Şimdi Ara

Techno Trance Müzik İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tür müzikler bildiğiniz gibi sadece dijital seslerden oluşuyor. Peki bu müzikleri oluşturmak için dj'ler hangi programları kullanıyor bilen arkadaş varmı?

• Tracktor
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Tracktor

hımm

evet çok kullanışlı bi programmış
  • Bu işi yapan en iyi program Dance E-Jay programıdır.İçinde binlerce hazır dijital ses vardır.Alttaki linkten bakabilrisin.İstersen demosunu indirip kullanabilirsin.Ben kullandım gerçekten mükemmel bir program.

BURAYA TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 21 Haziran 2006; 12:42:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Bu işi yapan en iyi program Dane E-Jay programıdır.İçinde binlerce hazır dijital ses vardır.Alttaki linkten bakabilrisin.İstersen demosunu indirip kullanabilirsin.Ben kullandım gerçekten mükemmel bir program.

BURAYA TIKLA

Hocam çok sağol. Çok teşekkür ederim. Deneyip yorumu yaparım. Tşk

• quote:

Orjinalden alıntı: bulmaca_6060

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Tracktor

hımm

evet çok kullanışlı bi programmış

Walal böle bir program war ya

Techno Trance Müzik İçin

Bu resim eski sürümü birde yenisi war bunun

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Bu işi yapan en iyi program Dance E-Jay programıdır.İçinde binlerce hazır dijital ses vardır.Alttaki linkten bakabilrisin.İstersen demosunu indirip kullanabilirsin.Ben kullandım gerçekten mükemmel bir program.

BURAYA TIKLA

Hocam bu yaptığımız müzikleri kaydetmenin bi yolu yok mu ya. İlle de satın mı alacağız pm'den yardımcı oplursan sevinirim. Ayrıca program harika. Bu işle uğreşmak isteyenlere tavsiye ederim. Müziği kaydedebilirsem buraya atarım bi tane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi virtual dj
  • arkadaşLar Dj-E-jay ın tam Sürümü varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.