< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 18 Kasım 2020; 17:33:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
D segment yol tutuşta kim lider? [ANKET EKLENDİ 18.11.20]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 18 Kasım 2020; 17:33:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Alfa Romeo Guilia |
D sınıfı denilince Türkiye’de genelde kullanılabilecek arabaları sayalım ;
Mercedes C BMW 3 Audi a4 Opel insignia Ford mondeo Vw passat Renault talisman Skoda superb Peugeot 508 Mazda 6 Toyota avensis Honda accord Volvo s60 Eskilerden Citroen c5 Seat exeo Subaru levorg ? Vs 36 yaşındayım bu kadar arabadan 3 adet kullandım Ve 3 aracıda uzun süreli kullandım İnsignia , passat , superb İnsignia diğer ikisinden iyiydi Kullandığı araçları belirtmeden şudur budur diyenler hepsini mi kullandı ? Mesela ben flex ride lı insignia kullanmadım Diğer iki aracın ekstra yol tutuş ile alakalı donanımı varsa da kullanmadım Benim kullandıklarımın tamamı standart Forumun ilginç özelliklerinden bir diğeri de genelde bütün arabaları kullanan arkadaşlardan oluşması Maşallah 🧿 |
Premiumlarda Giulia, premium olmayanlarda 508.
|
Aynen kardesim aynen
Az daha abartsan şahin daha iyi yol tutar diyeceksin |
Alfa Romeo 159
Şimdiye kadar kullandığım, sahip olduğum araçlar arasında açık ara en iyisi |
Avensis, C5, Passat ve Insignia kullandım D sınıfında..
Bunların arasında en iyisi kesinlikle Insignia .. |
10 cevap gelmiş hala Passat diyen olmamış
|
Alfa Romeo Guilia |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 16 Kasım 2020; 20:11:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Tüm sürprizi bozmuzsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW f30 320d 0-100 7,2 saniye, xdrive 0-100 7,3 resmî rakamlara göre hiç törpülemiş görünmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 16 Kasım 2020; 20:23:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 16 Kasım 2020; 20:40:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 16 Kasım 2020; 20:36:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |