Şimdi Ara

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
22
Favori
101.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filojistoN

Merak etme dostum çok ama çok yakında sorunsuz ve kaliteli bir yamayla oyunun tadını çıkara çıkara oynayacaksın. beklediğine değecek :)

14 Nisanda 3 aylik bi bekleme dönemi olacak dendi, 3 ay dolmasi an meselesi, Şimdi ise Test ediliyor diyosunuz.. Test süreci ne durumda şuan en azindan onu haber vermeniz lazim artik.. En azindan şunun cevabini vermeniz lazim.. 2 hafta içinde çikar mi Türkçe Yama.. ?

Yamada emeği geçen herkese tekrar Teşekkürler..
  • Yamanın son durumu hakkında bilgi verilirse gerçekden güzel olucak.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Bugün ki gelen güncellemenin metinlerini çeviriyoruz ayrıca oyun içi test tüm hızıyla devam ediyor. Tarih vermeyelim o gün olmadığı zaman yemediğimiz küfür kalmıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese inanırım Tecnogame ekibine inanmam. 1 yıldır oyalıyorlar. Sözde 3 ayda yayınlayacaklardı. Bırakın 3 ayı 5 ayda yayınlanırsa şükredin. Test aşamasında da değildir, daha anca bitiriyorlardır çeviriyi. GTATurk her güncelleme de daha da ilerletiyor çeviriyi. Technogame'i bekleyen varsa şimdiden GTA 6 parasını hazırlasın, aynı zamanda çıkacak çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen güncellemede o kadar çok metin eklenmiş sizi çoook uğraştıracak sorma daha yamayı bitirdiğiniz yok sırf gtaturk e inat teste geçtik diye atın bakalım

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    kids these days...

• sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Esasında sadece single player kısmıda yeterli. Online kısmı sürekli güncellenecektir, şu an hepsi türkçe olsa bir yamayla herşey tersine olabilir.
  • Bi cevap verin artık bu insanlara üç ayı geöti, bu kadar deneme süresi mi olur.

• ne oldu ses seda yok mu hala
  • Beyler Gta 5 satıyorum almak isteyen pm atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hakiv

Şaka gibi ya. Beyler siz hala bu sahtekarlara inanıyor musunuz? 3 aylık test mi olur hiç. Çeviri bitmemiştir bile. GTATurk gün geçtikçe daha da ilerletiyor çeviriyi. Bu sahtekarları beklemeyin, GTATurk yamasına başlayın.

Valla ben zaten GTATurk yaması ile bitirdim oyunu bu saatten sonra Technogame hiç zahmet edip de çevirmesinler oyunu. Zaten sitelerine bile girmiyorum artık. Siteye bak bak anca adamlara reklamlardan para kazandırıyoruz.
    GtaTurk yaması çok kötü diyenlere gülüyorum tamam yama 10 üzerinden 10 değil bazı yerlerde ingilizce yazılar geliyor ama oyunu anlamama engel olmadı çatır çatır anladım ne olduğunu şu an sadece ? soru işaretli görevler çevrilmiş değil onu da çevirirler yakında.

Technogame GTA 5'i sadece kendilerinin çevirdiğini zannetti ve çeviri işini bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ağırdan aldı ve bu hatasını ağır ödüyor şimdi Ağustos ayından önce çeviremezler hiç beklemeyin GTATurk'un yaması gayet yeterli adamlar 1,4 sürümüne güncellediler yamayı. Hiç beklemeyin oynayın bence.

• Hala yama yok, deneye deneye bitiremediler arkadaş.

• Açıklama geldi beyler. Test 2016 Nisan ayında bitiyormuş. Bu kadar uzamasının nedeni ise son güncelleme ile gelen koskoca 4 satırlık bir metini çevirmeleriymiş. Lütfen anlayışlı olun arkadaşlar, bugün 4 satırlık bir cümleyi çevirmek aylar alabiliyor. 2017 Ocak ayında da yayınlamayı planlıyolarmış. Ekibi yöneten Nurullah şunlarıda ekledi; yapacak daha çok çeviri var. GTA 5 biter bitmez FAR CRY 4'ün çevirisini 2019 yılında FAR CRY 5 ile yayınlacağız, çifte bayram olsun demiş.

He unutmadan çevirmenlerin egosu hala zirvede.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakiv

Açıklama geldi beyler. Test 2016 Nisan ayında bitiyormuş. Bu kadar uzamasının nedeni ise son güncelleme ile gelen koskoca 4 satırlık bir metini çevirmeleriymiş. Lütfen anlayışlı olun arkadaşlar, bugün 4 satırlık bir cümleyi çevirmek aylar alabiliyor. 2017 Ocak ayında da yayınlamayı planlıyolarmış. Ekibi yöneten Nurullah şunlarıda ekledi; yapacak daha çok çeviri var. GTA 5 biter bitmez FAR CRY 4'ün çevirisini 2019 yılında FAR CRY 5 ile yayınlacağız, çifte bayram olsun demiş.

