Şimdi Ara

technics sa-dx950 amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende technics sa-dx950 amfi var bunu 5 sene önce almıştım belki pc ye bağladım alırkende mp3 dinlerken 5 çıkışdanda ses alabilme umuduyla aldım ama sadece 2 çıkıştan alınıyomuş heralde bugün bide ps3 de deniyim dedm 2den fazla hoparlörü yine olmadı tabi:) amfi ve yanında aldığım 2 hoparlörle aldığım gibi duruyo hiçbi ekleme yapamadım bunun olayı bumu yani mp3 dinlerken 5 inden ses alma diye bişe yokmu sadece frontdanmı ses alınıyo bide mesela ps3 oynarken 5 girişede hoparlör bağlasam ses alınabiliyomu.optik kabloyla dijital bağlıyorum hem pc ye hem ps3 e ama daha 2den fazla kolondan aynı anda ses alamadım 4 tane front girişi var bunlara 4 tanede bağlasam aynı sesi veriyo heralde bi tane center 2 tanede surround yazan giriş war sadece frontlardan ses alabiliyorum bilen biri en azından neden alamadığımı söyleyebilirmi 5 senedir keşfedemedim şunu stereo yazıyo amfinin ekranında a b hoparlör seçenekleri var b yi kapatınca fronta bağladığım kolonlar susuyo centera bi kolon bağladım o çlştı amfinin ekranındada sim surr yazdı sesde çok kötü çıktı bende allah seni bildiği gibi yapsın dedim braktm uğraşmayı

• slm oncelıkle 5+1 ses alabılmenız ıcın a cıkıslarına bağladığınız kolonlar harıc anfının sorrand cıkıslarına bağlamak ıcın 3 adet sorrand kolon almanız gerek tabıkı bırde dvd den optık veya coaksıyel bağlantı ıle bağlamanız lazım bu sekılde dolby dıjıtal veya dts muzıklerı muhtesem bır sekılde dınleyebılırsınız eğer dıjıtal cıkışlı dv dnız yok ıse fılmlerı aynı kolonlardan dolby prolojık olarak dınlersınız ama sıze tavsıyem elınızdekı cıhazın kıymetını bılın sınema ıcın cok ıyı bır anfı ben kullandım ancak streo da beğenmedımden dolayı sattım yanı streo da da ıyı ama ben daha guclu bır cıhaz aldığımdan sattım streo olarakta uygun kolon bağladığınızda gayet guzel bır anfı son olarak b cıkıslarına koln bağlarsanız 5+1 yanı dıjıtal fılm ızleyeceğınız zaman ekranda uyarı cıkar oyuzden front kolonları a cıkışlarına bağlayın dığer sorrand larıda sorrand ve center cıkısına bağlayın bence cok guzel bır sınema anfısı halen elımde sızdekı anfının bır alt modelı olan 930 serısı anfı var gayet memnunum

• hocam size mesaj olarak da yolladım ama bende technics sadx950 amfi var. normal tv izlerken a seçeneğini seçince sadece center çalışıyor front a çalışmıyor. a ve b yi seçince center çalışmıyor.ben 2 tane hoparlör alıcam surround olarak.o konuda yardımcı olabılırmısınız? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabio87

hocam size mesaj olarak da yolladım ama bende technics sadx950 amfi var. normal tv izlerken a seçeneğini seçince sadece center çalışıyor front a çalışmıyor. a ve b yi seçince center çalışmıyor.ben 2 tane hoparlör alıcam surround olarak.o konuda yardımcı olabılırmısınız? teşekkürler
    Bağlantınız optikse B çalışmaz zaten sadece A seçili olmalı.İzlediğiniz videolar dolby özelliği taşımalı aksi takdirde dolby 5.1 izleyemezsiniz prologic alırsınız sesleri.Şuna dikkat edin bide kolonlarınızı B den bağladıysanız A ya çevirin B sadece 4 adet stereo kolon bağlarsanız 4 stereo çalışır dolby de işinize yaramaz.Sadece A dan bağlantı kur Front kolonlarını A ya bağla arka bağlantılardan B nin üst kısmından görürsün B yi kullanma hiç 5.1 dinlemek istiyosan sesleri...Bağlantın mutlaka optik veya coaxıal olmalı bu şart...Aksi takdirde sadece 2+1 stereo dinlersin 5.1 de dsp sound modeden seçtiğinde sesleri digital alamazsın analog berbat bi ses dinlersin...

• Konu bayağı eski de ben yeni alınca bu amfiyi.....

bende pioneer dc z72 nin 2 ad 3 yollu stereo hoparlörü var. bunları bu amfiye bağlamak istiyorum.

duruma tamamen yabancıyım. arkadaki hangi girişe bağlasam en iyi verimi alırım.

ve de bu amfiye uygun nasıl hoparlör önerirsiniz.
     technics sa-dx950 amfi

hoparlörler bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Vs. Technics
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.