi'm kullanıyor satış sonrasında da çok iyi ve yardımcılar, hiç birşey olmasa bile arada arayıp, nasılsınız bir sıkıntı var mi şeklinde hal hatır sormaları bence çok güzel.
    Ben malum markayı kullanıyorum açık yüreklilik ile söyleyebilirim doğuş satış sonrası rezalet, gerçi önce de iyi değil de neyse?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 50.000 tl etmeyecek 1.4 dizel otomatik ucube corollayı 80-85 bine satiyorlar 3.000.000 cerez parasi ya

• quote:

Bu firmalar güzel dalga geçiyor Türkiye ile.

3.000.000TL gibi bir parayı boşa tatile vs... harcayana kadar, kota koysan 5000 arabayı %25 ucuza satıcam desen ve satsan, ölür müsün?

80.000TL istediğin uyduruk Corolla'yı mesela 64.000TL'ye, 53.000TL istediğin Corolla'yı 42.000TL'ye versen de azıcık iş yapmaya çalışsan diyeceğim de, zaten hacı hoca takımı sizi tutuyor, nerede 4 tane kara çarşaflı kadınla evli adam varsa Corolla'ya biniyor.

Toyota'yı ağır dinciler neden seviyor araştırmak lazım.

Yemin ederim boş konuşuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midesizz -- 14 Nisan 2016; 15:49:09 >
  • Bu tip yardımlar teşvik amacıyla afişe edilmeli hatta basın yayın organlarında manşet olmalı ki bu tip kurumlara aktarılan paralar artsın. Gerçi güzel ülkemde o paraların aktarıldığı kurumların nasıl yönetildiği de şüpheli ama yardım yardımdır bir kaç çocuğun hayatını kurtarsa kardır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.