He unutmadan çevirmenlerin egosu hala zirvede.

Hiç çıkartmasınlar gerek kalmadı artık.2016-2017 nedir.Gtaturk'un yamasını kullanırım daha iyi.O da olmadı ingilizce oynarım yinede bunların yamasını kullanmam.
  • Ortada çok büyük bi emeğin olduğu çalışmaya nasıl bu kadar kolay hakaret edildiğini anlamıyorum. Gtaturk.com yaması ortaya çıkmadan evvel herkes technogame.net sitesindeki yamayı yorumlar, teşekkür ederdi. Ne oldu da insanlar bu kadar nankör, emek uğraş bilmez hale geldi. Bende Gtaturk.com yamasını denedim, eksiğiyle fazlasıyla ortaya bi emek konmuş ve oyunu irdelemeyip üstünkörü ana görevlerle geçecek arkadaşlar için şuan gayet güzel bi yama. Aynı şekilde technogame.net yamasının da çıktığında söylendiği gibi tam bir yama olacağına ve burada yada diğer platformlarda hakaret eden arkadaşların birçoğunun yamayı kullanacağına eminim. Ekibe bağışta bulunmuyor, bir teşekkürü bile çok görüyorsunuz, en azından hakaret edip konuyu kirletmeyin. İnsanların bu sabırsızlığı sanki hayatlarında GTA V dışında hiçbir şey yokmuş gibi davranmaları, yazık cidden yazık.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefsani -- 22 Haziran 2015; 16:16:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msoylemez

Ortada çok büyük bi emeğin olduğu çalışmaya nasıl bu kadar kolay hakaret edildiğini anlamıyorum. Gtaturk.com yaması ortaya çıkmadan evvel herkes technogame.net sitesindeki yamayı yorumlar, teşekkür ederdi. Ne oldu da insanlar bu kadar nankör, emek uğraş bilmez hale geldi. Bende Gtaturk.com yamasını denedim, eksiğiyle fazlasıyla ortaya bi emek konmuş ve oyunu irdelemeyip üstün körü ana görevlerle geçecek arkadaşlar için şuan gayet güzel bi yama. Aynı şekilde technogame.net yamasının da çıktığında söylendiği gibi tam bir yama olacağına ve burada yada diğer platformlarda hakaret eden arkadaşların birçoğunun yamayı kullanacağına eminim. Ekibe bağışta bulunmuyor, bir teşekkürü bile çok görüyorsunuz, en azından hakaret edip konuyu kirletmeyin. İnsanların bu sabırsızlığı sanki hayatlarında GTA V dışında hiçbir şey yokmuş gibi davranmaları, yazık cidden yazık.

Katılıyorum.Gta bile oyunu orjinal almamıza rağmen Türkçe çıkarmadı.Bu adamlar ister 2 senede ister 5 senede çıkarsın sonuçta karşılıksız bu işi yapıyorlar.Kimisi reklam falan yazmış.Memnun degilsen girme sitesine takip etme.Adamların emeğine hakaret edemezsin.Senin maaşlı elemanın değil ki yetişmedi diyebilesin.Bana soracak olursanız bende oyunu Gta Turk'un yamasiyla bitirdim.Iyi kötü cevirmisler.Ana hikayeyi anlamama engel olmadi.Ben daha oynamam ama oynamamis arkadaslar beklemeye devam edebilirler.

• Yahu hala millet birbirine laf sokmakla uğraşıyor. Yama çıkınca rahatsız olan varsa kurmasın, neden gelip konuda zaten gerek kalmadı demek ne biçim bir iki yüzlülüktür.

Sen diğer yama ile oynadım diyorsun o zaman neden gelip burada laf sokma zahmetine kalkışıyorsun. Kurmayın o zaman çıkınca veya gelip burada laf sokmayın.

