Şimdi Ara

Teclast X89 Kindow 7.5' 4:3 Samsung Ekran '1440 x 1080' DUAL OS Win10 & Android 5.1 89 Dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4:3 tablet arıyordum ipad mini tarız bu tableti gördüm ve satın aldım fiyatı da uygun geldi bana

aliexpress.com
    947.17TRY |Teclast X89 Kindow E kitap Okuyucu 7.5 inç Çift IŞLETIM SISTEMI Windows 10 & Android 4.4 Intel Bay Trail Z3735F 2g + 32g Dört Çekirdekli Tablet PC|pc security camera system|pc to pc usbpc out to hdmi - AliExpress
    http://tr.aliexpress.com/item/Teclast-X89-Kindow-E-book-Reader-7-5-Dual-OS-Windows-10-Android-5-1Intel-Bay/32645351269.html?detailNewVersion=2

Heryerde 100 dolar ve üzerinde buradan 89 dolara satın aldım

1440x1080 bir ekranı var Samsung marka IPS

En önemli özelliği bu bence bu yüzden tercih ettim geri kalan özellikleri çoğu tabletle aynı

8,9 milim ince bir alet.

3500mAh Battery Düşük sayılır ama idare eder gibi.

Intel Atom Processor Z3735F 2M Cache 64bit

Ram: 2 GB

Hafıza: 32 GB

Vs vs. önemli olan ekranı zaten fiyatı uygun geldi bana açıkçası

Bugün sipariş verdim indirimin son günü bugün diyor ve max 1 adet alınbiliyor zaten haberiniz olsun gelince resimler vs güncellerim konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 9 Nisan 2016; 16:11:34 >

• http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/teclast160407.html?bid=18312&utmid=598

Banggood da da indirim var.

E kitap okumak için bir tablet bakıyordum. Bunu inceliyordum bir süredir. Göz yormaması için özel bir koruyucu varmış ekranda ve ekran parlaklığı baya düşürülebiliyor. Fiyatı da çok uygun. Hayırlı olsun. Bende yakın vakitte sipariş verme niyetindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunaygs

http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/teclast160407.html?bid=18312&utmid=598

E kitap okumak için bir tablet bakıyordum. Bunu inceliyordum bir süredir. Göz yormaması için özel bir koruyucu varmış ekranda ve ekran parlaklığı baya düşürülebiliyor. Fiyatı da çok uygun. Hayırlı olsun. Bende yakın vakitte sipariş verme niyetindeyim.

Halen kargoya vermesini bekliyorum bende yeni bir model incelemesi yok sanırımı ilk seri ürünler olacak gelenler.

Banggood da da iyiymiş fiyat kargoyla birlikte benim aldığım fiyata geliyor aşağı yukarı nl post olmasından dolayı buradan aldım ben 89 dolardı ben aldığımda free ship.

Şuan 95 dolar olmuş. Alma amacım ekranı 4:3 cidden güzel bir oran kareye yakın ekran daha verimli herzaman yıllardır ibm t61 kullanırım 15.4" o da karedir daha bi göz rahatlığı sağlıyor bence kare ekran.

Samsung ips ekran üretiyor mu diye bir bakındım üretiyormuş. Ancak amoled falan da olabilir ekran gelince göreceğiz. Çözünürlük doyurucu ama pilden yana korkum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/teclast160407.html?bid=18312&utmid=598

Halen kargoya vermesini bekliyorum bende yeni bir model incelemesi yok sanırımı ilk seri ürünler olacak gelenler.

Banggood da da iyiymiş fiyat kargoyla birlikte benim aldığım fiyata geliyor aşağı yukarı nl post olmasından dolayı buradan aldım ben 89 dolardı ben aldığımda free ship.

Şuan 95 dolar olmuş. Alma amacım ekranı 4:3 cidden güzel bir oran kareye yakın ekran daha verimli herzaman yıllardır ibm t61 kullanırım 15.4" o da karedir daha bi göz rahatlığı sağlıyor bence kare ekran.

Samsung ips ekran üretiyor mu diye bir bakındım üretiyormuş. Ancak amoled falan da olabilir ekran gelince göreceğiz. Çözünürlük doyurucu ama pilden yana korkum var.

pilin büyüklüğü bir akıllı telefonla aynı. Akıllı telefonlar 1 günü götürüyor. Bunda gsm olmamasına rağmen 1 günü çıkarır. Banggood da suan stock ta değil. Önümüzdeki hafta gelecekmiş. Şuan hiç bir yerde yok sanırım. İnternete videoları da düşmemiş. Benim merakım umarım buna göre kılıf vs yaparlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

pilin büyüklüğü bir akıllı telefonla aynı. Akıllı telefonlar 1 günü götürüyor. Bunda gsm olmamasına rağmen 1 günü çıkarır. Banggood da suan stock ta değil. Önümüzdeki hafta gelecekmiş. Şuan hiç bir yerde yok sanırım. İnternete videoları da düşmemiş. Benim merakım umarım buna göre kılıf vs yaparlar.

Açıkçası pil konusunda neden cekincelerim var şundan dolayı , zenfone 6 da da intel işlemci vardı çok enerji tuketiyordu korkum bundan dolayı açıkçası windows ta 5 saat verse kabulum olur. Evet yok cihaz hicbir yerde satıcının kargo süresi 3 güne doluyor bende de bakalım muhtemelen pazartesi sevk olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zenfone 6 ya baktım işlemcisi 32 nm, bunun işlemcisi 22nm. o yüzden daha az yakar. Birde dediğim gibi gsm olmamasının farkı iyice belli olur. Oyun oynamaya dayanmaz zatende kitap okumak için uzun gitsin benim için yeterlidir. Yanında birde müzik dinletirse şahane olur.

Banggood daki kampanya bitmişti buradan şipariş verdim. 85 dolar ve NL post ile gelecek. 25 nisan dan sonra kargoya verecekler.

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_349613.html
  • mrb arkadaşlar.;
    tabletleriniz geldi mi?
    nasıl cihaz.
    geekbuyingde şu an 80 dolar.almayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alan arkadaşlar tabletten memnun mu Windows kısmına exe harici program eklenebiliyor mu

• sahi cihaz nolduya alan eden oldumu bende alıcamda bir iki bişey sorarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.