Bildirim
technics sa-dx 950 anfi receiverım var?lg ht-902 değilde buna hoparlömü alsam?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardım edecek yokmu yada bu konuda bilgi paylaşımı yapcak olan acil lütfen -
Neden ikinci bir sistem alkıyosunki anfin varsa güzel bir hop seti al ve bak keyfine hop için wharfadel 9.6 çok önerilen bir model ama anfinin bu hop güç olarak yeterli olabilirmi ondan pek emin degilim biraz daha beklersen arkadaşlardan daha iyi öneriler gelecektir bu işlerde acele etme bence çünkü sonu hep pişmanlık oluyo.
quote:
Orjinalden alıntı: deron25
technics sa-dx 950 anfi receiverım var acaba lg ht-902 ses sitemi almasamda buna 5+1 hoparlö sistemimi alsam.anfi 5x100 watt lık.optik çıkışıda var dvd de var ama hoparlöler eksik.bana bu konuda yardım edermisiniz acilen?bütçem 800-900 ytl arsı..cevaplarınız en kısa zamanda bekliyorum...
-
selamlar tekrar sevgili arkadşlar bende bir sinema sistemi almak istiyorum.ama şu anda bende technics in sa-dx 950 dıgıtal anfı receiver i var.acaba SONY SS-SFCR505H EV SİNEMA HOPARLÖRÜ alsam bu sisteme uygun gelirmi ses açısından iyi perromans verirmi?hoparlörlerin özellikleri aşağıdaki gibidir.bide subwoofer olarak da Sony - SA-WM250 Dahili Amplifikatöre Sahip Güçlü Aktif Subwoofer eklemyi düşünüyorum.ikisinin bana maliyeti 633 ytl ye geliyor.acaba dvd ve anfisi entegre olan hoparlörleri içinde olan sistemlerdenmi alsam(lg ht-902 modeli gibi_bütçem 800-900 ytl arası).hangis yöntemi uygulasam lütfen bana bu konuda acilen yardımcı olursanız sevinirim...
bu arada bi sorum daha var samsung lcd tv almayı düşünüyorum.modelide LE -R88BD(32 İNÇ VEYA 37 İNÇ).sizce samsung almalımıyım.birde lcd mi plazmamı alayım.bütçem 2100 en fazla.
HOPARLÖR ÖZELLİKLERİ:
2 zarif ve ince zemin standlı hoparlör, 2 küçük arka hoparlör ve 1 ince orta hoparlörden oluşan 5 hoparlörlü ev sinema paketi. Başlangıç düzeyi ev sinema meraklıları için idealdir.
2 zemin standlı hoparlöre, 2 küçük surround hoparlöre ve bir her yere sığabilen ince orta hoparlöre sahip 5 hoparlörlü ev sinema paketi.
Vidalı tip terminallere, 120W (8ohm) güç kapasitesine ve kapsamlı surround ses deneyimi için 2,5 cm Dome tweeter''lara sahip 2 yönlü zemin standlı hoparlörler
İnce orta hoparlör. Bu ince orta hoparlör her oturma odasında ona yer bulunabileceği için daha fazla kurulum özgürlüğü sağlar.
Surround ve ince orta hoparlör kolayca bağlanabilir itmeli tip terminallere sahiptir ve 100W (8ohm) güç kapasitesine izin verirler.
Parazitleri ve sesin kalitesizleşmesini önlemek için bütün hoparlörler Manyetik Korumalıdır.
SUBWOOFERİN ÖZELLİKLERİ:
100W aktif subwoofer
Bass Reflex hoparlör kabı
200 mm hoparlör birimi
Frekans aralığı 28-200 Hz
Manyetik açıdan korumalı
İtmeli tip giriş terminali
-
LCD panel düşünmen yararlı olur.ola ki plazma düşünüyorsan ekranı beğenmen lazım ve pioneer bu konuda iyi.alternatif olarak panasonic, hitachi bakacaksın.quote:
Orijinalden alıntı: deron25
selamlar tekrar sevgili arkadşlar bende bir sinema sistemi almak istiyorum.ama şu anda bende technics in sa-dx 950 dıgıtal anfı receiver i var.acaba SONY SS-SFCR505H EV SİNEMA HOPARLÖRÜ alsam bu sisteme uygun gelirmi ses açısından iyi perromans verirmi?hoparlörlerin özellikleri aşağıdaki gibidir.bide subwoofer olarak da Sony - SA-WM250 Dahili Amplifikatöre Sahip Güçlü Aktif Subwoofer eklemyi düşünüyorum.ikisinin bana maliyeti 633 ytl ye geliyor.acaba dvd ve anfisi entegre olan hoparlörleri içinde olan sistemlerdenmi alsam(lg ht-902 modeli gibi_bütçem 800-900 ytl arası).hangis yöntemi uygulasam lütfen bana bu konuda acilen yardımcı olursanız sevinirim...