Bir emek var ve bu konuda yama hakkında bilgi için girip mesaj atalım diyoruz. Ama ortada yama çıkmasa da olurdu ile başlayıp amacı çeviren gruba laf sokmakla zaman geçiren kişilerin mesajlarıyla dolu yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: msoylemez

Ortada çok büyük bi emeğin olduğu çalışmaya nasıl bu kadar kolay hakaret edildiğini anlamıyorum. Gtaturk.com yaması ortaya çıkmadan evvel herkes technogame.net sitesindeki yamayı yorumlar, teşekkür ederdi. Ne oldu da insanlar bu kadar nankör, emek uğraş bilmez hale geldi. Bende Gtaturk.com yamasını denedim, eksiğiyle fazlasıyla ortaya bi emek konmuş ve oyunu irdelemeyip üstün körü ana görevlerle geçecek arkadaşlar için şuan gayet güzel bi yama. Aynı şekilde technogame.net yamasının da çıktığında söylendiği gibi tam bir yama olacağına ve burada yada diğer platformlarda hakaret eden arkadaşların birçoğunun yamayı kullanacağına eminim. Ekibe bağışta bulunmuyor, bir teşekkürü bile çok görüyorsunuz, en azından hakaret edip konuyu kirletmeyin. İnsanların bu sabırsızlığı sanki hayatlarında GTA V dışında hiçbir şey yokmuş gibi davranmaları, yazık cidden yazık.

Katılıyorum.Gta bile oyunu orjinal almamıza rağmen Türkçe çıkarmadı.Bu adamlar ister 2 senede ister 5 senede çıkarsın sonuçta karşılıksız bu işi yapıyorlar.Kimisi reklam falan yazmış.Memnun degilsen girme sitesine takip etme.Adamların emeğine hakaret edemezsin.Senin maaşlı elemanın değil ki yetişmedi diyebilesin.Bana soracak olursanız bende oyunu Gta Turk'un yamasiyla bitirdim.Iyi kötü cevirmisler.Ana hikayeyi anlamama engel olmadi.Ben daha oynamam ama oynamamis arkadaslar beklemeye devam edebilirler.

Adamsındrogba kardeş madem bana da taş attın sana cevap vermek bu Ramazan ayında farz oldu Aşağıda bir arkadaşın mesajını aynen buraya kopyalıyorum ve sonuna kadar katılıyorum.

Ezilip, köpek muamelesi görmeye alışkınsınız galiba? Önceki yazılarımı okursanız emeğe ne kadar saygılı olduğumu görürsünüz. Ayrıca asıl emeğe saygısızlık yapan Technogame denen ekibin egoist çevirmenleridir. GTATurk yaması çıktığı gün ergen gibi yamayı kötüleyip, bizimki daha iyi olacak bunlar bizden prim yapıyor diyorlardı. GTATurk yamayı çıkarmadan 2 ay önce, Technogame ekibine yamanın durumunu sorduğumuzda kendilerini bir şey sanıp ukala cevaplar veriyorlar, siz ne bilirsiniz cahiller diyorlardı. Bu zihniyette olan yaratıklara saygı gösterilmez. Doğru gönüllü yapıyorlar fakat bu onları bizden üstün kılmaz. Oyunçeviri ekibinin hiç böyle işi görülmedi, onlarda gönüllü yapıyor. Her işi olabildiğince hızlı ve temiz bitirdiler. Veya daha yakından örnek verelim GTATurk. İşleri çeviri yapmak olmamasına rağmen gayet anlayışlılar ve işlerini olabildiğince temiz yapmaya çalışıyorlar. Technogame Sleeping Dogs yamasından da haberinin yok galiba. Bunca olaydan sonra Technogame denen egoistlerin savunacak tarafı kalmadı.

Şimdiiiiiiiiiii sana gelecek olursak. Gtaturk yaması ortaya çıkmadan önce teşekkür ettik etmesine ama yama ne zaman çıkacak diye yazdım diye adamlar siteye mesaj yazmamı bile engellediler. Gtaturk'ün yaması çıkmadan önce sadece şakşakçıların mesajları yayınlanıyordu. Gtaturk'ün yaması çıkınca ne oldu arada sırada yama ne zaman çıkacak gibi eleştirileri de yayınlamaya başladılar. Ne oldu da eleştiri de yayınladılar. Demek ki Gtaturk yamayı çıkarmasa idi Technogame şımarık saygısız ve egoist tavırlarına devam edecekti Technogame'in yamasını kullanmayacağım merak etme. Zaten oyunu bitirdim ve Gtaturk'ün yaması gayet yeterli. Bu yamanın üzerine Technogame'in yamasına yeltenmem merak etme
    Evet memnun değilim ve sitelerine de girmiyorum artık o konuda da için rahat olsun. Adamların emeğine hakaret eden yok asıl hakaret eden Technogame sitesidir istersen git Bölümsonucanavarı sitesindeki forumlara bak adamlar bizlere ne hakaretler etti. Yok hak etmezsiniz değmezsiniz. önünüze ne atılırsa ona koşarsınız (güya bizi köpek yerine koyuyor arkadaş, köpek de Allah'ın yarattığı bir hayvandır aşağılama olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ) bile dedi adamlar. Biraz dürüst olun dürüst, bilmeyenlere mazlum edebiyatını yutturmaya çalışmayın burada. Bilmiyorsan aç bak forumu. Doğru maaşlı elemanımız değiller ama bizlere böyle ukalaca egoistçe ve şımarıkça davranmaya da onların hakkı yoktu.

