Şimdi Ara

Tecil-Askere Elverişsizdir Raporu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 89 doğumluyum ve lisans eğitimimi yeni bitirdim.İkinci bir lisans egitimi icin sınava girdim ve tercihimi verdim.Bildigim kadarıyla 2.üniversitede tekrar tecil mümkün değil ama lisans mezunu oldugum icin 2 senelik bir tecil hakkim var.Diğer bir durumsa:
    Benim kolumda bir rahatsızlık var ve araştırdığım kadarıyla bu askere alınmama engel. Bu durumda ben askere elverissizdir raporunu ne kadar zamanda alabilirim,işlemler çok uzun sürer mi,süreç nasıl işliyor?Eger bu raporu alamazsam normal bir sekilde tecil hakkımı kullanabilir miyim?
    Şimdiden cevaplariniz icin teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kol konusunda şöyle bir olay benim dayı oğlunun başına geldi. kendisi sağlak ama sağ eli sorunlu olduğu için sol elini kullanıyor. tabi o konuda biraz zorluyor. yaklaşık 1 aylık askerlik yaptı ve terhis oldu. eğer böyle bir sorunun varsa bildir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyboy34

kol konusunda şöyle bir olay benim dayı oğlunun başına geldi. kendisi sağlak ama sağ eli sorunlu olduğu için sol elini kullanıyor. tabi o konuda biraz zorluyor. yaklaşık 1 aylık askerlik yaptı ve terhis oldu. eğer böyle bir sorunun varsa bildir derim.

Cevap icin teşekkürler belirttim bakalım sonuc ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.