bu arada bi sorum daha var samsung lcd tv almayı düşünüyorum.modelide LE -R88BD(32 İNÇ VEYA 37 İNÇ).sizce samsung almalımıyım.birde lcd mi plazmamı alayım.bütçem 2100 en fazla.
HOPARLÖR ÖZELLİKLERİ:
2 zarif ve ince zemin standlı hoparlör, 2 küçük arka hoparlör ve 1 ince orta hoparlörden oluşan 5 hoparlörlü ev sinema paketi. Başlangıç düzeyi ev sinema meraklıları için idealdir.
2 zemin standlı hoparlöre, 2 küçük surround hoparlöre ve bir her yere sığabilen ince orta hoparlöre sahip 5 hoparlörlü ev sinema paketi.
Vidalı tip terminallere, 120W (8ohm) güç kapasitesine ve kapsamlı surround ses deneyimi için 2,5 cm Dome tweeter''lara sahip 2 yönlü zemin standlı hoparlörler
İnce orta hoparlör. Bu ince orta hoparlör her oturma odasında ona yer bulunabileceği için daha fazla kurulum özgürlüğü sağlar.
Surround ve ince orta hoparlör kolayca bağlanabilir itmeli tip terminallere sahiptir ve 100W (8ohm) güç kapasitesine izin verirler.
Parazitleri ve sesin kalitesizleşmesini önlemek için bütün hoparlörler Manyetik Korumalıdır.
SUBWOOFERİN ÖZELLİKLERİ:
100W aktif subwoofer
Bass Reflex hoparlör kabı
200 mm hoparlör birimi
Frekans aralığı 28-200 Hz
Manyetik açıdan korumalı
İtmeli tip giriş terminali
dx950 amfini kullan ve sorduğun fiyat uygunluğu açısından sony sa-wm250 kullanabilirsin.bazılarına zayıf gelebilir doğrudur ama bir DD, DTS için yeterli. SONY SS-SFCR505H kolonu düşünme.bütçen için bu şekilde düşünüyorum;
@Zapatero kullandığın sony kolonun modeli ne idi?araştırmaya devam.bu arada acele etme.
-
cevap için teşekkürler.şu bilgiyide vereyim odam 12 metrekare ile 15 metrekare arsasında yani bunuda göz ününe alarak bana burda kolon ve subwoofer önerisi yapacak olan arakadaşım varsa lütfen yazsın.en azından o sistemi görür bulur dinlerim.bu arada sony nın yukarda belirttiiğim subwooferına uygun kolaonlar olsa daha iyi olur .bu konuda uzman olanlarında mesajlarını bekliyorum..teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
LCD panel düşünmen yararlı olur.ola ki plazma düşünüyorsan ekranı beğenmen lazım ve pioneer bu konuda iyi.alternatif olarak panasonic, hitachi bakacaksın.
dx950 amfini kullan ve sorduğun fiyat uygunluğu açısından sony sa-wm250 kullanabilirsin.bazılarına zayıf gelebilir doğrudur ama bir DD, DTS için yeterli. SONY SS-SFCR505H kolonu düşünme.bütçen için bu şekilde düşünüyorum;
@Zapatero kullandığın sony kolonun modeli ne idi?araştırmaya devam.bu arada acele etme.
