Şimdi Ara

Tecil bittikten sonra askere ne zaman giderim ? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
25
Favori
183.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustos yazıyor şimdi ama önce Şubat yazıyordu sonra Mayıs yazdı şimdi de Ağustos yazıyor.

• Tarihe göre görüş belirtecektim fakat her celp tarihinde değişiklik gösteriyorsa tam bilgim olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum. Yarın askerlik şubesini telefonla arayıp net bilgi alırsanız daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armageddom751 kullanıcısına yanıt

Nitelik güncellemesi muhtemelen tamamlandı. 1 haziranda başlamıştı. Hala ağustos yazıyorsa büyük ihtimal 28 temmuzda sınıflandırmanız açıklanır. Msb, ihtiyaca göre alıyor. Hizmet tercihinde yaptığınız sıralamaya %100 uyulmuyor.

• Merhaba benin 28.06.2023 de tecil bitiyor.Aslında 2026 a kadar tecilim vardı iptal etmişler onu ikinci lisansı okuyorum şuan 2. sinıf bitti ben şimdi ne yapmaliyım okumaya devam etmek için 17 gün tecil günüm kalmış lütfen yardım. tezsiz y.lisans fln başvursam o sonuçlanan kadar askere alirlar mı

• yuzarsifkcglu Y kullanıcısına yanıt

https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/2023-yili-yoklama-duyurusu-9122022

Eğer daha önce ASAL Yoklama Başvurusu yapmadıysanız 31 aralık 2023e kadar bir yüksek lisans programına kayıt olup tecil alabilirsiniz.

2021 mezunsunuz sanırım. İkinci lisans ile tecil alamazsınız, yüksek lisans lazım.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

çok teşekküler tecil bitmeden ve bittikten sonra bir şey yapmam lazımmı bunlar dışında askerlik islemleriyle alakalı

Anladım peki 29 yaşındayım şu an. Sevk tarihini geçirmeden açıklandığında yüksek lisans kaydı yapabilir miyim. Okula kayıt tarihi 5 eylül mesela. Benim ekim ayında 3. gruba çıkarsa tecil etme hakkım var mı.

• yuzarsifkcglu Y kullanıcısına yanıt

https://www.technopat.net/sosyal/konu/askerlik-yoklama-doenemi-6-ay-ne-anlama-geliyor.2589966//

Otomatik dönüyor, linkteki gibi. Kesin kayıt olduktan sonra enstitü öğrenci işleri tecil işlemini hallediyor.

• Armageddom751 kullanıcısına yanıt

Sevk tarihinden önce kesin kaydınız olursa tecil alırsınız.

10 ağustos

7 Eylül

5 ekim

Muhtemelen sevk tarihleri bunlardan biri olacaktır. 2 veya 3. Grup çıkarsa yırtarsınız. 1. Grup çıkarsa şubeyle görüşünüz, sevke ilişkin mazeret hali diye geçici erteleme verir mi görüşürsünüz.

https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/b3a47a1ebe114d9ab9b3949fcc5a5fb2

çok sağolun hocam teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. O zaman bakayım eğer i10 Ağustos öncesi kayıt yapabileceğim üniversite vvarsa ona kayıt yaparım.

• karamsarın birisi K kullanıcısına yanıt

Eğer daha önce ASAL Yoklama Başvurusu yapmadıysanız 31 aralık 2023e kadar bir lisans programına kayıt olup tecil alabilirsiniz.

• karamsarın birisi K kullanıcısına yanıt

Evet, aile hekimine gidip askerlik muayenesi olmak.

• Sayın a-f-h hocama veya başka bir İyi Samiriyeli'ye müsaadenizle bir sorum daha var. Tecilim örneğin Ocak 2025'te bitiyorsa, ben bunu Aralık'a kadar erteleyebilir miyim? Bedelli yapacağımı varsayarsak, örneğin bedelli ücretini Haziran 2025'te ödeyebilir, askerliğimi de 2026'da yapabilir miyim?

• Erteleme Tarihi

13/07/2021

Erteleme Bitiş Tarihi

13/07/2023

Erteleme Sebebi

MEZUN/TERK ERTELİ

arkadaslar bende de bu şekilde uzatma şansım varmı? önlisans bitti 2021 de 2 senelik sürede bitmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 19 Haziran 2023; 23:55:0 >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt

Yukarıda da yazdım

Alıntı

metni:
    Eğer daha önce ASAL Yoklama Başvurusu yapmadıysanız 31 aralık 2023e kadar bir lisans programına kayıt olup tecil alabilirsiniz. https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/2023-yili-yoklama-duyurusu-9122022

Açıktan 2 seneliğe falan girsem yada tekrar önlisans bi ünide? Basvuru yapmadim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    5. Yükümlülerin bitirdikleri okulun dengi veya daha aşağı seviyedeki bir okula kayıt yaptırmaları ya da aynı seviyede birden fazla yükseköğretim kurumunda öğrenim görmekte iken bunlardan herhangi birisinden mezun olmaları halinde aynı seviyede devam eden diğer öğrenimleri nedeniyle askerlikleri ertelenmez.

https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/ogrenci-erteleme-islemleri

Tekrar önlisans okumak erteleme sağlamaz. Mutlaka lisans olmalı. AÖF olur örgün öğretim olur farketmez.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.