Ben bu foruma Technopat Sosyal'den geldim. Seviyordum sosyali, iyi forumdu. Bir gün profilden beğeni sayısını kaldırdılar. Özellilk olarak, sadece benim profilimden değil. Birisi konu açtı, "Beğenilerin kaldırılması ile ilgili ne düşünüyorsunuz?" diye. Bir kişi de "İyi oldu, Discord'dan beğeni kasanlar vardı artık onlar da yok olur." yazmış. Ben de forum Discord sunucusundaydım. Resmi sunucu değil, kullanıcılar tarafından açılmış bir sunucuydu. Beğeniler ile ilgili konuyu ve beğeni kastığımızı iddia eden şahsın mesajını gördüm. "Öyle bir şey yok, kimse beğeni kasmadı." diye yanıtladım. Cevap geç gelmedi, adam "Ben kendim gördüm, beğeni kasıldı" diye yanıtlamış mesajımı. Ben diyorum "Olmadı.", o diyor "Oldu.". Sonra,benim yazdığım ve onun yazdığı mesajları yeni konu açıp o konuya toplamışlar. Adamlar beni çapraz sorguya çekti, "Sen sunucu sahibi değilsen neden endişeleniyorsun?" demiş birisi. Ben de "Üzerimize iftira atıyorsunuz, ben doğruyu söylüyorum ama inanmıyorsunuz." dedim. Konuyu kilitlemişler. Lintos diye birisi vardı forumda, severdim. O da moderatördü. O da iftira atmış bana. Dedim Öyle mi?, Öyle. Haber vermeden forumu bıraktım. Eğer bir moderatör bu yazıyı okuyorsa ona sesleneceğim. Forumunuz batsın. |
Bildirim