Alıntıları Göster
-
ayrıca benim technics anfide subwoofer çıkışı aktif subwooferlar için geçerli pasif subwoofer çıkışı bulunmamaktadır.bu bilgiyide ek bilgi olarak vermek istedim.oda büyüklüğünüde belirttim.bütçemi de belirttim.anfinin frontları 4 ile 16 ohm ,surround ve center ise 6 ile 16 ohm arasında olduugu yazıyor.subwooferde birşey yazmıyor.zaten dediğim gibi sisitem DD VE DTS DOLBY PARALOGİC SESLER AC3 SESLERİ DESTEKLİO SİNEMA İÇİN İYİ BİR SİSTEM.VE SİSTEM SUBWOOFER HARİÇ 5X 100 WATT BİDRDE SUBWOOFER SES GÜCÜ VAR ODA 100 WATT.TOPLAM 600 WATT OLUYOR.EGER BU SİSTEME GÜZEL KOLON ÖNERİNİZ VARSA VE SUBWOOFER LÜTFEN CEVAPLARINIZI VEKLİYORUM.DİĞER ARKADAŞLARIN CEVAPLARI İÇİNDE ÇOK TEŞEKÜRLER.EĞERKİ BENİM SÖYLEDİĞİM KOLAN VE SUBWOOFER UYMUYORSA BU SİSTEME UYGUN 600 WATT TOPLAM SES GÜCÜNÜN ALTINDA OLAMAYAN BİR HOPARLÖR SİSTEMİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.MARKA MODEL BELİRTİRSENİZ DAHA YARARLI OLAVAKTIR.TEŞEKKÜRLER.quote:
cevap için teşekkürler.şu bilgiyide vereyim odam 12 metrekare ile 15 metrekare arsasında yani bunuda göz ününe alarak bana burda kolon ve subwoofer önerisi yapacak olan arakadaşım varsa lütfen yazsın.en azından o sistemi görür bulur dinlerim.bu arada sony nın yukarda belirttiiğim subwooferına uygun kolaonlar olsa daha iyi olur .bu konuda uzman olanlarında mesajlarını bekliyorum..teşekkürler...
Alıntıları Göster
-
ACABA BANA YARDIM EDECEK ARKADAŞLAR YOKMUUUUU?BU ARADA Bİ YERDEN Technics SB-HTS250 MODEL HOPARLÖ SİSTEMİ SATICISI VAR.PEKİ BENİM ÖZELLİKLERİNİ YUKARDA VERDİĞİM ANFİME BU HOPARLÖ SİSTEMİ NASIL OLUR?SES KONUSUNDA TATMİN EDERMİ FİKİR OLAN YAZSIN ACİL LÜTFEN?quote:
ayrıca benim technics anfide subwoofer çıkışı aktif subwooferlar için geçerli pasif subwoofer çıkışı bulunmamaktadır.bu bilgiyide ek bilgi olarak vermek istedim.oda büyüklüğünüde belirttim.bütçemi de belirttim.anfinin frontları 4 ile 16 ohm ,surround ve center ise 6 ile 16 ohm arasında olduugu yazıyor.subwooferde birşey yazmıyor.zaten dediğim gibi sisitem DD VE DTS DOLBY PARALOGİC SESLER AC3 SESLERİ DESTEKLİO SİNEMA İÇİN İYİ BİR SİSTEM.VE SİSTEM SUBWOOFER HARİÇ 5X 100 WATT BİDRDE SUBWOOFER SES GÜCÜ VAR ODA 100 WATT.TOPLAM 600 WATT OLUYOR.EGER BU SİSTEME GÜZEL KOLON ÖNERİNİZ VARSA VE SUBWOOFER LÜTFEN CEVAPLARINIZI VEKLİYORUM.DİĞER ARKADAŞLARIN CEVAPLARI İÇİNDE ÇOK TEŞEKÜRLER.EĞERKİ BENİM SÖYLEDİĞİM KOLAN VE SUBWOOFER UYMUYORSA BU SİSTEME UYGUN 600 WATT TOPLAM SES GÜCÜNÜN ALTINDA OLAMAYAN BİR HOPARLÖR SİSTEMİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.MARKA MODEL BELİRTİRSENİZ DAHA YARARLI OLAVAKTIR.TEŞEKKÜRLER.
