Şimdi Ara

TECHNICS GERİ DÖNDÜ!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sadece duyum. Daha fazla bilgi alırsam paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Distribütör belli değil yani, öyle mi?
  • Buzdağı kullanıcısına yanıt
    Yok daha belli değil sanırım.

• Umarım akıllanmışlardır Class AA gibi bir tüketici oyununu bir daha yapmazlar
  • abi class aa saçmalığı yapmasalar ne olur bi amfi 2 hoparlor alıyorsun 60 bin dolar o da amerika fiyatı.bu kadar pahalı mıydı technics in technics olduğu zamanlarda ben tam olarak hatırlamıyorum ama değildi galiba ya. onlarda şimdilerin klasik hi-end pazarlama saçmalığına bulaşmışlar gibi.eskiden canavar gibi aletleri 3-5 bin dolara alıyorduk sanki benim aklıma öyle kalmış.. yada alan alabiliyordu diyelim biz nereye alıcaz o zamanlar 3-5 bin dolara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 13 Haziran 2017; 19:7:49 >
  • Ah keşke o zamanlar.. o zamanlar şimdi olsaydı ne uhde kalan cihazlar var içimizde. Hala tekrarlayanları saymazsam veya geleneği bozmayanları.. o dönemlerin ruhuna erişebilmiş bir cihaz yok gözümde şahsen.. Mesela bir tanesi Luxman M7-C7

Fiyatlarda belki TAD Labs'a özenmişlerdir kim bilir Pioneer'ı rakip gördülerse
  • Technics zaten hiç gitmemişti. Kuruluşu 1910'lu yıllara dayanan, Matsushita Electric Co. İndustrial şirketinin 3 markası olan (National-Panasonic-Technics) markasının bir ürünüdür. Kurucusu Konosuke Matsushita'nın ampül duyu üretimi ile başladığı serüven günümüze dek sürmüş ve ürettiği amplifikatörler diğer markalara sağlamlık ve kullanışlılık açısından şapka çıkartır.
  • Tr’ye gelmedi heralde hala.

• Malum siteye geri dönmüş evet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.