Şimdi Ara

TechniSat Conax Modül hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde techniSat Conax modül var, bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

Arkadaşlar merhaba,
    Elimde techniSat Conax modül var, bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

quote:

Orijinalden alıntı: coldasice73

Merhaba arkadaşlar,

Technisat Conax modül alırken çok dikkatli olun. Yüzde 95'i sahtedir.

HFF , OFF ile başlayan seri numarası ve 5011 ile biten seri numaralı Technisatlar kesinlikle sahte. Kadıköy Yazıcıoğlu İş hanındaki tüm Technisatlar sahte (30-04-2012).

Bu yazıyı sadece sizilerin orjinal ürün almanız için yazdım. (İlla Technisat marka modül almak isteyen arkadaşlar için).

Buradan seri numarası ile kontrol orjinal olup olmadığını edebilirsiniz ve ürünü kayıt altına alabilirsiniz:

http://www.technisat.com/en_XX/Product-Registration/352-333/

Saygılar,
    coldasice73

''DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek'' başlıklı konuda
    coldasice73 nickli üyenin 30 Nisan 2012 tarihinde yazdığı mesaj işinize yarayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/mpage_80/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksel42

quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

Arkadaşlar merhaba,

quote:

Orijinalden alıntı: coldasice73

Merhaba arkadaşlar,

Technisat Conax modül alırken çok dikkatli olun. Yüzde 95'i sahtedir.

HFF , OFF ile başlayan seri numarası ve 5011 ile biten seri numaralı Technisatlar kesinlikle sahte. Kadıköy Yazıcıoğlu İş hanındaki tüm Technisatlar sahte (30-04-2012).

Bu yazıyı sadece sizilerin orjinal ürün almanız için yazdım. (İlla Technisat marka modül almak isteyen arkadaşlar için).

Buradan seri numarası ile kontrol orjinal olup olmadığını edebilirsiniz ve ürünü kayıt altına alabilirsiniz:

http://www.technisat.com/en_XX/Product-Registration/352-333/

Saygılar,
    coldasice73

''DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek'' başlıklı konuda
    coldasice73 nickli üyenin 30 Nisan 2012 tarihinde yazdığı mesaj işinize yarayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/mpage_80/key_/tm.htm

çok teşekkürler,
    orjinalmiş benimki bu arada :)
    hatta technisat sitesinde register ettirdim ürünü :D

• Rica ederim.
  • benimki sahte cıktı
  • Merhabalar,

Konu hakkında bir sürü benzer başlık var, hangisine yazayım bilemedim buraya yazdım belki cevap veren çıkar. Beni şöyle bir sorunum var:

Technisat modülü 2 sene sorunsuz kullandım. Tam garantisi bittikten sonra NGC Wild HD kanalında sorun çıkarmaya başladı. Kanal birkaç saniye gösteriyor, sonra görüntü gidiyor, ses ise hiç yok. Sorunun Teledünya'dan olduğunu düşünüp Servis çağırdım, geldiler ve kendi modüllerini takıp denediler, canavar gibi çalıştı. Modülünüz arızalı diyip gittiler. Sonra ben Türkiye'de kiminle muhatap olacağımı bilemediğim için Almanya'daki merkeze yazdım ve oradan bir yetkiliyle yazıştım. Adam modülün yazılım numarasını falan kontrol ettirdi, doğru çıktı, o zaman kanalları bir daha arattır belki düzelir dedi (halbuki ben daha önce bunu yapmıştım, düzelmemişti). Neyse baktım ki bu Alman arkadaştan da hayır yok, bir arkadaşın 1 sene önce alınmış ama hiç kullanılmamış modülünü aldım ve denedim, onda da aynı kanalı göstermiyor. Ama dediğim gibi Teledünyacıların elindeki modül gösteriyor.