Alıntıları Göster
-
Technics amfi yapmıyormu artık hiç sıfırını görmüyorumquote:
ACABA BANA YARDIM EDECEK ARKADAŞLAR YOKMUUUUU?BU ARADA Bİ YERDEN Technics SB-HTS250 MODEL HOPARLÖ SİSTEMİ SATICISI VAR.PEKİ BENİM ÖZELLİKLERİNİ YUKARDA VERDİĞİM ANFİME BU HOPARLÖ SİSTEMİ NASIL OLUR?SES KONUSUNDA TATMİN EDERMİ FİKİR OLAN YAZSIN ACİL LÜTFEN?
Alıntıları Göster -
SANIRSAM TECHNİCS SİNEMA SİSTEMLERİNİN SIFIRI YOK PİYASADA. AMA DX 950 SÜPER BİR EV SİSTEMİ.TABİKİ HOPARLÖR ARIYORUM BUNA GÖRE .ANFİNİN ÖZELLİKLERİNİ YAZDIM YUKARDA.Technics SB-HTS250 MODEL HOPARLÖ OLURMU ACABA ACİL CEVAAAAAAP?quote:
Orijinalden alıntı: nightmare666
Technics amfi yapmıyormu artık hiç sıfırını görmüyorum
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare666
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nightmare666
Technics kapandı artık.çok oldu.
ama dert değil olsaydı eğer herhalde bizim piyasa da şimdi panasonic in çıkardığı PWM amplileri olurdu.
Technics SB-HTS250 dx950 amfiye olur.ses nasıl olur açıkcası eskide kaldı kafam bilmiyorum nasıldı vs. lakin bu sete benzer bir set daha var.sen hangisini gördün onu bir yaz bakalım. bu arada mevzubahsim olan sony sony kolon fcr6000 idi.bütçe esastır.
-
-the cantan aslında yukarda anfinin ve anfideki hoparlör çıkışları için değerleri yazdım.yani anfinin arkasında ohm olarak değerleri yazdım.buna uygun olan sizce sony fcr 6000 müdür?tha cantan ohm değerlerine göre ve anfinin zorlanmamasına göre mi sony fcr 6000 kolonu önerdiniz ?yani anfimin ömründen ömür çalmaz değilmi sony fcr 6000 kolonlar ve iyi ses verir değilmi?iyi sesden kasıt tabiki kuvvetli ses artı kontrollü ses.yani cırt bir ses vermemesi.quote:
Orijinalden alıntı: the_cantanquote:
Orjinalden alıntı: nightmare666
Technics kapandı artık.çok oldu.
ama dert değil olsaydı eğer herhalde bizim piyasa da şimdi panasonic in çıkardığı PWM amplileri olurdu.
Technics SB-HTS250 dx950 amfiye olur.ses nasıl olur açıkcası eskide kaldı kafam bilmiyorum nasıldı vs. lakin bu sete benzer bir set daha var.sen hangisini gördün onu bir yaz bakalım. bu arada mevzubahsim olan sony sony kolon fcr6000 idi.bütçe esastır.
Alıntıları Göster
-bu arada bu sistem için ayırdığım para 800-900 ytl kadar ama daha aşağısına iyi bir sistem oluyorsa neden olmasın...ayrıca bu bütçe 5 hoparlö artı subwoofer içindi.
-sen subwofer için söylediğim sony modeline(Sony - SA-WM250 Dahili Amplifikatöre Sahip Güçlü Aktif Subwoofer) ok demiştin.peki bu sony fcr 6000 ile uyumu iyi olurmu.
-birde technics sb-ht250 hoparlölere bakman için link veriyorum...bu technics hoparlörler oluyorsa ve perfromanslarıda iyi,anfinin ömrü içinde uygunsa yani anfiyi yormuyorlarsa kararımı bu hoparlörlerden yanamı kullanmsam acaba the cantan...
http://www.cobrason.com/data/fr/articles/TECHNICS%2040%20Pg%202001_2002.pdf
http://cgi.ebay.co.uk/TECHNICS-SB-HTS250-HOME-CINEMA-100W-5PACK-LOUDSPEAKERS_W0QQitemZ170207789331QQcmdZViewItem?hash=item170207789331
-acaba bu ve buna benzer alışveriş yapmak için hangi internet siteleri daha güvenlidir sizce ???
