Şimdi Ara

Teclast x98 Air 2/3G [AnaKonu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
5
Favori
7.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windowsu türkce yaptim.pes2014 ve pes2015 düsük ayarda çalisiyor.mortal kombat ilk açtigimda çalisti sonra çalismadi.tabi oyunlar cracli oldugu icin sorun oluyor.simdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 30 Ocak 2015; 0:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress'te Teclast X98 Air II Dual Boot, diğer model olanTeclast X98 Air 3G Dual Boot'lu olandan daha pahallı satılıyor. Ürün teknik özelliklerinde aynı gibi gözüküyorlar. Bu aradaki fiyat farkı nedendir? Air II daha yeni bir model mi?
  • Mortal kombat artik calisiyor.ayrica oyunlari hafiza kartina kurup denedim hiç sorun olmadi.tablet baya hosuma gitti.

• Kullananlar air 2 ile 3g arasındaki farkı söyleyebilir mi?
  • Birinde sim kart girisi var birinde yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Birinde sim kart girisi var birinde yok :D

Şunu da açıklarsan tam olacak. Aliexpressteki satıcılar neden 3G'li olanı diğer Air2'den daha ucuza satıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Normalde air 2 yaklaşık 20-30 dolar daha ucuz, ancak air 3g daha çok satıldığından onun üzerinden indirme gidiyor olabilirler..
  • Dual Boot 3G satan arkadaşlar varsa alabilirim :) Yurt dışından almaya çekiniyorum bu tableti. O yüzden geçenlerde Reeder A10iQ aldım buradan bir arkadaştan alırsam elimdeki tableti satarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karikaturizma -- 2 Şubat 2015; 12:06:22 >
  • Çine giden tanıdığa aldırmayı düşünüyorum. Teclast X98 3G ile Pipo W3F arasında kaldım. Pipo'nun artısı USB 3.0, ayrı şarj girişi olması. Ne önerirsiniz?
    Hocam beraber aldıralım ne kadara gelecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karikaturizma

Çine gidince shenzhen kentinde araştıracak. Oradan fiyat verecek. Ben de en son tahlilde Pipo W3 tablete döndüm gibi. Intel Baytrail T , Quad-core , Z3775D işlemcisi var. Dual boot olayını sonra yükleyip denerim.
    Hocam ben de bir araştırayım. Diğer modelde xda da konusu ve desteği de vardı o yüzden rom olayları daha iyi gibi. Sizin dediğinizi de bir araştırırım birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Çine gidince shenzhen kentinde araştıracak. Oradan fiyat verecek. Ben de en son tahlilde Pipo W3 tablete döndüm gibi. Intel Baytrail T , Quad-core , Z3775D işlemcisi var. Dual boot olayını sonra yükleyip denerim.

Pipo W3 350$ civarında hocam, x98 ise 200$ kıyaslamak mantıksız olur biraz.
  • quote:

quote:

quote:

Pipo W3'ün işlemcisinin daha iyi olması ve hafızasının 64GB olması cazip kılıyor bana göre. Tek dezavantajı ekranının 1920X1200 Full HD olması. Ancak USB 3.0 ve şarj için ayrı girişinin olması micro USB'ye mecburiyetini yok ediyor. Hem şarj ederken hem USB'yi kullanabiliyorsun.
    Ucuz olarak aynı markanın PİPO W3F cihazı var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pipo W3'ün işlemcisinin daha iyi olması ve hafızasının 64GB olması cazip kılıyor bana göre. Tek dezavantajı ekranının 1920X1200 Full HD olması. Ancak USB 3.0 ve şarj için ayrı girişinin olması micro USB'ye mecburiyetini yok ediyor. Hem şarj ederken hem USB'yi kullanabiliyorsun.
    Ucuz olarak aynı markanın PİPO W3F cihazı var.

Hocam aşağı yukarı biri 850 TL ye geliyor, öbürü 480 TL ye bence f/P olarak x9 iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

Mortal kombat artik calisiyor.ayrica oyunlari hafiza kartina kurup denedim hiç sorun olmadi.tablet baya hosuma gitti.

merhaba oyunları nasıl sd carda tasıyorsunuz bşr de sizde oyun oynarken termal throttling yapıyormu tablet x99 air2

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunermc

quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

Mortal kombat artik calisiyor.ayrica oyunlari hafiza kartina kurup denedim hiç sorun olmadi.tablet baya hosuma gitti.

merhaba oyunları nasıl sd carda tasıyorsunuz bşr de sizde oyun oynarken termal throttling yapıyormu tablet x99 air2

termal throttling sorunu bu tablette kronik bir sorun.3d fix olayi var onu yaptim.oyunlarda donma olayi duzeldi.androidde oyunlari sdcarda tasima yapilamiyor.bende marketten link2sd programini satin aldim onunla linkleme yontemi ile oyunlari sdcarda aktardim.windowsdada oyunlari kurarken sdcardi gosterdim.

• Teclast x98 arıyorum elinde olan pm atabilirmi mümkünse Air 2 dual boot olsun..
  • hdmi dan vga lcd monitöre sorunsuz aktarım yapabilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde TECLAST AİR II dual boot olan varsa pm atsın lütfen satın alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.