Bu nasıl bir problem olabilir fikri olan var mı? Acaba belli bir tarihten önce alınan modüllerde mi yapıyor bunu? Nasıl çözebilirim? Hayır yeni modül alsam onun da çalışacağından emin değilim ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: eatag

Merhabalar,

Konu hakkında bir sürü benzer başlık var, hangisine yazayım bilemedim buraya yazdım belki cevap veren çıkar. Beni şöyle bir sorunum var:

Technisat modülü 2 sene sorunsuz kullandım. Tam garantisi bittikten sonra NGC Wild HD kanalında sorun çıkarmaya başladı. Kanal birkaç saniye gösteriyor, sonra görüntü gidiyor, ses ise hiç yok. Sorunun Teledünya'dan olduğunu düşünüp Servis çağırdım, geldiler ve kendi modüllerini takıp denediler, canavar gibi çalıştı. Modülünüz arızalı diyip gittiler. Sonra ben Türkiye'de kiminle muhatap olacağımı bilemediğim için Almanya'daki merkeze yazdım ve oradan bir yetkiliyle yazıştım. Adam modülün yazılım numarasını falan kontrol ettirdi, doğru çıktı, o zaman kanalları bir daha arattır belki düzelir dedi (halbuki ben daha önce bunu yapmıştım, düzelmemişti). Neyse baktım ki bu Alman arkadaştan da hayır yok, bir arkadaşın 1 sene önce alınmış ama hiç kullanılmamış modülünü aldım ve denedim, onda da aynı kanalı göstermiyor. Ama dediğim gibi Teledünyacıların elindeki modül gösteriyor.

Bu nasıl bir problem olabilir fikri olan var mı? Acaba belli bir tarihten önce alınan modüllerde mi yapıyor bunu? Nasıl çözebilirim? Hayır yeni modül alsam onun da çalışacağından emin değilim ki.

modülden kaynaklıdır belki, bende technisatta sorun yok. yazılıma bakın modülün aynı mı diye bakayım. yazılım tarihi ne? yazılım başkaysa çözemiyorda olabilir belki bir de şehri söyler misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Conax Modül Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Merhabalar,

modülden kaynaklıdır belki, bende technisatta sorun yok. yazılıma bakın modülün aynı mı diye bakayım. yazılım tarihi ne? yazılım başkaysa çözemiyorda olabilir belki bir de şehri söyler misiniz?

Yazılım 26.1.5.0.13. Technisat'ta konuştuğum Alman görevlinin söylediği numarayla uyuyor. Ayrıca modülün orijinal olduğunu da netten bulduğum yöntemlerle kontrol ettim. 2 sene sorunsuz çalıştı zaten şimdi de sadece 1 kanalı göstermiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Merhabalar,

Yazılım 26.1.5.0.13. Technisat'ta konuştuğum Alman görevlinin söylediği numarayla uyuyor. Ayrıca modülün orijinal olduğunu da netten bulduğum yöntemlerle kontrol ettim. 2 sene sorunsuz çalıştı zaten şimdi de sadece 1 kanalı göstermiyor

benimkinden farklı yazılım var sizin modülde. benim ki de orjinal. büyük ihtimal gelen kişilerdeki de farklı yazılım olduğu için açmıştır. sorunu umarım bir an önce giderirler. türkçe ingilizce var bizim yayın merkezinde ses dili olarak. sizin şehir neresi ? kaç dil var. biri diğeriyle çakıştığı için çözemiyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu modeülle dsmart ve digitürk mü izleniyor yoksa erotik kartlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrahmet

bu modeülle dsmart ve digitürk mü izleniyor yoksa erotik kartlarmı

teledünya izlenebiliyor sadece.
  • TechniSat TechniBox S1 kullanan var mı? nasıl bir cihazdır tavsiye edermisiniz .
  • Ben de almayı düşünüyorum. Bu site güvenilir midir acaba?

http://www.hepsidijital.com/technisat-hd-conax-modul#0
  • Smit modulunde sahtesi varmidir ve yazilim guncelleme sansimiz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahtesini duymadım. smiti pahalı satmak için technisat süsü verip satıyorlar diye biliyorum. bu durumda garanti de olmuyor. smit 100 ciarı iken technisat 150 olunca böyle satıcılar olabiliyor. modüller ne yazıkki güncellenecek sistem yok. olsa güzel olurdu. firmalar ile anlaşması olsaydı turksatın güncellemeleri yapabilirdi ama ne yazıkki yok.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de Technisat CX COnax modül aldım.

Son derece memnunum.

Ancak; bu modüle nasıl yazılım yükleyebilirim?

Modülün takılı olduğu TV direkt olarak internete çıkıyor.

Yazılım güncelleme ekranında başarısız oluyor, ve işlemi tekrarla ya da distribütörle temasa geç uyarısı veriyor.

Ürünü kendi web sitesinden register ettim. Ürün orijinal ve yasal lisanslandı adıma.

Cevaplarınız için peşinen teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.