-
-the cantan aslında yukarda anfinin ve anfideki hoparlör çıkışları için değerleri yazdım.yani anfinin arkasında ohm olarak değerleri yazdım.buna uygun olan sizce sony fcr 6000 müdür?tha cantan ohm değerlerine göre ve anfinin zorlanmamasına göre mi sony fcr 6000 kolonu önerdiniz ?yani anfimin ömründen ömür çalmaz değilmi sony fcr 6000 kolonlar ve iyi ses verir değilmi?iyi sesden kasıt tabiki kuvvetli ses artı kontrollü ses.yani cırt bir ses vermemesi.quote:
-the cantan aslında yukarda anfinin ve anfideki hoparlör çıkışları için değerleri yazdım.yani anfinin arkasında ohm olarak değerleri yazdım.buna uygun olan sizce sony fcr 6000 müdür?tha cantan ohm değerlerine göre ve anfinin zorlanmamasına göre mi sony fcr 6000 kolonu önerdiniz ?yani anfimin ömründen ömür çalmaz değilmi sony fcr 6000 kolonlar ve iyi ses verir değilmi?iyi sesden kasıt tabiki kuvvetli ses artı kontrollü ses.yani cırt bir ses vermemesi.
-bu arada bu sistem için ayırdığım para 800-900 ytl kadar ama daha aşağısına iyi bir sistem oluyorsa neden olmasın...ayrıca bu bütçe 5 hoparlö artı subwoofer içindi.
-sen subwofer için söylediğim sony modeline(Sony - SA-WM250 Dahili Amplifikatöre Sahip Güçlü Aktif Subwoofer) ok demiştin.peki bu sony fcr 6000 ile uyumu iyi olurmu.
-birde technics sb-ht250 hoparlölere bakman için link veriyorum...bu technics hoparlörler oluyorsa ve perfromanslarıda iyi,anfinin ömrü içinde uygunsa yani anfiyi yormuyorlarsa kararımı bu hoparlörlerden yanamı kullanmsam acaba the cantan...
http://cgi.ebay.co.uk/TECHNICS-SB-HTS250-HOME-CINEMA-100W-5PACK-LOUDSPEAKERS_W0QQitemZ170207789331QQcmdZViewItem?hash=item170207789331
-acaba bu ve buna benzer alışveriş yapmak için hangi internet siteleri daha güvenlidir sizce ???
Alıntıları Göster
-birde technics sb-hts250 hoparlölere bakman için link veriyorum...bu technics hoparlörler oluyorsa ve perfromanslarıda iyi,anfinin ömrü içinde uygunsa yani anfiyi yormuyorlarsa kararımı bu hoparlörlerden yanamı kullanmsam acaba the cantan...
-acaba bu ve buna benzer alışveriş yapmak için hangi internet siteleri daha güvenlidir sizce ??
-
hop dur bakalım taramalı makina.quote:
-the cantan aslında yukarda anfinin ve anfideki hoparlör çıkışları için değerleri yazdım.yani anfinin arkasında ohm olarak değerleri yazdım.buna uygun olan sizce sony fcr 6000 müdür?tha cantan ohm değerlerine göre ve anfinin zorlanmamasına göre mi sony fcr 6000 kolonu önerdiniz ?yani anfimin ömründen ömür çalmaz değilmi sony fcr 6000 kolonlar ve iyi ses verir değilmi?iyi sesden kasıt tabiki kuvvetli ses artı kontrollü ses.yani cırt bir ses vermemesi.
-birde technics sb-hts250 hoparlölere bakman için link veriyorum...bu technics hoparlörler oluyorsa ve perfromanslarıda iyi,anfinin ömrü içinde uygunsa yani anfiyi yormuyorlarsa kararımı bu hoparlörlerden yanamı kullanmsam acaba the cantan...
-acaba bu ve buna benzer alışveriş yapmak için hangi internet siteleri daha güvenlidir sizce ??
Alıntıları Göster
soruları ben sorayım.
