Elbette. Devlet, para peşin kırmızı meşin diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecil bitişi, bedelli askerlik, memurluk (3. sayfa)
-
-
Dediğim şartları sağlıyorsanız kaçak durumu olmayacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu kura mezvusu olurmu ya korkuyorum valla hazirandan beri bekliyorum msb duyuruda yazmış başvuru sayısı belirlediğimiz sayısı geçerse kura olur diye ama hiç kura olmamış bu zamana kadar kime sorsam imkansız olmaz diyor geçen sene bu duyuruyu yapmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrianomakakula -- 24 Aralık 2024; 23:40:18 >
MSBnin yıllık faaliyet raporları var, pdf olarak veriyorlar. En son 2023 raporu var.
2023 yılında bedelli başvuranlardan 28.5 milyar TL para toplanmış. 2024te bedelli ücreti daha fazla, 40-50 milyarı da bulabilir. Her bir kuruşun önemli olduğu şu dönemde hazine için nimet. Bir şekilde daha az 6 aylık er alırlar yine de kuraya düşmez diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim bedelli kurası 100 binden dolmuyorsa 2023 2024 yılı bu yıl 217 k ken hiç dolmaz bildiğim kadarıyla yanlışmıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrianomakakula -- 25 Aralık 2024; 1:8:43 >
Hocam iyi akşamlar benim arkadaşım Ocak ayında bedelli sınıflandırması belli olucaktı ama özel sebeblerle iptal etti bedellisini e devlette bedelli sınıflandırma şeyi ne zaman kalkar Ocak ayında açıklandıktan sonramı hemenmi kalkar ?
İptal için şubeye gitmesi lazım. Oradan ne dedilerse o. Ücret iadesi 2-3 ay bile sürebilir. Forumda birkaç böyle örnek olmuştu.
Hocam askerlik şubeye gitti benim arkadaş bedelli iptali için yarın 31 aralıkta kesin gelsin dedi son gün olduğu için galiba 31 aralıktan sonra bedelli iptali yapılmıyormuş askerlik şubelerinde doğrumu ?
Hocam bedellilerin bu ay tüm celpleri acıklanıyormu hepsimi açıklanıyor yani diyelim mayıs çelp sınıflandırması daha sonramı açıklanıyor yoksa hepsimi?
Bedellilerde şubattan aralığa kadar gideceklerin hepsi açıklanacak. Duyurusu 1-2 haftaya açıklanır burayı takip edersiniz.
En son asal msbde yayınlanan 2025 celp takvimi bedelliler içinmi yoksa bedelli farklımı açıklanacak
Bedelli için ayrı duyuru çıkacaktır. Ama (sondaki 8 ocak hariç) tarihler, bedelli celpleri ile aynı olacaktır.
Bedelli sınıflandırma bekliyorum e devletten hizmet tercihlerine girdiğinde önceden bedelini ödediniz sınıflandırmanız bekleniyor yazıyordu direk giriyordu şimdi hizmet tercihlerine girmeden onay istiyor tekrar tercih yaptırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draguşalsm21 -- 9 Ocak 2025; 19:55:41 >
22 ocakta açıklanır yerler. Şubat celbi sınıflandırması ile 1 hafta ara koyarlar, geçen sene de böyle yapmışlardı.
Tekrardan tercih yaptırıyor hocam er erbaş veya bedelli astsubay tercihi yapınız yazıyor tercih sıralamanız esas alınacaktır kabul ediyorsanız onay işaretine tıklayınız diyor bende ellemedim sorun çıkmaz değilmi
Bu şekil hocam
Ona takılmayın 22 ocağı bekleyin.
Hocam 22 ocakta acıklanacak yüksel ihtimal duyurusu ne zaman gelir sizce 22 Ocak olduğuna dair
https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/4a6a393e58414f68864ef6ea2c12de13
Duyuru geldi, 23 ocakta acıklanacakmış. 1 günle yanıldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X