Doğruyu söylesinler canımı alsınlar benim felsefem budur. Yamayı Ağustos ayında çıkaracağız deselerdi eyvallah kardeş derdik. Yok ama amaç farklı. Sürekli sitemize girsinler reklam alalım haaaaaa ne zaman çıkacak diyenler olursa hemen engelleyelim vs vs. Zaten Gtatürk yamayı çıkarınca adamlar ne hikmet ise hemen testteyiz yazdılar bu aralar bakmadım ama 1 aydan fazla zamandır adamlar testte?? Bu bile sitelerinin güvenilirliğinden şüphe duymamıza yol açıyor.

Bu konu uzadıkça kabak tadı veriyor. Demek ki Tekelcilik kötü şeymiş, insanlar kendini dev aynasında görüp küçük tepeleri ben yarattım havasına girince böyle oluyormuş demek ki. Gtatürk yetkililerine teşekkür ederim iyi ki yamayı yaptıklarını kimseye söylememişler. Söyleselerdi belkide onlarda aynı yanlışa düşüp şımaracak ve yorum yazanları azarlayıp yorumlarını sileceklerdi.

Öncelikle sana taş atan ben değildim.Msöylemez isimli arkadaşın yorumuna katılıyorum yazdım ve o arkadaşı tasdikledim.Burada sana atılmış bir laf olmamasına rağmen üzerine alınmanı anlayamadım.Zaten üslubun baştan aşağı falso.Bende çok kibar değilim ancak karşıda insana göre değişir birazda.Konuya dönecek olursak,

Ben Technogame yada GtaTurk taraftarı biri değilim.İki gruplada herhangi bir bağlantım yok.Başından beri Technogame'in yaptıklarının yanlış olduğunu söylüyorum zaten.Senin anlattıklarına yanlış da demiyorum.İş ahlakına aykırı şeyler yapıyorlar.Ama sen şunu anlayamıyorsun.Bu adamlar bunu çıkartmakta zorunda değiller.İstedikleri gibi reklam yaparlar,sonra çıkartmayabilirler,10 yıl sonra çıkartabilirler yahut reklam için bekletebilirler.Bunlar yanlış şeyler ama senin buna KARIŞMA HAKKIN YOK.Sen bunu anlayamıyorsun.Evet kendi aramızda ki sohbetlerde bunu eleştirebiliriz.Çok ama çok yanlış bir davranış yaptıkları.Ama burası özgür bir ülke ve bu adamlar belli bir ücret karşılığı verilmiş bir tarihe kadar yamayı çıkartmakla mükellef çalışanlarımız değil.Sonucta özel hayatından vakit ayıran insanlar.Benim anlatmak istediğim bu insanların yaptığı iş ahlakına aykırı davranışları boykot etmek yada eleştirmek istiyorsan kendince sitesine girmez,yorum atmaz,çıkarttıkları yamayı kullanmaz sanki hiç böyle bir site yokmuş gibi davranırsın.Sonucta herkes istediğini yapmakta.Onların yaptığı yanlış davranışları kendince onları kaale almayarak göstereceksin.Zaten herkes bu şekilde davransa o adamlar bunu yapamazdı.Ancak onların yakasına yapışıp neden çıkarmadın yada çabuk çıkar diyemeyiz çünkü buna hakkımız yok.

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Kardeş asıl sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Bu yorumundan tek anladığım kendini kullandırttığın. Adamlar senin desteğinle reklam alacak para kazanacak, seni heveslendirecek ve buna karışma hakkın olmayacak öyle mi? Öyle yağma yok. Madem benim desteğimle adam yerine koyuluyorlar beni tanıyacaklar, benim fikirlerime görüşlerime saygı gösterip uygulayacaklar. Halka mal olmuş insanların, kurumların kafalarına göre haraket etme hakkı yoktur. Reklamlar sayesinde kalkınan ve servetine servet katan internet yayını yapan bir sürü kuruluş var. En yakın örnek Donanım Haber veya ShiftDeleteNet. Bu kuruluşların hiçbiri size istediğimiz vaati veririz, istediğimiz gibi konuşuruz ama yapmak veya yapmamak bize kalır demiyorlar, diyemezler. Kendinizi kullandırtmayın, hakkınızı arayın.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.