@deron bütçene mevzu oldu mantığım.
amfin ömrü vs filan düşünme orasını bana bırak düşünmüyor muyuz? ötesinde tek taraflı düşünme amfi ömründen gidiyor da amfi kolona uygun peki kolonun ömrünü yer mi? yani bu şekilde sorulsa...
her ne ise bütçen için fcr6000 dedim.amfine bir şey olmaz.sa-wm250 sony SW de uygun, uyumlu.
sa-wm250 subwoofer ve technics sb-hts250 set de uyumlu olur.technics subwoofer ve bu seti de tavsiye edebilirim. hts250 nerede satılıyor? netten mi alacaksın? aslında ebay en güvenli site Türkiye ye ürün gelmesi zor gümrüğü geçemez.netten alacaksan zor. fcr 6000 ya da benzer ürün alternatifin kalıyor.
doğru düzgün tavsiylerden biri ise wharfedale diamond 9.6 dır.
fcr6000 hakkında bir yorum.
quote:
Orjinalden alıntı: zapatero
ben 320 ytl ye almıştım bu hoparlörleri.
sana da pm attım cihazlarla ilgili barış.
hiç bir zaman üst seviye bir ses beklememelisin bunlardan yalnız tekrar edeyim.bende bookself dali concept 2 ler bile 2 yollu olmalarına rağmen önlere takılıyken daha iyi performans veriyorlardı bunlardan.fakat yeni başlayan ve bütçesi yüksek olmayan ve kule tipi cihaz almak isteyenler tarafından listeye alınabilecek cihazlar.
-
the cantan yalnız bunu ben internetten almıyacağım bu foruma üye olan ve benim bu yazıları göen bir arkadaş bana mesaj atıp alırmısın dedi.bende bir bakalım dedim.bu arada bu technics hoparlöler sb-hts250 değilmiş.technics SB-AFC250 İMİŞ VE HOPALRÖLERİN ÖZELLİKLERİ DE AŞAĞIDAKİ GİBİ...BİLİYORUM ÇOK SORU SORDUM AMA İŞTE İNSAN TEREDÜTTE KALIYOR BU KONULARDA VE BİR BİLENE DANIŞMAK İSTİYOR...ALIPDA PİŞMAN OLMAMAK İSTİYOR....quote:
hop dur bakalım taramalı makina.
soruları ben sorayım.
@deron bütçene mevzu oldu mantığım.
amfin ömrü vs filan düşünme orasını bana bırak düşünmüyor muyuz? ötesinde tek taraflı düşünme amfi ömründen gidiyor da amfi kolona uygun peki kolonun ömrünü yer mi? yani bu şekilde sorulsa...
her ne ise bütçen için fcr6000 dedim.amfine bir şey olmaz.sa-wm250 sony SW de uygun, uyumlu.
sa-wm250 subwoofer ve technics sb-hts250 set de uyumlu olur.technics subwoofer ve bu seti de tavsiye edebilirim. hts250 nerede satılıyor? netten mi alacaksın? aslında ebay en güvenli site Türkiye ye ürün gelmesi zor gümrüğü geçemez.netten alacaksan zor. fcr 6000 ya da benzer ürün alternatifin kalıyor.
doğru düzgün tavsiylerden biri ise wharfedale diamond 9.6 dır.
fcr6000 hakkında bir yorum.
quote:
Orjinalden alıntı: zapatero
ben 320 ytl ye almıştım bu hoparlörleri.
sana da pm attım cihazlarla ilgili barış.
hiç bir zaman üst seviye bir ses beklememelisin bunlardan yalnız tekrar edeyim.bende bookself dali concept 2 ler bile 2 yollu olmalarına rağmen önlere takılıyken daha iyi performans veriyorlardı bunlardan.fakat yeni başlayan ve bütçesi yüksek olmayan ve kule tipi cihaz almak isteyenler tarafından listeye alınabilecek cihazlar.
Alıntıları Göster
TECHNİCS SB-ACS250 HOPARLÖLR ÖZELLİKLERİ:
IMPEDANCE:6 OHM
INPUT POWER: 200W(MUSIC)...100W(DIN)
BUNADA YORUMUNU KATSRAN SEVİNİRİM the-cantan..şimdiden teşekürler
-
büyük karakterde yazı yazmamalısın.quote:
the cantan yalnız bunu ben internetten almıyacağım bu foruma üye olan ve benim bu yazıları göen bir arkadaş bana mesaj atıp alırmısın dedi.bende bir bakalım dedim.bu arada bu technics hoparlöler sb-hts250 değilmiş.technics SB-AFC250 İMİŞ VE HOPALRÖLERİN ÖZELLİKLERİ DE AŞAĞIDAKİ GİBİ...BİLİYORUM ÇOK SORU SORDUM AMA İŞTE İNSAN TEREDÜTTE KALIYOR BU KONULARDA VE BİR BİLENE DANIŞMAK İSTİYOR...ALIPDA PİŞMAN OLMAMAK İSTİYOR....
TECHNİCS SB-ACS250 HOPARLÖLR ÖZELLİKLERİ:
IMPEDANCE:6 OHM
INPUT POWER: 200W(MUSIC)...100W(DIN)
BUNADA YORUMUNU KATSRAN SEVİNİRİM the-cantan..şimdiden teşekürler
Alıntıları Göster
HTS250 nin benzeri AFC250. fiyat önemli fazla vermemelisin.ama iyi kolondur.
acele etme derim.
-
ok....fiyat 250-275 civarı ylt sb-afc250 hoparlör için ve temiz bir set..nasıl sence fiyat?quote:
büyük karakterde yazı yazmamalısın.
HTS250 nin benzeri AFC250. fiyat önemli fazla vermemelisin.ama iyi kolondur.
acele etme derim.
Alıntıları Göster -
200ytl derim .fazla bile. dahasını vermem.subwoofer var mı yanında yok. bir de bu açıdab bakmak lazım.quote:
ok....fiyat 250-275 civarı ylt sb-afc250 hoparlör için ve temiz bir set..nasıl sence fiyat?
Alıntıları Göster
wharfedale diamond 9.6 alsak sana nasıl olur? ya da aynı marka sersinden crystal 40 gibi... -
the cantan şimdi bende aslında technics sa-dx 950 var ama yanında 1 merkez 2 sorround hoparlör var markası pıoneer s-cr39 herbiri 80 wat 8 ohm.acaba ben sadece 2 front artı birde aktif subwooofer alsam daha mı iyi olur yoksa bu pioneerler pek bi işe yaramazmı?bu arada bu hoparlörleri bi arkadaşım kullanmadığı için bana ucuza verdi...quote:
200ytl derim .fazla bile. dahasını vermem.subwoofer var mı yanında yok. bir de bu açıdab bakmak lazım.
wharfedale diamond 9.6 alsak sana nasıl olur? ya da aynı marka sersinden crystal 40 gibi...
Alıntıları Göster
bir durum daha var ben sony SA- W2500 aktif subwoofer 100 watt lık internette gördüm acaba sence bu subwoofer da anfime uyarmı.ayrıca JVC SP- DW31 AKTİF SUBWOOFER da vardı aynı yerde peki bu anfime uygun olurmu bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim..
forntlar için 2 hoparlör var oda Sony SS- MF 450H 150W 3 Yollu 50- 50. 0000hz sence bu 2 li set nasıl?
ben bunu en çok sinema izleme amaçlı kullanacağım.
-
bu arada woofer seçeneklerinden biri de Aktif SubWoofer Pioneer S- W 110 bu nası????quote:
the cantan şimdi bende aslında technics sa-dx 950 var ama yanında 1 merkez 2 sorround hoparlör var markası pıoneer s-cr39 herbiri 80 wat 8 ohm.acaba ben sadece 2 front artı birde aktif subwooofer alsam daha mı iyi olur yoksa bu pioneerler pek bi işe yaramazmı?bu arada bu hoparlörleri bi arkadaşım kullanmadığı için bana ucuza verdi...
bir durum daha var ben sony SA- W2500 aktif subwoofer 100 watt lık internette gördüm acaba sence bu subwoofer da anfime uyarmı.ayrıca JVC SP- DW31 AKTİF SUBWOOFER da vardı aynı yerde peki bu anfime uygun olurmu bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim..
forntlar için 2 hoparlör var oda Sony SS- MF 450H 150W 3 Yollu 50- 50. 0000hz sence bu 2 li set nasıl?
ben bunu en çok sinema izleme amaçlı kullanacağım.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- android teyp ekolayzer ayarı
- spdıf nedir
- 5+1 ses sistemi tv bağlantısı resimli anlatım
- kablosuz ev sinema sistemi tavsiye
- lg soundbar subwoofer bağlantı sorunu
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X